Masařské jádro

Když už je to tu samý sportovní rybář a regionální skupinky, pojďte založit opozici. Nějaký masařský klub:-) A ne, že se nikdo nepřihlásí!
Autor diskuse: Kanistr - Profil , 11.3.2009 všeobecné - ostatní
Dále moderují: tench Profil + splavek Profil + MrKos Profil + nofish Profil

Průzkum. Kolik si za sezónu na svazovou povolenku odnesete ryb? Nebudeme řešit nástražní rybky, plotici pro kocoura, tři cejny na salát. Prosím, pravdu. Uvidíme, jak na tom jsme. Takový malý průzkum. Vezmeme v úvahu řekněme "velké ryby k obědu". Kapr, Amur, klidně metrový bolen, sumec, štika atd. Prostě ryby co chtějí lovit všichni. Schválně nepíšu "ušlechtilých, vyjmenovaných", ale prostě velké ryby na řízky, do udírny,

A) 1-518%

B) 5-1033%

C) 10-2020%

D) 20-3014%

E) 30-405%

F) 40 a více10%

Od 18.8.2019 hlasovalo 153 čtenářů.

452 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

NS&F - pescador - Profil | So 22.11.2014 11:35:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

..... nemám rád předvánoční shon a vlastně shon vůbec tak ryby na vánoční stůl jsem si zajistil s předstihem.

NS&F - pescador - Profil | Pá 18.11.2016 16:58:08 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

....... tak jsem dneska zjistil,že jsem asi ten ,,svazomasaj". Co už tedy .... :-( Sice na platu mě to nepřidá ale jak budu jíst filet s candáta tak si na to vzpomenu.

NMiPo - Profil | St 12.11.2014 17:09:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tak pár filátek svazoryb zpracováno na zavináče a odřezky na salátek

NJirkaV - Profil | Út 8.9.2015 14:18:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnešní uzení kapříku

NTEZAR - Profil | So 14.10.2017 0:32:21 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Za dva dny babího léta byl letošní deficit napraven.

Nbrčál - Profil | Po 26.6.2017 16:52:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar.Tak jsem též něco zmasil a zde výsledek :-))

NTEZAR - Profil | Ne 30.10.2016 19:57:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Taky přidám jedloně.

NS&F - pescador - Profil | Čt 29.10.2015 18:16:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak ..... vánoce můžu vyhlížet bez obav,že to k vůli praci nedám .... splněno raději s předstihem

Nbjucek - Profil | Ne 9.11.2014 20:15:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

na zelenině a bílém víně....

NEnfield - Profil | Út 26.11.2013 17:45:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Nedávno se povedl tento kousek na mrtvou 15cm plotici. Obezdušen pro vánoční účely. Děkuji za nelíbí.

NRybovrah 1 - Profil | Pá 29.1.2021 9:57:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

zavináče z granuláčů

Nceczubr - Profil | St 20.1.2021 17:37:24

Dnes to bylo o cejnkách m. vše od 35 do 40 cm, z filet budou pepřenky, podkůvky na uzení a skelety na hálászlé.

NJirkaV - Profil | Út 16.9.2014 15:26:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnešní uzení kapr a amur

NJirkaV - Profil | Pá 2.5.2014 10:43:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Včerejší uzení kapřiku

Nfajanek - Profil | So 11.1.2014 22:36:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Když už jste u toho jídla z ryb, taky něco přihodím. Můj výtvor podle receptu - filety ze pstruha zalité citronovo-smetanovou omáčkou a opečené brambory k tomu =)

Nmarmyš - Profil | So 2.11.2019 12:15:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Udírna mu bude slušet. :-)

Nu x a - Profil | So 17.2.2018 20:26:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tak nakonec jsem přece jen navštívil FF,hlavní úkol vyfotit se s MM sem splnil(fotku sem dát z bezpečnostních důvodů nemohu)a jako bonus mi načichla bunda od smrduté olihně,celá výstava se nesla přesně v tom duchu jaký jsem si představoval ,boleléz a zase jen boleléz, ale objevil jsem stánek kde byli normální lidé jako já a kde v utajení ale jen někomu rozdávali tuze hezké odznaky ...

