Jak si správně připravit tolstolobika

Autor diskuse: mates202 - Profil , 24.7.2012

bremic - Profil | Ne 29.7.2012 20:08:52

Vlček72 >> Dave ZR-7 - 29.7.2012 20:01:17 >> No to jenom ti uznalí, ti hrdí to nepřiznají nikdy :))

Dave ZR-7 - Profil | Ne 29.7.2012 20:01:17

bremic >> jj ,ale jak ochutnají olizují se až za ušima :-)

bremic - Profil | Ne 29.7.2012 19:50:32

Vlček72 >> Dave ZR-7 - 29.7.2012 18:44:47 >> Většina těch plácalů co ohrnují nos nejedla ani sardinky :)

Dave ZR-7 - Profil | Ne 29.7.2012 18:44:47

Tak základ ,chytit tolstolobika ...asi největší problém! Pak teda názor za sebe-já ho měl uzeného a naprostá lahůdka...určitě je to i v mistru uzenářském, protože i kamarádi co před tím ohrnovali nos...změnili názor. Fakt vyuzený byl vinikající!

marmyš - Profil | Ne 29.7.2012 18:41:20

Ten autor asi ještě nikdy neviděl vepřový bůček.

Mates PB - Profil | St 25.7.2012 8:36:15

V první řadě, takovej pořádnej tolstolobik se nejlépe hodí do kompostu.

kopr69 - Profil | St 25.7.2012 8:19:36

V patek budu udit asi 40ks na ryb.zavody.Nakladam je na 24hod.do cesneku a cerneho piva.Jeden zauzeny 2kg kus zive vahy vyjde ve stanku na 60kc a jsou vzdy jako prvni vyprodani.

kiwi - Profil | St 25.7.2012 7:28:46

Nejlepší je, udělat ho ve friťáku, do zlatova ! Zácpa nehrozí...

bremic - Profil | St 25.7.2012 6:10:38

V podstatě není co dodat. Zkoušel jsem uzenýho, smaženýho, pečenýho. Vždy nehledě na úpravu jsem odřezával břicho až pod žebra a potom ze hřbetu. Z odřezanýho sádla jdou udělat velice jemné křupavé škvarky- ale doporučuji místo vysmažení použít gril ať má sádlo kam odtékat. Sádlo jde použít potom už jen do krmení pro ryby :)

rover - Profil | Út 24.7.2012 23:50:00

arnošt >> Je vidět, že jsi v "poho", a narozdíl od ostatních nad věcí ... :-)

arnošt - Profil | Út 24.7.2012 23:47:17

rover >> No popravdě řečeno,ještě jsem nikdy žádného nelapnul,byla by to asi jen náhoda za ocasní ploutev... o))) Ale taky se do žádného nechystám zakousnout. ;-)

rover - Profil | Út 24.7.2012 23:44:01

arnošt >> Potřebuješ poradit ?

arnošt - Profil | Út 24.7.2012 23:42:44

První krok je ten pro úspěšnou kulinářskou akci rozhodující : CHYTIT TOLSTOLOBIKA...