Penzion Pod Pralesem - rybářská rekreace

Adresa:
Léskové 911
Velké Karlovice
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Zlínský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion a hospoda Pod Pralesem mají ve Velkých Karlovicích v údolí Leskové dlouholetou tradici. Penzion se nachází v turisticky atraktivním, ale přitom klidném místě Velkých Karlovic, v blízkosti běžeckých tras, lyžařských vleků, cyklotras a jedlo-bukového pralesa Razula.

Návštěvníkům této části Valašska nabízíme ubytování, stravu ve vyhlášené hospodě s domácí kuchyní, posezení na letní a zimní terase a další služby spojené s ubytováním (úschovna kol a lyží, sauna apod.). Rodinám s dětmi zde nabízíme venkovní a vnitřní vybavení (např. dětskou jídelní židli, ohrádku, postýlku, dětské pískoviště, klouzačku, ohniště apod.).

V nabídce najdete klasická česká jídla, ale samozřejmě i valašské speciality. Pravidelně máme na menu sezónní nabídku z lokálních potravin. V restauraci najdete oddělený nekuřácký prostor v podobě jídelny a salónku s dětským koutkem, posezení u krbu. Pro kuřáky je vyhrazen výčep. Můžeme pro vás zorganizovat i menší svatby, oslavy, školení apod. Kapacita oddělených místností je podle uspořádání cca 25 osob.

Velké Karlovice leží v podhůří Javorníků a Beskyd. Okolí nabízí nepřeberné množství aktivit: lyžařské vleky, upravované a turistické lyžařské běžecké tratě, trasy pro pěší turistiku, trasy pro horská kola, tenisové kurty nebo koupaliště. V blízkosti našeho penzionu najdete hotel Horal s vyhlášeným wellness, do kterého si u náš můžete koupit zvýhodněné vstupné.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Vsetín (26 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,4 km - BEČVA VSETÍNSKÁ 4 A - MP
6,3 km - BEČVA ROŽNOVSKÁ 2 - P
16,6 km - Bečva Vsetínská 3 - P
4,3 km - Bečva Vsetínská 4 P - P
11,9 km - Bystřice Valašská 1 P - P
11,1 km - Čeladenka 1 - P
18,3 km - Lubina 3 - P
16,5 km - Ostravice 4 - P
4,2 km - Ostravice 6 - P

Rybářské prodejny v okolí

18,8 km - HENDS Products

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry