MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Jak si správně připravit tolstolobika

Kategorie: Všeobecné

Býložravý tolstolobik byl do ČR dovezen v šedesátých letech minulého století z bývalého Sovětského svazu a úspěšně u nás zdomácněl. Jak si z této ryby připravit chutné pokrmy, o tom píše facebooková verze portálu Naše voda.

více na:
http://www.nase-voda.cz/jak-si-spravne-pripravit-to​lstolobika/

 

mates202 - ®, 24.7.2012

Diskuse k bleskovce

N bremic - ® Ne 29.7.2012 20:08:52
Vlček72 >> Dave ZR-7 - 29.7.2012 20:01:17 >> No to jenom ti uznalí, ti hrdí to nepřiznají nikdy :))
N Dave ZR-7 - ® Ne 29.7.2012 20:01:17
bremic >> jj ,ale jak ochutnají olizují se až za ušima :-)
N bremic - ® Ne 29.7.2012 19:50:32
Vlček72 >> Dave ZR-7 - 29.7.2012 18:44:47 >> Většina těch plácalů co ohrnují nos nejedla ani sardinky :)
N Dave ZR-7 - ® Ne 29.7.2012 18:44:47
Tak základ ,chytit tolstolobika ...asi největší problém! Pak teda názor za sebe-já ho měl uzeného a naprostá lahůdka...určitě je to i v mistru uzenářském, protože i kamarádi co před tím ohrnovali nos...změnili názor. Fakt vyuzený byl vinikající!
N marmyš - ® Ne 29.7.2012 18:41:20
Ten autor asi ještě nikdy neviděl vepřový bůček.
N Mates PB - ® St 25.7.2012 8:36:15
V první řadě, takovej pořádnej tolstolobik se nejlépe hodí do kompostu.
N kopr69 - ® St 25.7.2012 8:19:36
V patek budu udit asi 40ks na ryb.zavody.Nakladam je na 24hod.do cesneku a cerneho piva.Jeden zauzeny 2kg kus zive vahy vyjde ve stanku na 60kc a jsou vzdy jako prvni vyprodani.
N kiwi - ® St 25.7.2012 7:28:46
Nejlepší je, udělat ho ve friťáku, do zlatova ! Zácpa nehrozí...
N bremic - ® St 25.7.2012 6:10:38
V podstatě není co dodat. Zkoušel jsem uzenýho, smaženýho, pečenýho. Vždy nehledě na úpravu jsem odřezával břicho až pod žebra a potom ze hřbetu. Z odřezanýho sádla jdou udělat velice jemné křupavé škvarky- ale doporučuji místo vysmažení použít gril ať má sádlo kam odtékat. Sádlo jde použít potom už jen do krmení pro ryby :)
N rover - ® Út 24.7.2012 23:50:00
arnošt >> Je vidět, že jsi v "poho", a narozdíl od ostatních nad věcí ... :-)
N arnošt - ® Út 24.7.2012 23:47:17
rover >> No popravdě řečeno,ještě jsem nikdy žádného nelapnul,byla by to asi jen náhoda za ocasní ploutev... o))) Ale taky se do žádného nechystám zakousnout. ;-)
N rover - ® Út 24.7.2012 23:44:01
arnošt >> Potřebuješ poradit ?
N arnošt - ® Út 24.7.2012 23:42:44
První krok je ten pro úspěšnou kulinářskou akci rozhodující : CHYTIT TOLSTOLOBIKA...

[ Vstoupit do diskuse - 13 reakcí ]

Co je nového (všeobecné)
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Umrti

S litosti Vam oznamujeme,že nas dne 18.11.2016 opustil naš dlohiletý přìtel,rybàř pan
JIŘÍ LINKA
V organizaci působil od roku 1977 a od roku 1985 jako jednatel.
Přejeme...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniStarbaits sada DTEC E CAM (2 signalizátory+příposlech+kufr)

Za 7 999 Kč s DPH.
Signalizátory D-TEC E představují spojení krásného designu a praktičnosti. Štíhlé tělo signalizátoru je doplněno zadním kovovým krytem, který tvoří jeden celek se závitem.


akce, rybareniPelzer Executive Food & Picknick Bag

Za 2 999 Kč s DPH.
Praktická a velká jídelní taška pro dvě osoby. Jedná se o tašku specializovanou vyloženě na přepravu a uchování jídla, potravin, nádobí, hrnků a dalších důležitých věcí


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
PEPA cestovní kancelář s.r.o. PEPA cestovní kancelář s.r.o.

Široká nabídka rybářských zájezdů a výprav: Švédsko, Norsko, Finsko, Irsko, Kanada, Aljaška, Kamčatka, Chile, Argentina, Panama, Maledivy,...