Prosím o pomoc při psaní odborné práce (vyplnění dotazníku)

Dobrý den, jako student 3. ročníku gymnázia musím napsat ročníkovou práci. Jako praktickou část své práce mám statistiku úspěšnosti lovu kaprovitých ryb muškařením. Pokud si najdete čas, vyplňte mi prosím níže uvedený dotazník. Dotazník je zcela anonymní a jeho výsledky budou použity pouze pro mou práci.
U některých otázek bude náročné určit jednoznačnou odpověď, proto stačí pouze Váš odhad.
Vyplnění Vám nezabere mnoho času a mě při psaní práce moc pomůže.
Děkuji všem za případné vyplnění.
Odkaz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe4zZI8fzyqU2tfgDn1e5S_FYVBuuEpIEygR97M4_oSZdYueg/viewform?usp=sf_link
Autor diskuse: fprok - Profil , 7.2.2023 muškaření - ostatní

fprok - Profil | Čt 2.3.2023 7:04:52

Děkuji všem rybářům, kteří jste dotazník vyplnili. Moc mi to k napsání ročníkové práce pomohlo a bez vaší pomoci by to nebylo možné.

fprok - Profil | Pá 10.2.2023 6:28:55

murphyy >> ano rybolovu se věnuji, spíše tedy jen o prázdninách, protože během školního roku mi nezbývá mnoho času. Celé téma mé práce je Metody lovu ryb na udici, zde uvedený dotazník slouží pouze pro mou praktickou část. Rybolov mám pouze jako koníček a rozhodně v něm nedosahuji nějakých rekordů.

murphyy - Profil | Čt 9.2.2023 21:21:20

fprok >> inak btw, chytas tiez ryby (venujes sa sportovemu rybolovu)? ci tu temu si si vybral tak ze ta mozno len zaujala?

fprok - Profil | Čt 9.2.2023 20:49:45

strejka >> Děkuji Vám za vyplnění i za poskytnuté rady. Provedl jsem pár změn v otázkách a přidal i možnost pro průtokový objem řeky. K některým otázkám jsem přidal i možnost vlastní odpovědi. Co se týče osekaných druhů, původně když jsem dotazník vytvářel (prosinec) umístil jsem tam pro mě asi nejznámější kaprovité ryby a dal tam možnost vlastní odpovědi v případě, že by tam daná ryba chyběla. Máte však pravdu, že na parmu jsem zapomenout neměl (už jsem to napravil). Zkusím svůj dotazník v nejbližší době zkonzultovat s někým, kdo má v rybaření více zkušeností a případně ho vyladit. Pokud by jste měl Vy nebo kdokoliv další nějaké připomínky, můžete mi je napsat sem nebo jako SZ. Každopádně Vám děkuji za zpětnou vazbu, která mi v tvorbě práce opravdu pomáhá (stále se mám hodně co učit). Děkuji Vám a přeji mnoho rybářských úspěchů.

Marcel - Profil | Čt 9.2.2023 19:56:35

strejka >> nápodobně... a na tolstolobika bych nesáhl 😁

strejka - Profil | Čt 9.2.2023 18:44:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vyplnil jsem ti to, ale máš tam strašný díry.
Proč až od června? Nejlepší je za mě květen.
Proč tak osekané druhy? Nejzajímavější úovek na mouchu je pro mě parma, pak podoustev, ostroretka, hojná je pak plotice, na pstruhovkách proudník, kdekdo se zaměruje na jeseny atd. Ale vedle toho tam máš tolstolobika a tolstolobce, které chytí všichni muškaři u nás za rok tak nula až dva…
U řeky, kde chytá většina muškařů, je podstatný průtok a ne rozloha atd. atd.
Když ten dotazník blbě nadesignuješ, nikdy ti nemůže dodat relevantní data.
Jestli to chceš mít dobře, předělej to.