MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr vařený v páře

Diskuse k rybímu receptu Kapr vařený v páře

Autor diskuse: NeJ ®15.9.2011

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N Sven - ® Pá 16.9.2011 13:13:52
Fishky >> nejlepší je, vařit ho ve vodě, odkud pochází. Pak se žádné vonné látky nevypaří :-)
N Fishky - ® Pá 16.9.2011 13:11:41
Je lepší kapra vařit v páře nebo ve vodě? nevypařuje se moc vonných látek? :-)
N malamut - ® Pá 16.9.2011 13:08:05
To už by snad bylo lepší ho pustit :-)))
N Sven - ® Pá 16.9.2011 12:37:32
Jo, dobře si to ošlehnul :-)
http://www.labuznik.com/recipe.php?ID=20357
N patlal - ® Pá 16.9.2011 10:48:31
Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
N NeJ - ® Pá 16.9.2011 10:22:24
Nebudu zde dávat něco,co nemám vyzkoušené.Tohle můžu falt doporučit!!
N oskus - ® Čt 15.9.2011 15:52:48
Pán je zřejmě gurmán...
N Poušťák - ® Čt 15.9.2011 15:37:24
A za stálého míchání vylejeme do hajzlu...)))))
N Pedro1 - ® Čt 15.9.2011 14:56:09
Jak tak koukám,tak všichni půjdou dneska chytit kapřa a tento recept vyzkouší.Samé pozitivní ohlasy:-)
N TomK78 - ® Čt 15.9.2011 14:53:35
No nevím. Na páře se dají dělat méně tučné ryby jako je pstruh, okoun, candát... v poho. Ale dělat takto kapra, to už člověk musí být hodně odvážný.... Nehledě k tomu že okoun je hotovej za 6 - 7 minut, to samé pstruh, tak nechápu, proč kapra vařit 45 minut...
N Anýzový dědek - ® Čt 15.9.2011 14:51:37
Dotaz: Zázvor čerstvý nebo sušený mletý? - Pokud bych dal sušený, tak se to nebude dát jíst při tom množství- zhořkneto.
N šmudla - ® Čt 15.9.2011 14:23:44
Já když vidím v receptu nakrájejte rybu na podkovy tak recept nedočtu.
Podkovy vymyslel nějakej estét bez znalosti rybí anatomie. Opravdu výborný si z těch hřbetních vidliček dělat kratší a ještě kratší kousky kostí na každé straně podkovy. Snažím se dělit porce rovnoběžně s těmi kůstkami a u kapra už aji filetuju když přijde kostra do polívky. Když už z kostiček dělat menší kousky tak nahusto a vykostit rybičku 3-4mm řezy přes kůstky( otestováno úspěšně na plotici, cejnovi, kaprovi a včil poslední adepti tloušti). Chce to disciplínu a opravdu ostrý nůž(to vykoštování rozřezáním mezisvalových kostiček na neškodné krátké kousky).
Koření na ryby: česnek granulovaný, červená paprika mletá sladká, cibule porek, drcený kmín a občas Kari nebo normální klasický grilovací koření či koření na kuře.
Zázvor nebo takzvaný Rybí koření směs mi teda absolutně nešmakuje.
N ocuc - ® Čt 15.9.2011 14:20:27
Ryby nežeru
N Pedro1 - ® Čt 15.9.2011 14:19:38
Na závěr to celé vezměte a vyhoďte.
Jednou jsem ochutnal takhle připravenou rybu včetně zázvoru a vzpomenu si na to vždycky,když vidím u vody nějakou zdechlinu,která už je trochu měkčí.
N kuzma - ® Čt 15.9.2011 14:12:36
to asi moc slavný nebude .. :)
N patlal - ® Čt 15.9.2011 14:10:32
Ble...

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Prodavač - Brno

Rybářská speciálka v Brně přijme zaměstnance na pozici prodavač do oddělení kaprařina, plavaná, feeder, ostatní. Nástup únor 2017. Životopis zasílejte na e-mail info@rybarska-specialka.cz, nebo na...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniDelphin Etna Carp 3,6m 3,00lb AKCE 1+1 + Mivardi Obal 205cm !!

Za 3 949 Kč s DPH.
Dvoudílný, extrémně štíhlý a lehký kaprařský prut ETNA CARP. Nyní v akci 1+1 + Obal Zdarma! Doprava zdarma, možnost nákupu na splátky a další dárky dle vlastního výběru zcela ZDARMA.


akce, rybareniPánská zimní obuv Hunter Speciál

Za 1 219 Kč s DPH.
Pánská vycházková zimní obuv Hunter Speciál, která Vás spolehlivě zahřeje.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
RS Fish RS Fish

E-shop zaměřený na všechny způsoby sportovního rybolovu, který nabízí sortiment téměř všech světových značek s vlastním či dodavatelským...