fluocarbon 50 m triline

pánové našel sem 100procent fluocar. za 149,-kč jednotná cena za jakej koliv průměr to jde, od 0,17 do 0,45 má někdo zkušenost sním myslím jak jdou dělat návazce a jak je tvrdej a tak?a zdali je to vůbec fluocarbon?
Autor diskuse: u.x.a - Profil , 29.5.2010 muškaření - náčiní, doplňky

Ledňáček (Iceman) - Profil | St 2.6.2010 7:49:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

u.x.a. >> u.x.a - >> hele, když jsi mě dal to poděkování, tak ti to napíšu :-)) Tenhle FC jsem si letos koupil na stojáky na mouchu. Protože jsem ho zatím u vody měl jen 2x tak nechci dělat nějaké soudy. Mohu porovnat jen s FC Mamba a Cosmofil. Mamba je naprostá jednička, Berkley se hodně špatně dotahuje v uzlu, dost často se dotahováním naruší a zkroutí a to jsem slintal jak bernardýn. Chce si to dávat opradu pozor, jelení lůj jsem nezkoušel.
Asi bych do něj znovu nešel.

yvana - Profil | Út 1.6.2010 15:30:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

u.x.a. >> u.x.a - >> Mám od Berkley fluocarbon,abych řekla pravdu,čekala jsem od něj víc,používám ho hlavně na návazce.Na uzle používám normál jelení lůj,hlavně,když spojuju pleténku a fluocarbonem.Ten co jsem kupovala byl o dost dražší,ale nemůžu říct jestli ten co ukazuješ je horší nebo lepší.

VAN's - Profil | Út 1.6.2010 14:32:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mikšík- jen jednou >> Miksik - virtuálně napaden.... - 1.6.2010 14:03:42 >> Zkoušel jsi použít jelení lůj nebo nějakou více mastnou vazelinu? Ono někdy nestačí slinit, někdy to chce použít opravdu něco mastnějšího, aby jsi to spojil.

VAN's - Profil | Út 1.6.2010 14:30:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

u.x.a. >> u.x.a - >> Ahoj způsobů jak zjistit jestli se jedná o 100% fluorocarbon je sousta. Nejvíce věrohodný a zaroveň nejlepší způsob je ho zkusit zapálit (jak píše mdx). Když toto zkusíš, tak vždy musíš poznat jestli je to faik nebo originální fluoráč. Osobně tento fluorocarbon používám na vertikální přívlač a na návazce na karpy. Může ti ho vřele doporučit.

Miksik - virtuálně napaden.... - Profil | Út 1.6.2010 14:03:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

u.x.a. >> u.x.a - >> hodně moc mi praskal v uzlu...a to jsem pořádně slinil...
na tomhle se asi moc nevyplatí šetřit...

Ledňáček (Iceman) - Profil | Út 1.6.2010 13:42:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

chovi81 >> super, popis na stránkách prodejce umíme číst všichni :-)

chovi81 - Profil | Út 1.6.2010 12:00:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vlasec Berkley Fluorocarbon
100% fluorocarbon americké výroby s vynikající pevností v uzlu a odolností vůči oděru. Pod vodou prakticky neviditelný materiál je nejlepší volbou k tvorbě návazců při každé rybolovné technice - kaprařina, feeder, plavaná, muškaření.

KOLIBŘIK - Profil | Ne 30.5.2010 14:31:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

u.x.a. >> u.x.a - >> Zdravím. Podle toho co píšeš a není známa přesná značka druhu vlasce tak není možné tento druh vlasce najít v katalogu Ale to by mě osobně nevadilo jelikož to není stejně to správné co určuje kvalitu vlasce.Reklamy a velkorysé nabídky kdy renomované firmy nabízejí údajně nejkvalitnější a v testech nejosvědčenější druhy vlasců bývají většinou lživé a ten kdo to ví a rozumí tomuto obchodnímu triku o lživé reklamě.Někdy není rozhodující ani cena vlasce.V dnešní době některé firmy úmyslně srazí cenu jen aby šel výrobek co nejdříve z pultu a byl nahrazen opravdu kvalitním.A tak nezbývá nežli nejosvědčenější a nejpravdivější reklama a ta vznikne přímo od zákazníka.V našem případě od rybářů kteří si tento výrobek vlasec s označením Fluocarbon koupí a sámi ho odskouší a vypustí mezi ostatní na onen výrobek své ohodnocení.Ale také se mohu samozřejmě spléct i já.A tento výrobek může být jak cenově tak i kvalitou vážně vynikající.Já osobně bych si ho odzkoušel sám a to dvěma způsoby.Ten první je navázání tímto vlascem háček s očkem a jeho spálením na háčku.Pokud se zapeče k háčku tak mě to alespon trochu ujistí že je to carbon.A ten druhý je pří nahození a potopení clasce.Pokud se mu pod vodu nechce i když je namočený tak to není carbon ale pouze vlasec.Znovu bych chtěl upozornit na to že to co zde píši je jen a pouze můj názor a zkušenost.Nechci zde někomu cokoli vnucovat a prosazovat.Ještě jeden dobrý faktor při výběru vlasců.Je výborné zvyknout si a preferovat léta jednu značku vlasců to proto že tam jsou minimální změny jak v kvalitě ale tak i v cenách.Mám několik značek které vážně svědčí o dlouhodobé a i několika leté a neustále stejně vynikající kvalitě.Výsledky testů o kvalitě a jejich zveřejnění je pouze a jenom reklamní trik pro zákazníka.

mdx - Profil | So 29.5.2010 22:57:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jestli je to fluocarbon by si měl poznat tak, že ho zkusíš zapálit.Pokud hoří, je to vlasec, pokud se jen kroutí, měl by to být FC.