Pension Lucie - rybářská rekreace

Adresa:
Špičák 158
Železná Ruda
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Plzeňský

Druh: kemp, ubytovna

Rekreační zařízení Pension Lucie leží v nadmořské výšce 974 metrů. Nachází se v úpatí hory Hrnčíř v lokalitě Železná Ruda - Špičák, která jedním z hlavních center letní a zimní rekreace na Šumavě.

V zimě se v těsné blízkosti Pensionu Lucie nachází upravované běžecké tratě a sjezdovky různé náročnosti i s umělým sněhem a večerním lyžováním.

V létě lze v okolí penzionu využívat značené turistické trasy, které vedou krásnou šumavskou přírodou. Ubytovat se můžete ve tří, čtyř a pěti lůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením. Stravované je zajištěno v restauraci přímo v Pensionu Lucie. Parkováni je zajištěno na udržovaných parkovacích plochách přímo u penzionu. V přízemí penzionu je zabezpečeno uschování kol, lyží a snowboardů.

Penzion svojí polohou a vybavením je přímo ideální pro rodinou rekreaci, dále je možné zde pořádat semináře, školení apod.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Domažlice (37 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

18,1 km - ANDĚLICE 1 - P
14,6 km - DRNOVÝ POTOK 1 - P
12,5 km - CHODSKÁ ÚHLAVA 1 - P
15,6 km - JELENKA 1 - P
18,9 km - OTAVA 7 - P
18,9 km - OTAVA 8 - P
2,6 km - ŘEZENSKÝ POTOK 1 - P
16,8 km - ÚHLAVA 7 - P
11,7 km - ÚHLAVA 8 - P
2,8 km - ÚHLAVA 10 - P

Rybářské prodejny v okolí

Nenalezeny žádné prodejny

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry