Boilie na Berounce 3

Petrův zdar kamarádi,
chci se Vás zeptat jestli máte někdo nějaké zkušenosti s lovem kaprů na Berounce, konkrétně revír Berounka 3.Jestli máte nějaké odzkoušené montáže, způsob nastražení nástrahy nebo druh boilie, na které kapři jakštak reagují...Strávil jsem tam minulý týden asi tři dny (bez nocí), chytal jsem na příchuť "rybí mix" a trošku jahoda a chytil jsem vel. ho...:) Vnadil jsem koulema, trochu řepky a šrotu...Místo na kapry dobrý, to mám ověřený, když chytám na kukuřici a tak tak se mi dost často podaří menší..Měl jsem asi tři jízdy, ale nějak se nepodařilo zaseknout i když mám olova na pevno 80 g.. pevno..Nemáte někdo prosím s tímto revírem nějaké zkušenosti??? děkuji za Váše připádné příspěvky..ať se daří!
Autor diskuse: jeckilo - Profil , 27.9.2009 kaprařina - revíry, cestování

jeckilo - Profil | Út 29.9.2009 0:25:26

chlapy děkuju za Vaše náměty, jsem rád za každou radu s lovem na boilie začínám...

foxxx - Profil | Po 28.9.2009 11:38:10

jeckilo >> Vždy mi kdekoliv na Berounce spolehlivě funguje boilie s příchutí Scopex (esenci používám od Hutchinson) s tekutýmy játry,pevná montáž,olova 80-130g (podle proudu a vzdálenosti od břehu,kde lovím),návazcová šňůrka 25lb a háčky používám typ Wide Gape vel.2-4 (podle velikosti boilie).Krmín pouze několik kuliček boilie a halibut pelety...plus 4 půlky boilie na PVA k háčku.
Pokud se Ti nedaří zaseknout ryby v jízdě,tak bude nějaký problém v montáži,jak píše jarda 2004.

Esence Hutchinson-Scopex: http://www.sportcarp.cz/obchod-1/suroviny-na-vyrob​u-boilies/esence-posilovace-palatanty-stimulatory/esenc​e-legend-flavour-scopex-rod-hutchinson.aspx

jarda 2004 - Profil | Ne 27.9.2009 22:42:13

jeckilo >> Co se týče revírů tak ti moc neporadím ale pokud jsi měl tři jízdy tak bych asi začal od montáží když používáš pevné montáže a nedaří se ti zásek.