MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Tatarák z candáta

Diskuse k rybímu receptu Tatarák z candáta

Autor diskuse: mates202 ®17.8.2012

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:37:27
Nic proti nikomu, ale trapné a ubohé reakce jako jsou od Rybovrah 1 tu opravdu nechci, proto žádám všechny bavme se tu jaku slušní lidé a ne jako paka.

Proč to tu jednoduše není tak = že kdo chce recept vyzkouší a kdo nechce, ať ho prostě ignoruje.
N vanuz - ® Pá 17.8.2012 10:30:53
Orion24 >> a ked sa robi klasicky, zo svieckovej, to je ake maso?

zo pstruha je tatarak super, z candata som este neskusal, ale nemoze to byt zle.
N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:30:16
Orion24 >> Však jo = v pohodě, je to prostě recept, otec ho občas udělá a já si kupodivu dám, ať ryby nejím, nic více, nic méně.
N Orion24 - ® Pá 17.8.2012 10:24:20
mates202 >> ber to ako dotaz...nic v zlom :-), ja len ze to meso sa da vyuzit aj "lepsie"
aj ked najlepsie je pustit :-)
N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:23:58
MrTom >> stejné jako pro Orion24 = Recept někdy někdo vymyslel, otec ho jen opsal a vyzkoušel a maso z candáta je tam asi záměrně.

Je tedy na každém, jestli recept vyzkouší
N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:21:39
Orion24 >> Recept někdy někdo vymyslel, otec ho opsal a vyzkoušel a maso z candáta je tam asi záměrně.
N El Duffus - ® Pá 17.8.2012 10:17:56
Orion24 >> právě proto, že je kvalitní...
N Orion24 - ® Pá 17.8.2012 10:15:54
take kvalitne maso do tataraku....bohoruhacstvo....:-)
N MrTom - ® Pá 17.8.2012 10:09:53
Osobně si myslím, že je škoda dělat z candoše tatrák. Sice tatarák zbožňuji, ale když mám možnost si dát candáta (když si ho koupím :) ) tak radši klasicky na másle. Tady jsem z různého experimentování vyléčen nadobro!
N tbc - ® Pá 17.8.2012 9:53:18
JAMESON BOND >> to nemusí být špatné ale k tataráku to má hodně daleko. Zkusim oboje, jen co chytnu candáta.
N JAMESON BOND - ® Pá 17.8.2012 9:44:42
myslím že tahle varianta je lepší a hlavně dává smysl,ve tvém tataráku je v podstatě jen prohozená svíčková za candáta,ale co je hlavní některé suroviny se k rybě vůbec nehodí! RECEPT: candát,žloutek,trošku kvalitní smetany,třený česnek,pepř,sůl,čerstvý kopr,citronová štáva a pažitka najemno. Vše smícháme a potíráme na opečené plátky bagetky potřené česnekovým máslem. nechci dělat chytráka je to jen můj názor. Dobrou chut

Červené karty: Rybovrah 1

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Členská schůze ČRS MO Kladno

Teď v neděli 26. 3. 2017 od 9.00 hodin restaurace RACEK v obci SRBY okr. Kladno.
Holt musíte dojet autem, autobusem, z Kamenných Žehrovic třeba pěšky, ale hlavně přijďte, ať víme co nám výbor...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPROLOGIC Detek Twin-Tip 3,6m 1,75lb -34%

Za 1189
Víceúčelový prut se dvěma špičkami.


akce, rybareniprologic comfort thermo suit 2pcs green

Za 2999
Lehký, dvoudílný termokomplet, který Vás spolehlivě udrží v suchu a teple.


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské Centrum Olomouc Rybářské Centrum Olomouc

Olomouc, Pasteurova 8a