NTEZAR - Profil | St 17.8.2016 23:44:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Celkem draze vykoupené ryby ze včerejška.Ale co je doma,to se počítá.-)

NS&F - pescador - Profil | Čt 29.10.2015 20:56:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

TEZAR >> Ahoj a děkuju :-)

Tak to je mi úplně šumák. Ničím jsem se proti BP neprovinil a naopak ještě další 4 ks během lovu pustil. Tyhle jsem si vybral jelikož byli dle mého gusta a chci jako ostatně každý rok mít na vánoce candáta. Z důvodů nedostatku času jak pracovního tak i v soukromí jsem si nebyl jist zda se na ryby ještě dostanu. Tak jsem je prostě vzal. Obhajivat dále proč to debílkům nehodlám. Jestli má s tím někdo problém tak je to jen jeho problém a mindrák.A jestli se mu nelíbí,že někdo vezme rybu tak nech bojuje na svazu za to aby se nebraly.
Ale pro puritány kteří nesnesou pohled na opracovaný rybí filet tak jedna fotka těch samých ryb ještě před zpracováním ...

NTEZAR - Profil | Po 22.6.2015 23:16:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dneska navečer v tom hnusným počasí 105cm-potěšil.

NRybovrah 1 - Profil | Ne 9.11.2014 20:59:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Soulfish >> Pro "líbí" od tebe jsem schopen udělat všechno, takže máš fotečku před i po konzumaci této chuťově výtečné rybičky.

NBušák - Profil | Ne 9.11.2014 19:06:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

dietní večeře

NBušák - Profil | Pá 2.5.2014 18:13:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Venkovan kluk >> P.M.1. - 2.5.2014 18:06:33 >> co říkáš na tohle ?

NTEZAR - Profil | St 16.6.2021 22:22:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj kluci, zahájení dneska proběhlo. Bylo děsný vedro, takže záběrů moc nebylo. Ale metrovka je lepší, než drátem do oka...

NRybovrah 1 - Profil | Pá 6.12.2019 9:07:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Krátký příběh jednoho céčka

NTEZAR - Profil | Út 27.8.2019 21:51:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj kluci,těžba pokračuje-co je doma,to se počítá...

Nceczubr - Profil | St 31.7.2019 0:41:03 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Včera po 20 00 na vláčku, 157cm,,25, kg,prut do 40 g,0,20 pletenka,0,60 fluoš, guma neznámého původu 9 cm perleťovo-modrá,byla malá zabijačka.

Nmarmyš - Profil | Út 18.12.2018 12:24:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dlouho jsem nepřispěl,tak dnešní úlovek.

NRastafarianec - Profil | Út 20.11.2018 20:53:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Karbanátky nasmaženy a jde se nakládat. 2 kapři, pár cejnů a kus bůčku.

NS&F - pescador - Profil | Po 2.10.2017 14:13:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Rybovrah 1 >> Ono je otázkou proč tedy ryby loví.Na jednu stranu se v jejich lovu pořádají závody a opravdu zbytečně je ryba matlána a pod. Na druhou stranu když si člověk vezme dle všech platných pravidel rybu pro vlastní potřebu tak je zde pranýřovám .... zvláště pak lidma kteří rybu neumí upravit nebo jsou prostě líní si ji vzít a smysluplně zpracovat, schovávající se za C&R ..... nejvíce je mě směšné když takový člověk chce dirigovat co jiný má, může a nebo musí dělat aniž by nějak porušoval ryb.řád potažmo BP. Ale jak již zde bylo zmíněno.Pokud někomu dělá pohled na mrtvou rybu nebo její filet tak nech sem prostě neleze.
Sice nevím co je jim třeba na filetách tak škaredého.

