PENZION MÁNES - rybářská rekreace

Adresa:
Mánesova 46
Praha 2 - Vinohrady
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Praha

Druh: kemp, ubytovna

Nově zrekonstruovaný tříhvězdičkový penzion Mánes se nachází v centru Prahy, části zvané Královské Vinohrady. V okolí se nachází mnoho obchodů, barů, restaurací i kaváren, které příjemným způsobem dokreslují atmosféru naší staropražské lokality.

Penzion je umístěn v těsné blízkosti Riegrových sadů a vzdálen 5 minut chůze od Václavského náměstí. Každý pokoj je vkusně zařízen, kdy samozřejmostí je vlastní WC, sprcha a televize. Po dobu pobytu je možno zdarma uschovat cenné věci v trezoru recepce a taktéž využití telefonu s přímou volbou.

Velkou výhodou je i dobrá dostupnost pomocí pražské MHD a to jak metrem na trase A - Jiřího z Poděbrad, které je ve vzdálenosti 280 m od penzionu tak metrem na trase C - Museum, které je ve vzdálenosti 430 m od penzionu. Dále v sousedství ve vzdálensti 50 m je možno využít tramvajové dopravy na ul. Vinohradské.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Praha (3 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

2,2 km - Botič 1 - MP
7,5 km - Botič 2 – ÚN Hostivař - MP
8,7 km - Mratínský potok 1 - MP
3,8 km - Rokytka 1 - MP
5,9 km - Šárecký potok 1 - MP
8,0 km - Šárecký potok 2 – ÚN... - MP
3,8 km - Vltava 4 (H) - MP
2,1 km - Vltava 5 (H) - MP
2,1 km - Vltava 6 (H) - MP
3,5 km - ŘÍČANSKÝ POTOK 1 - MP

Soukromé revíry v okolí

14,0 km - U Markéty
17,8 km - Rybolov Říčany