Penzion U Kapra Třeboň - rybářská rekreace

Adresa:
Dukelská 106
Třeboň
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihočeský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion U Kapra Třeboň nabízí celoroční ubytování v jedno až třílůžkových pokojích. Naše pokoje jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, kuchyňským koutem s varnou konvicí, lednicí a televizorem. Penzion se nachází v bezprostřední blízkosti historického třeboňského náměstí, ovšem již za hradbami, takže nehrozí vyrušování případnými navštěvníky třeboňských hospůdek. Asi 100 metrů od penzionu se nachází objekt třeboňských slatinných lázní Berta, hned za budovou penzionu najdete hřiště na minigolf a začíná zde rozlehlý lesopark, lemující Zlatou stoku. Náš penzion Třeboň se Vám jistě bude líbit.

Ubytovaní se mohou stravovat přímo v budově penzionu (v restauraci U Kapra), nebo v mnoha příjemných hospůdkách, kterých je v Třeboni dostatek. Ti z ubytovaných, kteří mají automobil, mohou využít přilehlé dozorované parkoviště, které je v ceně pobytu. Ubytování Třeboň, to je penzion U Kapra.

Pokud hodláte podnikat výlety, nabízí Vám jich Třeboň a její okolí nepřeberné množství. Penzion U Kapra Třeboň leží na křižovatce většiny dobře značených cyklistických tras. Vzhledem ke své poloze je penzion oblíbenou startovní i cílovou stanicí cyklistických výprav. Ubytovaní mají možnost využít uskladnění vlastních kol v uzamčených prostorách. Při výletech pěšky, na kole i autem máte možnost poznat krásy jižních Čech. Poznejte krásy ubytování v Třeboni s naším penzionem U Kapra.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Český Krumlov (39 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

12,9 km - LEDENICKÉ DŮLNÍ PROPADLINY 1 - MP
5,2 km - LUŽNICE 8 - MP
11,4 km - LUŽNICE 10 A - MP
11,3 km - LUŽNICE 10 B - MP
14,9 km - LUŽNICE 11 - MP
12,6 km - MALŠE 1 - MP
11,6 km - NEŽÁRKA 2 - MP
11,6 km - NEŽÁRKA 3 - MP
5,8 km - NOVÉ ŘEKY 1 - MP
13,3 km - DRAČICE 1 - P