NTEZAR - Profil | So 19.11.2016 12:46:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pro všechno je ustanovený čas...-čas ryby lovit a čas ryby jíst...-)

Nstandas - Profil | Ne 5.6.2016 0:56:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

80ka hadice:-)

NTEZAR - Profil | St 16.9.2015 21:59:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

HOJ!-Pár dní jsem tu ničím nepřispěl,tak dnes aspoň trochu.

NKajman60 - Profil | So 22.11.2014 0:59:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

........hošíí,,pomoóc,,jsem tady správně,....?, voni mě vyštvali, voni mě nemají rádi-)))), prý mám jít sem,,tady se stratím...bo tahám furt vuzek k autu s rybama....a dělám si z nich p*del-))))
http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=641112
Bo pitvání je můj koníček.....-)

Nmarmyš - Profil | So 11.10.2014 12:02:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnešní večeře,jak dá někdo nelíbí,tak má po pi..!

NTEZAR - Profil | St 17.9.2014 21:11:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravím-dnes vytěžen jeden pětikilák.

NTEZAR - Profil | Út 6.2.2024 20:01:41

brzak >> Super! Já mám tyhle fotky s domácím zátiším rád-je to takový náladový retro!

NTEZAR - Profil | St 8.11.2023 0:09:17

Ahoj kluci, tak konečně jsme byli úspěšnější. 😁

NTEZAR - Profil | Ne 25.6.2023 14:05:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj kluci,tak trochu z opožděnýho zahájení-během tří dnů 4 jedloni 80-90cm.

NTEZAR - Profil | So 14.8.2021 21:28:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj kluci, tak zas něco málo do mražáku...

Nkolib - Profil | Po 21.10.2019 7:08:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

O víkendu jich bylo dost tak něco k obědu.

Nceczubr - Profil | So 13.7.2019 12:47:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Sumík 99 zmasen.

NTEZAR - Profil | Ne 21.10.2018 22:48:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tři mušketýři z víkendu.

NSharry - Profil | Út 9.10.2018 22:10:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

V ostrave a okoli to zase vře.., idu radeji sem..., rady je jeste svet v poradku 😊

NS&F - pescador - Profil | So 25.11.2017 13:37:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Něco na vánoční stůl

NTEZAR - Profil | So 30.9.2017 21:39:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jednoho jsem si vzal.

NRastafarianec - Profil | Po 19.6.2017 19:43:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak nám začala sezóna, paní Mullerová .... zkusil jsem poprvé na zahájení (zahájil jsem až v neděli :-)) tekoucí, a docela to šlo. 2xC 51 + 1xÚ 78

NTomíno 1988 - Profil | Čt 20.10.2016 15:57:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jedna 94 ze včera :-)))

NBigD - Profil | So 19.12.2015 20:41:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Taky jsem byl dnes na rybyšky a jedné mi bylo líto, tak jsem se o ni postaral jak nejlépe jsem uměl!
Dokonce jsem z ní vykouzlil mnoho malých rybiček.. a dokonce jsem je pustil, aby si zaplavaly!
Musím říct, že se jim to moc líbilo a spokojeně zavoněly a posléze zachutnaly! A pak, že jsou masaři necitové!!! Kdepak- jsme dobráci!!! :o)

NS&F - pescador - Profil | So 14.11.2015 14:50:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnešní krásný den ze spoustou uvláčených ryb .... některé se mnou odcestovaly domů.
Pro ty, kterým pohled na mrtvou rybu nebo filety z nich není příjemný pak nech věří,že mě jich bylo taky líto.Jsem ale nenažranec kterému vidina do zlatova vysmažených hranolků s kapra a úhledných, ve strouhance na rybí prsty obalených hranolů ze sumce zatemnily mozek a oči se podlily krví. Nevěděl jsem vůbec co dělám ............ je mě ze sebe zle a smutno.

