Kapři na ananasu

Lov kaprů na boilie na soukromém revírů.

Použité vybavení:
pruty Quantum Radical Ritual Carp II 3,6m 3,00 lb
navijáky Quantum Radical Big Pit FD 870
hlásiče Quantum Cyber CRRX
bolies řada Radical

Martin M. - Profil, 8.7.2016

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

stavitel - Profil | Pá 26.8.2016 10:33:55

Hezký den.Video,je hezky natočeno i vše je vysvětleno..Ale tím to pro mně končí,rybařím37let, rybaření co je tady prezentováno je promně nezajímavé,vše se mně zdá takové uměle,hned vysvětlím,je to soukromý revír tak asi bude dobře zarybnění aby tam chodili rybáři a utrácely pěníze,další krmení u bojek kde se vysipe mnoho drahého krmení a pak člunem se přesně na místo zaveze návnada,pak se to dá na hlasitý hlídač a je nastražíno,myslím jsi že nejde už o umnění lovu ale o peníze za návnady a kvalitní vybavení.Dál by sem chtěl ukázat na názor pána ,který napsal do časopisu rybář o rybářích ,který jen chytí a pustí rybu,že adrenalím ,který u toho zíkaj je vykoupený bolestí té ryby,ukazuje na to že když rybářům o nic jiného nejde že je to zvlášní,tento članek je v novém ted časopisu co vyšel,stímto názorem uplně nesouhlasím,ale při tomto videu jsem začal o tom uvažovat a musím přiznat,že při takovém rybaření co je tady prezentováno neni daleko od pravdy co pán tam píše,Jinak chci jen upozornit je to můj názor na druh tohoto rybaření.

RK - Profil | Út 19.7.2016 13:11:39

Já kritik všeho, musím říct,ze video bez závad.Hezky se mi na to koukalo.Ze se opakuje několikrát ananas mě nijak neurazilo.Musime si uvědomit,ze se počítá s určitou mírou osobní objektivity každého z nás. V praxi to znamená,ze neskocime na špek úplne všemu.Priklad,,Vyrobeno z přírodních produktů bez použití konzervantů". To znamená cist- vyrobeno ze všeho možného za použití konzervantů toho nejhoršího kalibru.Pro ještě pomalejsi-nedej bůh,aby to sežral tvůj ćokl.A taky to znamená,kdyz si to koupíš,tak něco možná chytis,kdyz ne,tak šance jsou vyrovnané.Tohle by se ale mělo učit už na základce,jak je vidět kolikrát v reálu u vody,nebo zde v diskuzích......😃

Zanecek - Profil | Út 19.7.2016 10:36:24

Heršvec >> beru ze každej nějak začínal. Ale bez kritiky se není z čeho poucit

Heršvec - Profil | Út 19.7.2016 8:52:30

Martin M. >> Mě nikdo nenapad a já jeho taky ne.

Martin M. - Profil | Út 19.7.2016 8:50:00

Heršvec + Zanecek >> konec urazek a osobniho napadani, ok?

Heršvec - Profil | Út 19.7.2016 8:49:01

Zanecek >> Nejlepší, pozor na to.

Zanecek - Profil | Út 19.7.2016 8:48:23

Heršvec >> seš dobrej no :-D

Heršvec - Profil | Út 19.7.2016 8:45:52

Zanecek >> Myslim, že vercajk vypsanej pod videem je především pro ty, co budou pak do diskuze psát "co je to za pruty?" a "co je to za navijáky?" ty jelito. Projdi si diskuze pod staršíma videama, kde ještě není vypsanej cajk a uvidíš, že každej desátej zápis je otázka na nádobí. Takže bejt tebou tak držim hubu a šoupu nohama a jsem rád, že tu můžu bezplatně šmejdit jak se mi zachce a někdo jinej tu údržbu zaplatí za mě.

chendler - Profil | Út 19.7.2016 8:42:10

Zanecek >> ono je si asi taky dobry uvedomit,kolik toho natocili oni a kolik matak. Natoc neco ty!!! At reklamou,nebo ne,uvidime jak to budou lidi hodnotit. Nepovedlo se!! A co jako???!!!

Zanecek - Profil | Út 19.7.2016 8:41:46

Heršvec >> vercajk vypsanej pod videem není reklama? Krmení sensas ve většině videí není reklama? Borec ty ses hrozná jitrnica. Radsi si zachovej důstojnost a už se nevyjadřuj.

Heršvec - Profil | Út 19.7.2016 8:34:41

Zanecek >> Tobě připadá, že Maťákovo videa mají dělat reklamu? Podle čeho soudíš? Poslední video od Martina byla reklama na co? Na třešně? Myslim, že Martin dělá videa v první řadě jako instruktážní a ne reklamní, na reklamní videa jsou tu jiný lidi.

Zanecek - Profil | Út 19.7.2016 8:23:37

Heršvec >> tak ja ti to zkusím tedy napsat tak abys to i ty pochopil. Ať jsou videa reklamní nebo ne, tak se na to musí dát dívat. A účelem reklam je aby zaujali.
Podle hodnocení a komentářů to moc lidí nezaujalo. Když si porovnas toto video s videama od Maťáka, tak který ti přijde jako reklama lepší? Který myslíš že splní hlavní účel ktery má mít reklama.
Jestli to bereš tak, že je jedno co se sem dá hlavně ať jsou za to prachy, tak věř tomu že pod tvým vedením by si tenhle web moc dlouho dobrý jméno neudržel.

Heršvec - Profil | Út 19.7.2016 8:02:36

Zanecek >> Já neřikám, že se mi líbí, jen mě točej tyhle výkřiky do prázdna typu "reklama, reklama, reklama, fuj reklama". Kdyby to nemělo svůj přínos tak se tyhle videa netočej, ale pro mrk je nějaká ta reklama víc než důležitá, jenže to si lidi jako ty neuvědomují a pak to v některých diskuzích vypadá tak jak to vypadá.

Zanecek - Profil | Út 19.7.2016 7:56:57

Heršvec >> Jestli se ti to video líbí, tak si ho poustej klidně do kola. Nikdo ti to nebere :-P

Heršvec - Profil | Po 18.7.2016 19:35:38

Zanecek >> Já v tom videu nevidim nic násilně představovaných. Pár detailních záběrů na vercajk, občas záběr na koule + padne sem tam název koulí řady. Nijak se to neliší od reklamních videí jiných firem.