Termoprádlo do chladneho počasia

Ake máte skusenosti? Zaujima ma druh, cena, výrobca a jak ste spokojný... Ďakujem :-)
Autor diskuse: MICHALIO - Profil , 4.10.2013 všeobecné - ostatní

Feroo - Profil | Čt 10.10.2013 7:10:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

používm pinewood merino, za mňa odporúčam. Príjemne hreje a dobre odvádza vlhkosť od tela

dosec - Profil | Út 8.10.2013 20:21:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

doporučil bych toto :-))

komanč zlín - Profil | So 5.10.2013 21:26:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdravím Vás kolegové.
Čtu tuto diskuzi a protože jsem nedávno toto taky řešil tak si troufnu tvrdit toto:
Funkční oblečení se skládá ze 3 vrstev.První vrstva to je ta co je přímo na těle nemá za úkol vás hřát!!!ale ovádět z těla pot!!Druhá vrstva má za úkol vás hřát a propustit přes sebe pot v podobě páry ke třetí vrstvě.A třetí vrstva má za úkol vás uchránit před deštěm/vlhkem/a větrem/zamezí úniku tepla/ a musí přes sebe pustit ven pot/páru/.Co se týká materiálu,první vrstva Merino.druhá vrstva fleece,třetí vrstva membránová bunda/kalhoty.Úplně vynechat bavlnu!Ta pot absorbuje a to je špatně.V případě velmi nízkých teplot se dabluje druhá vrstva.
Já jsem to vše vyřešil oblečením od Pinewood a max.spokojenost.
Zdar komanč zlín.

Dendy036 - Profil | So 5.10.2013 13:21:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ako som uz pisal mam moiru.Na moiru som pocul iba samu chvalu a preto som ju uz davno zakupil.Som naozaj velmi spokojny.Mozno zalezi aj na obleceni dalsich vrstiev.Ja pouzivam iba membranove oblecenie a mozno je mi aj preto hodne teplo.Chodievam na ryby do teplot -5,-10 a pri tychto teplotach mi toto termopradlo perfektne postacuje.Davnejsie som chodieval na miene a bolo -20,no taketo extremi uz nepraktizujem.(uz niesom najmladsi :-) )Pisem iba moje skusenosti,mozno niekto v termo moira mrzne,v tom pripade malo pije alkohol alebo ma chripku ! :-)

Carpper - Profil | Pá 4.10.2013 7:15:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Moira na rybareni a myslivost. Neodvadi tolik pot ale krasne hreje. Cena za prvni vrstvu je cca 1800kc a pak mam jeste horni dil druhe vrstvy, ktery je ke krku za 950kc. Samozrejme obrovsky thermo fusekle... na thermo pradle nedoporucuji setrit, budes si to jinak vycitat kazdou vychazku kdy bude zima. Pokud te penize tolik nelimituji sel bych do mysliveckeho kramu a tam sezenes opravdu to nejlepsi. Vyhnul bych se rybarskym znackam...