NTEZAR - Profil | Pá 30.10.2015 20:12:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

marmyš >> Ahoj Pepo,ono je oboje super-a dneska mám zase trochu té radosti.-)

Nsplavek - Profil | Út 8.9.2015 19:54:13

Už mi šla huba šejdrem na rybí salát z vařené ryby. Je to velká dobrota, proto přidám i recept.

Rybu uvaříme v osolené vodě, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list, kmín a špetku tymiánu.
Uvařené maso obereme od kostí, vložíme do mísy, přidáme uvařenou kořenovou zeleninu,kukuřičku, hrášek, nakrájený pórek, nebo cibuli, nakrájenou kyselou okurku. Osolíme, opepříme zakapeme olejem a lehce promícháme. Přidáme tatarku a bílý jogurt opět promícháme, dokyselíme octem dle vlastní chuti, necháme zaležet do druhého dne. Tohle se u nás nepovedlo a už se hnedle konzumovalo, ale druhý den pěkně zaleželý tak to je dobrota.
Váhové a množstevní poměry neudávám, všeho přiměřeně dle vlastní chuti.
Rubu si zvolte dle vlastního uvážení já většinou používám bílé ryby, ale dnes padla volba na rybu domácí.

NTEZAR - Profil | Ne 2.8.2015 20:13:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Taky přidám páteční úlovek.

NTEZAR - Profil | Út 16.6.2015 23:38:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dneska 96cm.Zahájeno.

NBušák - Profil | St 22.4.2015 21:45:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

dneska chycený,dneska sežraný

NMihajl - Profil | Ne 22.2.2015 12:54:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj, tak jsem dnes připravoval oběd - maso z posledního kapře z mrazáku (bohužel už mi tam zbyla jen porce masa a vnitřností na polífku, takže budu muset co nevidět zase k vodě).
Byly karbanátky a mě i synovi moc chutnaly...a pro Vás kucí jsem vytvořil pár fotek z přípravy :)

NRybovrah 1 - Profil | Čt 6.11.2014 18:31:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

fajanek >> Taky jsem "neodolal"(neodolávám tak třikrát do týdne), tentokrát jsem vzal pro spestření chuti i jednoho síha, cca za hodinku už budou kluci na stole...........

NBušák - Profil | Út 21.10.2014 21:47:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Killerova partička u mě na mejdanu,mrazáky máme všichni narvaný,tak už to jenom udíme a rovnou žereme.Mrku zdar a masu zvlášť.Pako 2 udělal jsi to výborně

Njaka - Profil | Pá 10.10.2014 23:15:29

Jsem rád, že malá ví, že se maso dělá ze zvířat, který se holt musej předtím zabít. Asi přijde období, kdy se na tuhle fotku nebude moct ani podívat, já to teda tak měl s obdobnou fotkou, ale zatím s tím problém rozhodně nemá.

NTEZAR - Profil | Pá 17.6.2022 19:15:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zahájeno.

NBušák - Profil | St 1.9.2021 16:43:15 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Páni masaři, okoun je okoun, za mě naše nejchutnější ryba. Tenhle půjde na pánev, bejt u vody přes noc udělal bych si ho jen tak osoleného v kabátu na klacku na ohňi. To je nej úprava okouna co znám. Znalci jistě potvrdí

NTEZAR - Profil | Út 22.9.2020 23:47:00

Ahoj kluci,tak dneska jsem chytil 16 kg vodní prase-jasný,kde skončilo...GAFU ZDAR,TEZAR-těžař.

NStavba - Profil | Ne 2.8.2020 14:15:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dřevěné domlouvátko opět v akci

NBušák - Profil | Ne 10.11.2019 14:13:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chyť a 50+ tluč,trošku krve z víkendový akce, ryba vrácena vodě ,tato ryba je k tomu určená,fertik

NMiPo - Profil | So 14.9.2019 11:25:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Příprava na dnešní lehký oběd

NBušák - Profil | Út 20.11.2018 20:20:36 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Po delší době opět ryba na talíři, sumčí karbanátky, lišky na kyselo, mňamka

NTEZAR - Profil | Ne 17.6.2018 0:11:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

koralovec1 >> Ahoj,přijeli jsme domů trochu později,ale taky se něco chytlo.-)

NFullnek - Profil | Čt 5.4.2018 14:38:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ideální velikost jak na kapří hranolky,tak na kapří chipsy.

