Ryby chrání srdce. Ale jen pečené a grilované

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 26.5.2011

šmudla - Profil | Pá 27.5.2011 13:38:27

Ryby většinou dusím(něco mezi smažením a vařením). Smažené mi nedělá dobře. Na pečení a grilování jsem líný špinit pekáč a zapínat troubu, gril ještě rozdělávat ohníček.
Vařená ryba neprospívá zdraví? Polívka je taky super, nic se pak nevyhodí(kromě kostí a šupin a pár drobků z vnitřku).

Venca888 - Profil | Pá 27.5.2011 9:56:33

já už jsem ty ryby smažit téměř přestal...

makass - Profil | Pá 27.5.2011 9:54:50

to že jsou ryby tělu prospěšné a zdravé se všeobecně ví podle mě už od nepaměti. Že smažená jídla našemu zdraví nijak neprospívají, k tomu asi není třeba nic dodávat.Ovšem jíst ryby 5x týdně je podle mě už dost.