Ryby z pískovny Roudnice.

Dobrý den, o prázdninách by jsme s kamarádem chtěli zajet na trochu větší kapry na Roudnici. Ale nevíme na jakou část (klubová a nebo stará) tak jestli by jste poradily fotkami úlovků ryb s přiloženým textem jestli se jedná o klubovou či starou pískovnu.
Tato diskuze (podle mě) pomůže určitě i ostatním lidem s podobnými otázkami.

pizzamuzik - Profil | St 27.5.2015 10:43:35

Ahoj, letos v půlce května na staré, místo číslo 10. Je to tam fajn, až na to, že si člověk neužije moc klidu. Neustále ruch od silnice a nebo pískovny, Jinak ryby krásné, zdravé. V chatce jsem ubytoval přítelkyni s naší malou Terezkou (9měsíců). Vytáhl jsem za 4 dny 11 kaprů, z toho 20kg, 13,5kg a cca 15kg lisec mi spadl u podběráku. Měl jsem asi štestí, protože ostatním rybářům okolo to moc nejezdilo. Určitě to tam stojí za podívání, ale jednou stačilo.

ufák - Profil | St 27.5.2015 9:26:44

ahoj,je uplně jedno na kterou vodu sedneš,obě jsou skvělý a na obou plavou krásný bojovný kapři,na klubovce do 19ti kg a na staré je pár kaprů přes dvacet.jsou dny kdy si krásně zachytáš a taky dny kdy neuděláš záběr,jezdím tam už 6 let a vím svoje,a ne jak někteří chytrolíni,kteří se určitě časem objeví i tady,nedivil bych se..kteří tvrdí že na soukromáku nachytáš za každých podmínek tuny ryb :-)

Příbor - Profil | St 27.5.2015 2:05:21

http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=656739 už tu jedna diskuze je nebo přímo jejich stránky tam se dozvíš všechno na co jsi se ptal.