NTEZAR - Profil | So 21.10.2017 18:45:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Pokračujeme.

NLucPav - Profil | Ne 8.10.2017 11:30:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mise dom donést lepší céčko splňena....prckovi chutná :-)

NRybovrah 1 - Profil | Po 19.6.2017 22:20:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zpropadený zahájení.
Pár okounů a tloušťů nekonzumních velikostí a pak tohle hovado. Normálně za hubu, z vody se mu nechtělo. Musel jsem za za ním asi 200m a ještě mě potrhal podběrák
Byl po zásluze potrestán opodál ležícím kamenem.

NTEZAR - Profil | Čt 15.6.2017 22:51:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Vzkaz od radotínského masaře...

NS&F - pescador - Profil | Út 29.11.2016 21:48:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Po roce vánoce, vánoce přicházejí ..... tak jsem byl dneska nakupovat

NS&F - pescador - Profil | St 5.10.2016 14:22:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!


Jeden dnešní sumeček grileček. Pro mě ideální velikost (91cm)

Nstandas - Profil | Pá 30.9.2016 21:27:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dobrý maso :-))

Nairfish - Profil | Čt 9.6.2016 11:28:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

První letošní grilování u kamaráda v hospodě. Přizváno bylo pár duháků a pivo z Trutnova:)

NS&F - pescador - Profil | St 28.10.2015 16:41:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

TEZAR >> Já to většinou zbavuju jakéhokoliv náznaku na tuk a beru jen čisté masíčko :-) Taky je dneska pro mě nejideálnější sumík proto do 90cm (máme zde míru základní tzn.70cm)
Třeba ze štiky nebo candáta můžu něco podobného jak hranolky ale ve větším provedení. Takové ty rybí prsty. Obvzláště pak ze štiky mě to připomene pak to dobré rybí filé prodávané za ,,komuny,, ...
prostě z masa a ne jak dneska nějaké trhané kousky slepené do nějaké formy bůh ví čím.
Prostě - postivý slušný filet = chutná krmě :-)

NS&F - pescador - Profil | Ne 27.9.2015 11:27:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

......... Předvčerejší úlovek .... půlka ryby ve zrácených 3 krocích spracování až po finální úpravu

Nstandas - Profil | Pá 25.9.2015 22:04:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dnes opět meat day :-))

NBušák - Profil | Út 22.9.2015 23:17:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

dnešní večeře ,sumčí filátka v anglický slanině,recept u Buffala v kulinářským kroužku

NBušák - Profil | Čt 29.1.2015 19:18:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

večeře,sumec na teflonu příloha zelenina

NBušák - Profil | St 24.12.2014 11:06:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

málem bych tady na vás zapoměl,tak tedy i tady tvrdýmu masařskýmu jádru Šťastný a Veselý přeje Bušák

NMiPo - Profil | Čt 20.11.2014 17:42:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Déšť nedéšť,zima nezima k vodě se musí za každou cenu.Odměnou je,že je zase o jednoho 62 cm Svazáka méně.Při kuchání jsem zjistil že to byla Svazačka,tak bude hojnost jiker do vánoční polévky.A na závěr lovu jako třešnička jeden siváneček,rychle upravený jen tak na máslíčku,trošku kmínu a hladké mouky,moc velká mňamka to byla

NLab - Profil | Ne 9.11.2014 19:31:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak je zase o dva kamarády míň.Musím běžet,už se roztápí sádlo na hranolky :-)))

NTEZAR - Profil | Po 13.10.2014 23:32:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dneska nešli pořádný sumci,ale nakonec brutální záběr a po šílený zdolávačce tolstoj za kabát...-Vzal si ho kamarád do komína.

