Kdo z vás je tady řezník?

Moc to sem nepatří,ale řeší se tady často jiný blbosti.Asi založíme club Řezníků a uzenářů.Tak kdo z vás je,byl,nebo hodlá se stát řezníkem? (mám na mysli zaměstnání) nevhodné okamžitě mažu !!!
Autor diskuse: exori - Profil , 7.2.2010 všeobecné - domací dílna

PYTLAKS - Profil | St 13.2.2019 18:21:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

v žaludku:-)

BOB125 - Profil | Ne 26.2.2017 19:02:22 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

jijin >> je to součást bránice,to je blána oddělující plíce od zbytku vnitřností,je to kousek masa uchycený zevtř na páteři

p.lorenc - Profil | So 29.10.2016 14:31:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Aby bylo na čem dělat šnicl. ;-)

PYTLAKS - Profil | Ne 31.1.2016 9:40:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

exori >> já tu kožu nechávám na bůčku.-)pak ju zcucnu jak slimáka.-)

PYTLAKS - Profil | St 27.1.2016 23:59:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kosa jak z nosa a tu se nemaká:-)

Calex - Profil | St 24.12.2014 20:51:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdar, hezký, voňavý, chutný vánoce a celý nový rok 2015.........

p.lorenc - Profil | Út 23.12.2014 8:55:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ufff:-)))))

Calex - Profil | Pá 5.12.2014 16:18:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

PYTLAKS >> zdar, telecí hrudí, trocha housky......nesrovnatelný s kupovanou. Cena je ale taky nesrovnatelná. Dalo by se to trochu ,,nastavit,, ale proč.

PYTLAKS - Profil | Pá 28.11.2014 11:57:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

za chvílu vánoce a tu to nějak nejede:-)

PYTLAKS - Profil | Po 6.10.2014 10:26:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Starc55 >> tak:-)

PYTLAKS - Profil | St 24.9.2014 17:36:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

p.lorenc >> domovina je domovina:-))

p.lorenc - Profil | Út 23.9.2014 19:36:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ještě tlačenka

PYTLAKS - Profil | Ne 6.7.2014 17:04:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

není nad domovinu a na makra se vys,rat.-)

PYTLAKS - Profil | So 5.7.2014 17:46:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

z koloucha,pak ze srnca a vepř

Káceč - Profil | Pá 13.6.2014 21:49:02 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Řezník nebo pekař, obojí musí člověka bavit a dělat to s láskou. http://www.wimp.com/breadmaker/

pista85 - Profil | Ne 18.8.2013 20:15:13 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

taky sem si hrál :-D

Zlejšek - Profil | Ne 18.8.2013 18:51:12 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

exori - >> Řezník sice nejsem, nicméně tohoto řemesla si nesmírně vážím, páč jedním z jeho produktů je krkovička a co si budem povídat, neexistuje lepší žrádlo než krkovička:-) Sám mám praxi akorát s rybama, bažanty a králíky. Vše dovedu bez potíží kuchnout, stáhnout a dle potřeby rozbourat, upravit a sežrat:-) Řezníkům zdar!

atawa - Profil | Ne 18.8.2013 17:43:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

....

Lumka - Profil | Pá 4.5.2012 22:55:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

exori >> Ja vim,taky sem to tak udelal.

Paranoidní Schizofrenik - Profil | So 30.10.2010 10:49:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

mi-ku >> tady by ani ta krev nevadila.....

Josher - Profil | So 30.10.2010 10:43:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

kakr >> Používá se místo rohlíků třeba do jitrnic.

Miraryb - Profil | So 30.10.2010 10:42:59 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já si myslím, že tady je řezník každej, kdo se nebojí krve a má rád pochoutky z domácí zabijačky. Bydlím ve městě, kde domácí porážka by byla asi problém, ale, když si pašíka koupím už "čistýho", tak si pochoutky nadělám sám a nemusím bejt vyučenej.

p.s. klidně smaž.

