Vámi oblíbená úprava ryby

Zdravím rybaříci, rozšiřte moje obzory o nové recepty a preferované úpravy rybího masa potažmo celých ryb. Jsem huba mlsná a rád se něčemu přiučím, tak se pochlubte jak Vám chutnaj, když už jste je máte doma. Díky za všechny slušné odpovědi, recepty, fotografie a hodnotné poznámky.Pro inspiraci přikládám toto kuchyňské úpravy želvy nádherné:-))
Autor diskuse: Hellfish - Profil , 17.7.2011 všeobecné - ostatní

A já rybu :

A) udim10%

B) peču v troubě15%

C) nakládám4%

D) smažim na pánvičce34%

E) trápim na břehu při focení10%

F) rovnou pouštim18%

G) něco jiného3%

H) prostě nejim7%

Od 17.7.2011 hlasovalo 101 čtenářů.

kroupa - Profil | Po 18.7.2011 13:00:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Takhle je nejlepsi ! Na rybach si velice rad griluju o))

lado40 - Profil | Po 18.7.2011 11:25:46

Tak kluci udělali jste mi chut. Už se na ně těším. Jak už psal farevelak v jednoduchý přípravě je krása...

Lauri - Profil | Po 18.7.2011 8:59:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já ryby jím pořád. Mám je rád na grilu na pánvičce a nebo z trouby, je mi to v celku jedno. Když je dělám doma, tak na plech nakrájím brambory na takové medailonky a podleju troškou oleje a osolím. Mírně okořeněné sirové ryby (nejlépe filety) položím na brambory a peču a peču. Za chvíli je vše hotové a většinou moc dobré.

Beila - Profil | Ne 17.7.2011 20:00:58

Hellfish >> Taky si občas dám rybu, ale někteří rybáři jen prudí jak pouští a pak zjistíš že rybu pomalu sežere i se šupinama.
Jinak miluji tu to rybu se stehnama.

: vydrák - Profil | Ne 17.7.2011 19:45:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hellfish - >> Zdar.
Já ryby téměř nejím,ale manželka má ráda kapra na víně.
Recept: filet z kapra ,kmín,sůl,koření na ryby,červené víno,máslo.
Příloha:brambory ve šlupce pečené v alobalu na ohni.Ryba taktéž v alobalu.
Jednoduché,rychlé,dobré :-)) Petrův zdar

Beila - Profil | Ne 17.7.2011 16:04:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hellfish - >> Udělám to pro známí, co zbyde hodím slepicím. To aby pouštěči měli vztek.