Letošní rybářská dovolená.

Zdravím všechny, chystáte se letos na rybářskou dovolenou? Minimálně na 3 dny, pište kam - zahraniční, tuzemská - revír obecně, top místa se nemusí prozrazovat. Děkuji za odpovědi.

draveček - Profil | Ne 15.5.2011 20:24:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rybatorstr >> Tak jsem se vrátil z kamarádama z první rybářské dovči a nedařilo se nám vůbec.Chytili jsme jen jednoho sumce,ale ta příroda na Dunaji v okolí Srbska je úžasná a kdo něco takového neviděl,neuvěří,jako já než jsem tam jel.

Sumec ST - Profil | Po 8.8.2011 20:09:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Včera jsem po měsíci zavítal na Orlík a super. Byl jsem na Otavské části.
od 15,00 do 18,00 tekly proudy vody a od 18,30 jsem nestíhal.
5 kaprů vše přes 50. Byly tak zdivočelí, že jeden mi utekl z podběráku zpět do vody
než jsem vyndal metr. Asi vytušil, že po měření by tam stejně šel.
Takže promoknout za to stálo. Brali jen na vlasu pod háčkem. Na stejnou nástrahu
na háčku na druhém prutu ani ťuk.
Hodně zdaru všem. Já zase až v září.

Anýzový dědek - Profil | Pá 22.7.2011 14:27:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pro mne je dovolená pokaždé, když se mohu dostat k vodě. Nezáleží na tom, zda něco chytím i když je to příjemné zpestření. Ale ten božský klid a pohodička jsou k nezaplacení.

Hrdobec - Profil | Pá 22.7.2011 14:18:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

já už se vrátil z dovči v Itálii.Super vejlet a chytání z rybářsky pojatého hausbotku

Rybatorstr - Profil | Po 13.6.2011 13:26:09

Frc >> Doufám, že ti zde někdo dobře poradí. Na Hněvky jedu jen sporadicky s přáteli na jednodení rybačku, tak že nepomohu. I když bych rád.

Ranař - Profil | St 13.4.2011 15:47:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar já jsem kámošovi slíbil, že letos uděláme 5x itálii, moje žena chce zase k moři. Tak bude muset jet i kámoš s přítelkyni a to do chorvatska, kde večer utečeme na ryby.A itálii prostě o nějakou výpravu ošidíme. Bohužel je to vše o penězích a tak mi nezbyde než makat a makat. Jak říkám své ženě, já si odpočinu až v hrobě.

GRUPA - Profil | St 13.4.2011 15:37:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rybatorstr - >> Letos budeme určitě v ČR, ale příští rok tomu neuteču a budu muset být někde ve strašným teple a bez prutů. Protože děti mluví o moři. Tak jsem jim to na příští rok slíbil. :-(. Co se týče letoška, tak budeme jen na chatě, nebo na chatě :-))) A možná udělám nějakou expedici na revír kde jsem ještě nikdy nebyl. Bez ženské, bez dětí....jen já, bivak a pruty. :-))) Chci právě letos tak nějak na dovolených ušetřit, aby bylo příští rok za co jet k tomu moři. Jet někam jako nějaká socka se mi toiž nechce, vařit si a pod....NE!!! Loni jsme byli na Vranově v Lančovské zátoce, chata sice pěkná, ale stálo to celkem balík a rybačka stála za prd. Nedá se to pořádně skloubit, rodina a ryby. :-(( Chce to si udělat čas, na to, nebo na tam-to. Platit 10´000,- za chatu když mám jednu sám je asi blbost. Leda se z někým domluvit na výměnu, týden za týden, jinak na to "prdím" :-))
Ať ti to hrrčííí.......

yvana - Profil | St 13.4.2011 15:37:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rybatorstr - >> Ahoj já se na rybářskou dovolenou nemusím chystat,protože já jsem tak 200 dní na rybářský dovolený pořád.Občas na několik dnů navštívím jiné revíry,ale zase se ráda vracím domů na Orlas.Mám několik přání a to jet někam kde bych si zachytala jesetery,potom navštívit Francii a poslední co bych chtěla je jet na moře,ale to je dost nereálné,tak zůstávám kde jsem a vděčná,že mám vodu doma.

Rybatorstr - Profil | St 13.4.2011 13:37:18

MifakM >> To je dobře :-)) Myslím, že pan Werich řekl něco jako, že : čas strávený na rybách se do života nepočítá........