Grasel - Profil | So 30.10.2010 10:30:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Řezníků,potažmo masařů se tady potlouká...Ale na každou svini se vaří voda,že?

karel.datel - Profil | So 30.10.2010 8:48:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jsem původním zaměstnáním veterinární technik, sice jsem v oiboru nikdy nepracoval, ale vetrinární prohlídku prasete po zabití bych ještě dohromady dal.

: vydrák - Profil | So 30.10.2010 7:44:16 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Příště bude zedník,uklízečka,svářeč,šička a obchodní cestující!!
Jak je možné,že taková hovadina projde přes síto MRKu.Krom řezníků,kterých je tady zhruba pár desítek,to nikoho nezajímá.
Počítám se smazáním,ale kdybych to nenapsal,určitě by mě prdla žilka na čele.Nazdar

GRUPA - Profil | Ne 14.2.2010 14:28:20 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mě někdy začne ta moje kuchařina tak srát, že uvažuju o jiném zaměstnání a právje řezničina mě příjde jako dost pravděpodobná. Vrtá mi to v hlavě už dlouho.

vavra26 - Profil | St 10.2.2010 16:34:18 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já (Učební obor Řeznické a uzenářské práce ) Délka přípravy: 3 roky
Učební obor je určen pro: chlapce i dívky
Základní podmínky pro přijetí: zdravotní způsobilost uchazeče
Způsob ukončení přípravy: závěrečná zkouška se získáním výučního listu

Malda512 - Profil | St 10.2.2010 15:20:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

chlup >> oNI NA SEBE MUSÍ VŽDY UPOZORNIT NĚJAKÝM TRAPONÝM GESTEM. To že se na jatkách k dobytku ( někteří( řezníci nechovají jak by měli je pravda. Já osobně nemám rád když se do zvířat kope a nebo se zbytečně trápí či stresují. To dělají jenom nicky co mají malé IQ a snaží se ukázat okolí jak jsou dementní. Ale tito debílci s OHZ jsou horší než rakovina. Chlapi okopčím vám sem jejích MOTO. Ti dementi přirovnávají porážku dobytka k holokaustu. Jsou to vylízaní kreténi. A jak jsi napsal. Hubu plnou keců ,ale večer si dají steak přes půl stolu a žerou jak oteklí.

Fantozi (Aladin) - Profil | St 10.2.2010 12:29:23 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Jedna zabijačková.........

Dopyta - Profil | Út 9.2.2010 20:59:11 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

:)) jeden Pražák,bohužel už nejsem u řemesla

lpit - Profil | Út 9.2.2010 20:48:45 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

ahoj pridam sem jedno selatko z posledni lonsky akce....jinak jsem reznik a jsem na to hrdej a nestidim se za to....

standas - Profil | Út 9.2.2010 20:43:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

exori >> fotřík je řezník,vyučil se na Zvonařce v Praze ale to je hodně let.Já jsem lecos odkoukal a tak jsem vl. částečně vyučenej,jinak jako facha je to dobře drsná práce a hlavně prý byla.

brando - Profil | Út 9.2.2010 17:08:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

bol som reznik a za mesiac budem zasa znova ma ma zobrat aj sa tesim bude sranda

barn - Profil | Po 8.2.2010 18:49:10 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

taky něco přidám:-))

beluga - Profil | Po 8.2.2010 12:32:53 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

no řezník nejse, ovšem mě žádný problém zabijačka nedělá,pokud jsem fit, jednou jsem vařil jiternice a byl jsem na šrot, samozřejmě jsem místo jiternic měl velmi, velmi dobrou polévku, co se týče ryb tak to řezník určitě taky nejsem.......

Radim... - Profil | Po 8.2.2010 12:23:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Opravdu jsem rád že jsem se vyučil řezníkem dnes si výrobky dělám doma sám a nejsem odkázaný na ty blafy, aby majitel výrobny vydělal tak je to samé kůže bramborový škrob sojová mouka. :--(