Ryby chrání srdce. Ale jen pečené a grilované

Kategorie: Všeobecné

Lékaři už dlouhé roky nabádají pacienty, aby do svých jídelníčků zařadili více ryb. Podle nových výzkumů závisí jejich pozitivní vliv na naše zdraví na způsobu jejich tepelné úpravy.

http://web.volny.cz/volny-cas/zivotni-styl/clanek/~volny/IDC/166234/ryby-chrani-srdce-ale-jen-pecene-a-grilovane.html

Martin M., 26.5.2011

Diskuse k bleskovce

šmudla - Profil | Pá 27.5.2011 13:38:27

Ryby většinou dusím(něco mezi smažením a vařením). Smažené mi nedělá dobře. Na pečení a grilování jsem líný špinit pekáč a zapínat troubu, gril ještě rozdělávat ohníček.
Vařená ryba neprospívá zdraví? Polívka je taky super, nic se pak nevyhodí(kromě kostí a šupin a pár drobků z vnitřku).

Venca888 - Profil | Pá 27.5.2011 9:56:33

já už jsem ty ryby smažit téměř přestal...

makass - Profil | Pá 27.5.2011 9:54:50

to že jsou ryby tělu prospěšné a zdravé se všeobecně ví podle mě už od nepaměti. Že smažená jídla našemu zdraví nijak neprospívají, k tomu asi není třeba nic dodávat.Ovšem jíst ryby 5x týdně je podle mě už dost.