Pension Stará Škola - rybářská rekreace

Adresa:
U kostela 36
Frymburk
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Plzeňský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion Stará Škola je útulný penzion přímo u jezera Lipno ve Frymburku, který vám nabízí komfortní ubytování na Lipně ve dvou až čtyřlůžkových pokojích. Každý z těchto pokojů je vybaven ledničkou, barevným televizorem, varnou konvicí, hrnečky, skleničky a vlastní koupelnou s WC. Celý penzion je pokryt bezdrátovým Wifi připojením.
Pokud hledáte kvalitní ubytování u jezera Lipno za rozumnou cenu, pak využijte právě naše ubytování. Ubytování v našem penzionu Vám zaručí dostupnost všech možných aktivit u jezera Lipno.

Penzion leží na špičce poloostrova Frymburk, na konci náměstí, přímo u kostela, pár metrů od jezera Lipno, hned u přístaviště výletních parníků Lipno-Line a 100 metrů od převozu na druhou stranu jezera Lipno. Z pokoje se můžete dojít vykoupat do jezera při západu slunce (30 metrů). Přímo kolem našeho penzionu vede páteřní cyklo-inline stezka kolem jezera Lipno. V budově penzionu jsme vybaveni i uzamykatelným prostorem pro Vaše jízdní kola. V zimních měsících začíná 100 metrů od našeho penzionu největší přírodní bruslařská dráha na světě. Jedinečné stravování zajišťuje Restaurace a Pizzerie Nautilus, jejíž předností je jediná letní terasa přímo u jezera na Lipně.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Český Krumlov (21 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

17,3 km - MALŠE 5 - MP
14,5 km - Vltava 26 - MP
7,0 km - VLTAVA 29 - MP
5,8 km - Vltava 30-32, ÚN Lipno - MP
15,5 km - KÁJOVSKÝ POTOK 1 - P
14,3 km - VLTAVA 27 - P
10,6 km - VLTAVA 28 - P
6,0 km - VLTAVA 29 P - P