Háromfa

Může mi někdo říct,jak to na tomto revíru funguje,kolik co stoji,a jestli někdo z ČR tam zajistí potřebné naležitosti věci k pobytu atd.Z archívu diskusí moc konkretního není.Odkaz na stránky mám,ale Hungáro neumím.Díky
Autor diskuse: Korda - , 17.3.2005 kaprařina - revíry, cestování

Korda | Čt 17.3.2005 17:10:58

Petr Klásek:Ted jsem dojel z Brna a myslel jsem že tam budeš u K.N.!Cestu-kudy nejkratší cestou,kolik to stojí -jestli je stejná cena každý měsíc,nebo ne.A kolik tam stojí pobyt na týden-myslím povolenka.a co je povoleno a co zakázáno!Pokud je toho povíc pište klidně na email.

ZN - Profil | Čt 17.3.2005 16:57:18

Přijedeš do Háromfy, první odbočka vpravo, 100 m - K.Pálinko. Domluvíš se německy a zčásti česky. Tam koupíš povolenku. Musíš se dopředu objednat. Cena i s lodí na týden okolo 3 litrů. Místo (pokud je volné) vybírat dle roční doby. Já měl nejradši zhruba první půlku zadní části. Žádné jiné náležitosti dopředu nepotřebuješ. Jídlo si brát nemusíš, vše koupíš buď přímo v Háromfě, nebo v Nagyatádu. Stejně drahé jak u nás. Denně jsme leta kupovali na tržnici maso a kuřata na grilování. V tamním bufetu vynikající pečené klobásy a jelita. V supermarketu doporučuji regál s vínem. Koupíš skvosty několik let staré za pár šupů. Kupuj jenom Minosegi száraz bor (jakostní suché víno). Kořalka je dražší než u nás. Výborné jsou klobásy a párky. Chutnál mi i jejich chleba(ten pak vozil Karel až k bivaku) . Opatrně s Karlovou pálenkou. Vajíčka, máslo a ostatní jsem leta kupoval jenom tam. Jestli potřebuješ ještě něco, ozvi se. Jezdil jsem tam asi 6 nebo 7 let, teď jsem tam už dva nebo tři roky nebyl.

Petr Klásek - Profil | Čt 17.3.2005 16:16:59

Co konkrétního potřebuješ vědět??