MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Tatarák z candáta

Ostatní recepty

Potřebujeme:Filety z candáta, kyselá okurka, žloutek, hořčice, kečup, sladká červená, paprika (koření), cibule, pepř, sůl, kmín, worchester

Naškrábeme filety z candáta, přidáme žloutek, nadrobno pokrájenou kyselou okurku a cibuli, kmín, sůl, pepř, papriku, kečup, hořčici a worchester.

Směs promícháme a podáváme s topinkami natřenými česnekem.

Otec to občas udělá a jak ryby moc nejím(skoro vůbec) a klasický tatarák už vůbec ne, tak toto jsem ochutnal a kupodivu jsem snědl dvě celé topinky.

Dobrou chuť.

 

mates202 - ®, 17.8.2012
Průměrná známka: 2,44

Diskuse k receptu

N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:37:27
Nic proti nikomu, ale trapné a ubohé reakce jako jsou od Rybovrah 1 tu opravdu nechci, proto žádám všechny bavme se tu jaku slušní lidé a ne jako paka.

Proč to tu jednoduše není tak = že kdo chce recept vyzkouší a kdo nechce, ať ho prostě ignoruje.
N vanuz - ® Pá 17.8.2012 10:30:53
Orion24 >> a ked sa robi klasicky, zo svieckovej, to je ake maso?

zo pstruha je tatarak super, z candata som este neskusal, ale nemoze to byt zle.
N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:30:16
Orion24 >> Však jo = v pohodě, je to prostě recept, otec ho občas udělá a já si kupodivu dám, ať ryby nejím, nic více, nic méně.
N Orion24 - ® Pá 17.8.2012 10:24:20
mates202 >> ber to ako dotaz...nic v zlom :-), ja len ze to meso sa da vyuzit aj "lepsie"
aj ked najlepsie je pustit :-)
N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:23:58
MrTom >> stejné jako pro Orion24 = Recept někdy někdo vymyslel, otec ho jen opsal a vyzkoušel a maso z candáta je tam asi záměrně.

Je tedy na každém, jestli recept vyzkouší
N mates202 - ® Pá 17.8.2012 10:21:39
Orion24 >> Recept někdy někdo vymyslel, otec ho opsal a vyzkoušel a maso z candáta je tam asi záměrně.
N El Duffus - ® Pá 17.8.2012 10:17:56
Orion24 >> právě proto, že je kvalitní...
N Orion24 - ® Pá 17.8.2012 10:15:54
take kvalitne maso do tataraku....bohoruhacstvo....:-)
N MrTom - ® Pá 17.8.2012 10:09:53
Osobně si myslím, že je škoda dělat z candoše tatrák. Sice tatarák zbožňuji, ale když mám možnost si dát candáta (když si ho koupím :) ) tak radši klasicky na másle. Tady jsem z různého experimentování vyléčen nadobro!
N tbc - ® Pá 17.8.2012 9:53:18
JAMESON BOND >> to nemusí být špatné ale k tataráku to má hodně daleko. Zkusim oboje, jen co chytnu candáta.
N JAMESON BOND - ® Pá 17.8.2012 9:44:42
myslím že tahle varianta je lepší a hlavně dává smysl,ve tvém tataráku je v podstatě jen prohozená svíčková za candáta,ale co je hlavní některé suroviny se k rybě vůbec nehodí! RECEPT: candát,žloutek,trošku kvalitní smetany,třený česnek,pepř,sůl,čerstvý kopr,citronová štáva a pažitka najemno. Vše smícháme a potíráme na opečené plátky bagetky potřené česnekovým máslem. nechci dělat chytráka je to jen můj názor. Dobrou chut

[ Vstoupit do diskuse - 11 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniLeatherman WAVE

Za 3 522 Kč s DPH.
Leatherman WAVE je nejoblíbenějším modelem i díky tomu, že veškeré čepele jsou přístupné z vnější strany nástroje a lze je otevřít palcem jedné ruky.


akce, rybareniAmiaud stojan Carp"o Easy -30%

Za 9 999 Kč s DPH.
Doprava zdarma a skvělá akční cena špičkový nerezový stojan klasický čtyřnohý s novým systémem uchycení od prestižní francouzské firmy. Už jen poslední dva kusy


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
TROPIC LIBEREC TROPIC LIBEREC

Liberec, Třída 1.máje 12