Vila Patricie - rybářská rekreace

Adresa:
Hlavní 172
Luhačovice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Zlínský

Druh: kemp, ubytovna

Nabídka masáží

TOPlist
Vila Patricie se nachází v Pozlovicích nedaleko Luhačovické přehrady. Nabízí příjemné ubytování v soukromí rodinného domu ve dvoulůžkových a vícelůžkových pokojích a samostatném apartmánu. Maximální možný počet ubytovaných je 42 hostů.
Všechny pokoje mají k dispozici společnou kuchyňku v patře. Nové pokoje mají balkony nebo terasy a samostatnou sociální buňku se sprchou a WC.
Apartmán má dvoulůžkovou ložnici, obývací pokoj, vybavenou kuchyň a koupelnu s hydromasážní vanou. V obývacím pokoji je rozkládací sedací souprava, která se dá využít i jako přistýlka pro dvě osoby.
K pokojům v přízemí a apartmánu je bezbariérový přístup. Hosté mohou využít i venkovní posezení s grilem a parkování v oploceném areálu. Je možné využít garáže k úschově jízdních kol.
Nově je ve vile společenská místnost vhodná pro pořádání školení, rodinných a firemních akcí.
Současně si můžete objednat v blízkém hotelu Ogar snídaně, případně celodenní stravování. V blízkých lázeňských zařízeních lze využít léčebných lázeňských procedur. Přímo u vily je autobusová zastávka MHD "Pozlovice-střed" směrem do Luhačovic a zpět. Lázeňská kolonáda Luhačovic je dostupná i pěknou procházkou. Celá vila je pokryta signálem wifi a můžete tak zdarma využít přístupu k internetu.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Kroměříž (32 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

5,9 km - Dřevnice 1A - MP
5,8 km - Olšava 2 - MP
10,5 km - Olšava 3A - MP
7,9 km - Ščávnice 2A - MP
8,8 km - Vlára 1A - MP
8,0 km - Olšava 3 - P
2,9 km - Biskupický potok 1 - P
10,4 km - Březnice 1 - P
10,2 km - Dřevnice slušovická 1 - P
8,4 km - Dřevnice vizovická 1 - P