Jezero Zajarki | Winter Carp Fishing

Obří kapři a dobrodružství na jezeře Zajarki v Chorvatsku! Připojte se k nám při naší prvotní výpravě v letošním roce a objevte krásy a vzrušení tohoto úžasného chorvatského jezera, kde se skrývají obří kapři. Nechte se unést dobrodružstvím a krásnou přírodou, kterou toto místo nabízí.

MORPIS - Profil, 29.2.2024

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

$ - Profil | Po 4.3.2024 8:10:26

$ >> tady jsem napsal blbost. Říznutý jsou 4kg pytle SUPRAFISH směsí PREMIUM.
1kg a 5kg SUPRAFISH jsou OK.
A ještě něco, vrátil bych starší 'hladkost' koulí. Ty hrubozrnné určitě tržby nezvýšily.

Klikař - Profil | Ne 3.3.2024 18:34:52

pepe21 >> ve své podstatě to co jsem napsal.

Tadas M - Profil | Ne 3.3.2024 12:49:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Morpis patří rozhodně mezi nejlepší tvůrce rybářských videí, hlavně co se týče kvality, kterou má na velmi vysoké úrovni. Co se týče revíru nebo místa, jednoho baví chytat tam, druhého zase tam, za mě je mnohem důležitější přístup k rybařině jako takový (slušnost, úcta k rybě a k přírodě) a ta vášeň lovce, což myslím, že morpis rozhodně má a je to hlavně cítit z jeho videí z Berounky.

$ - Profil | So 2.3.2024 18:56:38

pepe21 >> ok, každému se nemůže líbit všechno

$ - Profil | So 2.3.2024 18:53:10

Amurář >> sorry, nebudu hledat nějaká osobní videa. Prostě jsem viděl 2 nebo 3 videa vložená sem a nezaujala mě.
Líbí se mi dlouhodobě videa od berco444 a carpteamexil (snad jsem to moc nezkomolil) a to ne na 100%. Tak na 95%...
Na druhém pólu v totálním hnoji vidím TadasM, Kubáka, Kunu, FishHoba a další kvanta individuí, kteří tvoří ohromnou kouli ytb kreténismu.
No a klidně nechť jsem za to hejtr.
Tvůj jiný názor respektuji

pepe21 - Profil | So 2.3.2024 18:43:39

$ >> Jsem sluníčkový jak píšeš, toho se nemusiš bát 😊🌞 A nikomu nenadavam, jen se snažím hledat správná slova.😃☝️Už dlouhý roky ani nikoho neposuzuji, kór když ho neznám, nevím, čím si v životě prošel. Jen v této diskuzi jsem to tjošičku pjehnal, aby bylo jasno. Ať si každý chytá kde chce a jak chce, když tím nikomu neškodí, ani rybám. A hl.tematem diskuse v tomto případě je vlastně ono video a mně se prostě líbí. Kluci v něm dobře mluví, jsou tam zajímavé záběry, i dronem...a i přesto, že se jim nepodařilo přelstít velkýho kapra, je to pěkný čas strávený na rybách.

Amurář - Profil | So 2.3.2024 18:28:33

$ >> sorry, ale podívej se na jeho osobní videa, na to kolik mu je to dělá dobře, možná podleh tlaku vícero zainteresovaných kolegů.

pepe21 - Profil | So 2.3.2024 18:23:17

Klikař >> Ok. Objektivně: jsou slyšet auta z dálnice, je celkově rušno kolem vody, lidí chodí kolem na procházky, ale nejde-li ryba, tak je tam klídek a není tak velký rybářský tlak. Vloni se přehnaly strašidelný vichřice přes to misto, pokáceli stromy, zkáza. Spadl i mohutný strom, pod kterým jsem si dával stan, být tam v ten čas, tak by se mi jistě rozsvítilo 😂Takže není kolem divoká příroda, nazval bych to spíš parkem na okraji mesta. A teď to co se mi líbí: Voda tyrkysová, cista, super zdolavacky, kdy tu rybu vidíš, kapři nádherné stavění a zdraví a opravdu velké množství bojovných obříků. A to jsou klenoty, kvůli kterým tam jezdím. Domácí Chorvati ti přivezou krmení jak pro kapry, tak jídlo pro rybáře 😊Cena už je přemrštěná 50Eur per day. Tento revír je svazový, ne soukromý. Doporučuji letní měsíce a zase pro objektivitu, bývá tam vedro a v sezóně 2022 jsme tam zažili 38°c ve stínu. Tribalj někdy zkusím. Zdarec

$ - Profil | So 2.3.2024 17:37:19

pepe21 >> ty jsi celý sluníčkový ☀️! Ale jen urážíš do hejtrů, demagogů a ubohé kritiky. Jj, znám vás, je vás mrak...

Klikař - Profil | So 2.3.2024 17:26:09

pepe21 >> určitě to není hejt, přemrštěná kritika apd. Jen jsem jednak: řekl svůj názor na video a vodu, řekl jsem co je pravda aby se případní zájemci o tuto vodu nedivily že budou chytat u 6proudé dálnice a nějaké fabriky. Vždy když navštívím nějakou vodu a někdo se mně na ni zeptá snažim se objektivně podat informace , nic víc !
Tribalj pokud myslíš asfaltovou silnici hráz pak ano, chytá se ze 3 stran, na jené straně ( vyjma hráze ) jsou všude stromy a chytáš mezi nima stin je skoro všude , naproti jsou z části keře a z části louka. Ano pokud fouká pak na louce a na hrázi je to mazec, pod stromy klídek. Byl jsem jak na louce tak pod stromy , hráz mně opravdu nelákala.

Martin M. - Profil | So 2.3.2024 14:46:03

$ >> kdyz mi bylo 20, tak byla rybarska videa tak maximalne na VHS a ja jsem mozna zacinal psat prvni "blog" clanky. Pred kamerou bych se rozklepal a nedal ani slovo.