Penzion Celnica - rybářská rekreace

Adresa:
Podťaté 139
Velké Karlovice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Zlínský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion Celnica se nachází v oblasti velmi dobře značených turistických tras, což umožňuje poznávat přírodní krásu Beskyd bez obav, že byste zabloudili. Z kratších či delších tras jak pro pěší, tak pro cyklisty si vybere skutečně každý.
Velké Karlovice jsou přitažlivé po celý rok.

V teplém období můžete nazout polobotky nebo nasednout na bicykl a vyrazit za poznáním a v chladném období si zase nandat lyže či běžky a vyrazit na nepřeberné množství tras a sjezdovek opatřených vleky. Penzion Celnica bude vaším koutkem tepla a bezpečí, kam se budete šťastně unavení vracet za příjemným odpočinkem.

V celém prostoru penzionu je WIFI připojení k internetu zdarma, k dispozici je SAT-TV. Naší specialitou jsou pokoje a apartmány vybavené ve stylu světových kultur. Můžete se nechat překvapit pokojem toskánských luhů a hájů, kde zažijete ty pravé italské vášně jihu.

Dalším v nabídce je pokoj indonéského nádechu, kde zažijete exotiku asijského světa. Pokoj severského vzhledu naplněný elegantní strohostí. A konečně apartmán valašský, sledující tradiční pojetí beskydského života. To pravé ubytování Velké Karlovice zažijete pouze v penzionu Celnica.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Vsetín (25 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

8,6 km - BEČVA VSETÍNSKÁ 4 A - MP
6,7 km - BEČVA ROŽNOVSKÁ 2 - P
14,8 km - Bečva Vsetínská 3 - P
6,1 km - Bečva Vsetínská 4 P - P
10,5 km - Bystřice Valašská 1 P - P
12,0 km - Čeladenka 1 - P
18,0 km - Lubina 3 - P
17,8 km - Ostravice 4 - P
5,6 km - Ostravice 6 - P

Rybářské prodejny v okolí

18,0 km - HENDS Products

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry