Penzion Rak - rybářská rekreace

Adresa:
Bližná 13
Černá v Pošumaví
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Jihočeský

Druh: kemp, ubytovna

Zrekonstruovaný rodinný penzion Rak s vlastní restaurací se nachází v malebné a klidné přírodě v předhůří Šumavy u vodní nádrže Lipno. Poskytuje ubytování jak pro vyznavače zimních či letních sportů, tak i pro ty, co upřednostňují klidnou dovolenou s koupáním, sluněním a večerní romantickou procházkou v okolí vodní nádrže Lipno. Zimní období skýtá možnosti lyžování ve skiareálu Hochficht, Sternstein, Lipno nebo běžkaření. Dovolená v jižních Čechách slibuje překrásné zámky, zábavu, koupání a spoustu dalších aktivit.
Útulný penzion Rak s kapacitou 29 lůžek nabízí ubytování ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s možností přistýlky. Všechny pokoje mají vlastní koupelnu se sprchovým koutem a WC, LCD TV a možnost připojení na internet pomocí Wi-Fi. Ve společných prostorách je hostům k dispozici mikrovlnná trouba a rychlovarná konvice. Součástí penzionu je restaurace s barem a kapacitou 30 míst. Přes letní sezonu je v penzionu také oteřena venkovní terasa s výhledem na Lipno a Šumavu a kapacitou 50 míst. V sezónním období je zde možné stravování po celý den pro hosty penzionu i pro veřejnost. V ostatních měsících je restaurace určena jen jako zázemí pro ubytované hosty. Pro hosty je v penzionu dále k dispozici víceúčelové hřiště s kaučukovým povrchem (tenis, malá kopaná, házená, streetball, volejbal, nohejbal, badminton a softtenis). Pro nejmenší je určeno dětské hřiště s prolézačkami a trampolína u penzionu. Možnost zapůjčení jízdních kol. Pro odpočinek a relaxac i je k dispozici sauna a venkovní bazén. Penzion také nabízí možnost pořádání firemních akcí, teambuildingů, svateb, školení,školních výletů, jazykových i jiných kurzů a podobně zaměřených setkání. Pro účely večírků se nabízí stylově zařízená sauna a přilehlou místností s vlastním barem. Prostory jsou umístěny ve srubu.

V ceně ubytování je zahrnuto: zapůjčení hliníkové loďky, zapůjčení šlapadla, využívání bazénu, využívání multifunkčního hřiště, trampolína, dětské hřiště a přístup na soukromou pláž (20 m od penzionu), Lipno card.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Prachatice (33 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

17,4 km - Vltava 26 - MP
19,8 km - VLTAVA 26 B - MP
16,3 km - VLTAVA 29 - MP
12,1 km - Vltava 30-32, ÚN Lipno - MP
12,0 km - VLTAVA 33 - MP
16,7 km - CHVALŠINSKÝ POTOK 1 - P
13,5 km - KÁJOVSKÝ POTOK 1 - P
17,6 km - VLTAVA 27 - P
19,4 km - VLTAVA 28 - P
15,2 km - VLTAVA 29 P - P