NTEZAR - Profil | Út 19.8.2014 12:37:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hlášení z noční přívlače na Orlíku-celkem jen dva záběry a 18 kg v muj prospěch.Tuto rybu už místní šmírák vydrák nechytne-i z toho mám dobrý pocit.-)))

NTEZAR - Profil | Út 19.7.2022 21:38:07 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj kluci, tak dneska dva kusy 4 a 6,5 kg predátora jsou zneškodněni, ale byl to v tom vedru fakt očistec... 🤸‍♂️💥

NMiPo - Profil | Po 16.11.2020 18:09:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

A zase bude co jíst, i kaviár bude

NTEZAR - Profil | Po 19.10.2020 23:46:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj kluci,dneska jsem zas vytěžil ze svazovky pár kilo masa do mražáku.Co je doma,to se počítá.GAFU ZDAR,TEZAR-těžař.

NTEZAR - Profil | Út 14.7.2020 0:24:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj masaři,mě už na Mrk nezbývá čas-furt chytám,lovím a hubím...Tak jen abyste věděli,že jsem se nestal úchylem,co líbá a pouští jedlý ryby...Tak se za časzase ukážu.S pozdravem:,,GAFU ZDAR!!!!"-TEZAR-Těžař.

Nkolib - Profil | Čt 28.11.2019 9:15:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

O vánoce je postarano

NTomíno 1988 - Profil | So 20.7.2019 6:54:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dvě hoďky u vody a hurá domů. 98 a 86

NJirka1976 - Profil | Čt 2.5.2019 17:56:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tohle mi poslal kamarad at to sem dam . Dnes rano ve 3 lidech u vody , za 2 hodinky vsichni doma . Nadhera . Jak uz tady nekdo psal , smrt jim slusi . Dnes hrnec rybi polevky a zitra vecer uzeni , jsem pozvanej .

NNick Nash - Profil | Út 30.10.2018 13:08:47

Podzimní kapr stojí za to :) skoro dvoukilový filet je pro rodinu akorát :)

NTEZAR - Profil | Út 9.1.2018 17:04:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

u x a >> Taky jedna vzpomínková z osmdesátých let.Pamatuju si,že mi zabral na mrtvýho karasa 10cm.Já tam pozuju se svým psem.-)Sumec měl 173cm.

Nkoralovec1 - Profil | So 2.12.2017 11:37:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Porad jeste basteji. Zitra jedu pro vanocni.

NTEZAR - Profil | Čt 26.10.2017 21:25:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jednoho přehradáka jsem si dneska vzal.

Nceczubr - Profil | Čt 26.10.2017 8:25:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak včera se mi zadařil páreček,tak půjdou k ledu na vánoce a několik kousků dnes za čerstva k obědu.

NRavachol - Profil | Út 17.10.2017 19:24:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

TEZAR >> Jde to pořád ještě i na klasickou vláčku. Ať v tom nejsi sám, pochlubím se i já aktuálně ulovenými kvalitními bílkovinami z Vltavy na gumu. Mňam mňam. Pár obědů bude ve znamení sumčího :)

NS&F - pescador - Profil | Út 3.10.2017 7:12:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

nofish >> Jak to řežu je vidět na fotce ...... nemyslím, že filetuju špatně a ani nenechávám moc odpadu. Líčka nakonec vyřezávám a dělám si z nich tataráček. Prsní ploutve pak ostříhávám a nechám (někdy i s páteří bez ploutví) na polívku včetně jater,srdce, mlíčí, jiker. Z jiker ze štiky dělám kaviár.( už jsem to zde kdysi dával). Plýtvat mě rodiče nenaučili.

Červené karty: Georgino, *DnB* Bery_83, vaga, MrKos, leguan, kakr, esoxboy, Velrybář Martin, tuzemak, Kub1s, Pelíčo, Michals, Petan600, jarda877, ksanda, milankocian, Bublas, Piškothonza, Blue