Projekt Mělice 1. brigáda 26.3.2011

První brigáda na Mělicích.

Evn - Profil, 28.3.2011

Uživatel není autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

Mára85 - Profil | Pá 14.10.2011 15:50:24

malamut >> Jasny. Kupuje to. Ja mu taky nejakou kacku hodil.... Zadna mista si nikdo nevyhrazoval, nikdy to Krasovo nebylo, neni a nebude. Spolecny chytani znamenalo, ze si tam sedli lidi kteri si chteli spolecne zachytat a ukazat nekolika detem jak chytaji apod.. Behem toho tam bylo mraky jinych rybaru co s tim nemeli nic spolecneho. A taky par moc "peknych" nudistu. Zadna masova akce...

malamut - Profil | Pá 14.10.2011 12:08:23

Co je to "společný termín chytání na Mělicích"? Znamená to snad, že si vyhrazují předem místa na svazovce? Nebo je to už Krásovo? Asi se poptám na VČÚS, co je to za manýry.

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Pá 14.10.2011 11:27:36

meteor >> Nebyl. Nejsem ten typ. Každopádně jsem byl letos párkrát na Mělicích a coby ten kýžený kaprařský ráj mi to tam vůbec nepřijde

meteor - Profil | Pá 14.10.2011 10:53:07

Netipa - poslední hrdina MRKu >> poslouchej, že tys nakonec na těch Mělicích s LukynemK byl?

http://www.lkbaits.cz/poradna/sos-nase-vody/panove-​kdyz-jsem-videl-vase-video-sla-mi-z-toho-husi-kuze.​html

Konkrétně jde o tuto pasáž (tipuju, že ty jsi ten s cigaretou v koutku :-D):

"Všichni, kteří tento projekt poplivali i Ti kteří nám psali, že vše děláme špatně a že by to chtělo jinak, se na brigádu nezastavili. Někteří z nich tam ale byli. Chytali ryby a nechali si uklízet pod prutem a s cigaretou v koutku se nám smáli."

dandydm - Profil | Ne 1.5.2011 19:44:29

Skvělá akce, kdysi, asi před 20 lety, jsme tyto akce dělali spontálně na Priglu a pak stačilo zavolat hospodářovi, aby odvezl ten nepořádek. A podotýkám, že anonymě.
Ale to je dávno.
Doopravdy nechápu ty názory o tom, že jsou ty brigády zbytečný a to, že se někdo chystá revír koupit nebo ne.
To, že končí licence RS opravňující k hospodaření na státních vodách není o tom, jestli stát revír prodá nebo ne, ale kdo bude na revíru hospodařit a jestli to bude RS nebo ne, to můžeme přece ovlivnit, ale to by jste museli něco dělat a ne se schovávat za kompl, třeba začít chodit na brigády a zůčastnovat se členských schůzí.
A brigády nejsou o tom, aby se zbíralo smetí, ale aby se revíry připravily na novou sezonu, na chovných potocích se opravují splávky a hlavně se odstranují následky nepřízně počasí. To je to co by se mělo dělat a pak je to přece skvělá příležitost se dozvědět něco nového a stmelit kolektiv.

fotojakes - Profil | Út 26.4.2011 16:34:57

kakr >>Kdo čte časopis delší dobu, ví dříve byl inzerentem, ale rozsah byl myslím 1/3 strany měsíčně.V současné dobé téměř neinzeruje. Pokud se nepletu, tak mu vyšlo jedno PR za poslední půlrok.

Kdyby byl významným inzerentem, tak sem zřejmě nenapíši, protože vím, že by vše co napíši bylo považováno za propagaci vlastního klienta.

Netipa - poslední hrdina MRKu - Profil | Út 26.4.2011 16:02:31

meteor >> možná mi otázku "neotiskli" z osobních důvodů, jelikož mě pan Krása nemá rád.
Já se obávám, že u pravověrných kaprařů již více v ceně stoupnout nemohu :-)

kakr - Profil | Út 26.4.2011 15:59:41

fotojakes >>
Pan Lukáš Krása je jistě významným inzerentem časopisu, kde šéfredaktoruješ.
Možná se mýlím, nikdy jsem jej neměl v ruce a tak fabuluji. Klidně mně oprav.

meteor - Profil | Út 26.4.2011 15:52:34

Netipa - poslední hrdina MRKu >> jo tak to mně otázku (trochu nesouhlasnou a rýpavou) otiskli i zodpověděli, ale moudrý z toho nejsem :-)
Jinak s tou nabídkou posezení jsi udělal chybu, mohli jste se s L.Krásou blejsknout, dal by ti podpis na prdel a nějaké koule gratis, a jednak by jsi měl doživotní zážitek a jednak bys u kaprařů stoupl v ceně :-D

fotojakes - Profil | Út 26.4.2011 15:42:17

Jarda Š. >> Jak to má s papíry netuším, ale pochybuji, že těm rybářům dává doklad na donesené ryby. Vzhledem k původu některých ryb, jsem přesvědčen, že by měl problém. Část ryb chytají i na odkalištích, kde je z důvodů závadné vody i zákaz koupání:-)

Jarda Š. - Profil | Út 26.4.2011 15:38:36

fotojakes >> Z hlediska finančáku je to v pořádku, jestli má v pořádku doklady, ale problém by mohl mít s veterinární správou, kdyby mu přišli na to, že přímým spotřebitelům nebo restauracím prodává ryby nejistého a nejednotného původu (buď by musel prodávat bez veterinárního osvědčení nebo s veterinárním osvědčením získaným podvodně).

fotojakes - Profil | Út 26.4.2011 15:28:55

kakr >> nechápu co to vysvětluje?