Penzion Školačka - rybářská rekreace

Adresa:
Smržovka 51
Albrechtice v Jizerských horách
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Liberecký

Druh: kemp, ubytovna

Hledáte-li zimní, letní, nebo mimosezónní dovolenou v Jizerských horách uprostřed přírody, pak jste na správném místě. Objekt horské chaty byl kompletně zrekonstruován a nově vybaven. Nabízí tak příjemné, pohodlné a levné ubytování Jizerské hory. Naše služby se snažíme dále rozšiřovat. Chata se nachází v klidné části Smržovky v chráněné krajinné oblasti.

Poskytujeme celoroční ubytování Albrechtice v blízkosti největšího lyžařského střediska Jizerských hor - Tanvaldského Špičáku. Další lyžařská střediska v blízkém okolí jsou Harrachov a Rokytnice nad Jizerou.

Chata je vhodná pro všechny milovníky klidu a hezkých výhledů, zejména pro rodiny s dětmi a větší skupiny (k pronájmu jako celek), v případě volné kapacity je možno pronajmout i jednotlivé pokoje.

Objekt či jednotlivé pokoje obvykle pronajímáme na celý týden, po předchozí domluvě možno i na víkend, prodloužený víkend či jinak. Chata je využitelná nejen pro dovolenou či ubytování v Jizerských horách, ale také i pro různé společenské akce, školení či oslavy.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Liberec (14 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

1,2 km - Penzion a ranč U Potoka
1,9 km - Penzion Lenka
1,9 km - chalupa Lucie
1,8 km - SEVERKA
2,0 km - Penzion Sally

Rybářské revíry v okolí

5,6 km - Mšeno – přehrada* - MP
5,8 km - Mšeno – přehrada - MP
8,1 km - Harcovský potok 1 - P
2,6 km - Horská Kamenice 2 - P
7,2 km - Mohelka 4 - P
3,5 km - Nisa 4 - P
9,4 km - Smědá 2 - P
6,2 km - Panský* - MP
6,4 km - Svárovský rybník - P
8,1 km - Horská Kamenice 1** - P

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry