Vzorec na boilies

Existuje nejaký vzorec na výrobu domácich boilies? Koľko % základu, koľko múčok, tekuté potravy atď... Podla akého vzorcu musím voliť komponenty?
Autor diskuse: Havo82 - Profil , 31.10.2011 kaprařina - nástrahy, návnady
100 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy. (Začít číst od prvního z nich.)

Nwaters - Profil | Po 10.8.2015 20:01:25

ahoj chci jse zeptat na smes 50/50 na recept a jestli do teto smesi mohu pridat co chci a v jake množství

NSlavnýLovecPampalini - Profil | Čt 23.7.2015 17:33:28

Martin N. >> hlavně v tom nehledej vědu

NMartin N. - Profil | Čt 23.7.2015 15:23:59

SlavnýLovecPampalini >> Děkuji za ochotu.

NSlavnýLovecPampalini - Profil | Čt 23.7.2015 14:55:54

Martin N. >> 400g sójové mouky, 200g lososová rybí moučka, 200g syrovátka, 100g vaječný ptačí zob, 100g krupice, 10 vajec, lososový olej 50ml, tekutý játra 20ml... nebo jakákoliv jiná směs.. prostě tam přidáš lososovej olej a je to... nebo stačí jakékoliv boilies přelejt tím olejem, tu chuť to získá taky

NMartin N. - Profil | Čt 23.7.2015 14:52:11

Dovedl by někdo poradit recept-příchuť lososový olej? Zajímá mě jestli by fungovalo vzít nějakou základní směs, přidat lososový olej, vejce a nebo to postavit úplně jinak. Předem dík, třeba i jako soukromou zprávu.

NSlavnýLovecPampalini - Profil | Čt 23.7.2015 13:56:05

waters >> 400g sójové mouky, 200g lososová rybí moučka, 200g syrovátka, 100g vaječný ptačí zob, 100g krupice, 10 vajec, esence frankfurtská klobása 10ml, tekutý játra 50ml

Nwaters - Profil | Čt 23.7.2015 13:44:34

Ahoj mohl by mi nekdo poradit recept na boilies frankfurtska klobasa dekuji

Nlado40 - Profil | Po 28.11.2011 16:02:43

oskus >> N-B A je taky nejlepší prostředek jak se zbavit tchýně :-) Jinak po rybách se nevím toho smradu zbavit, smrdím sám sebe. Pro slabší nátury to není.

Nc.13 - Profil | Po 28.11.2011 15:37:33

oskus >> Nemáš zač.

Noskus - Profil | Po 28.11.2011 15:35:53

c.13 >> nic mi nevadí jsem rád za odpověď.DĚKUJI...

Nc.13 - Profil | Po 28.11.2011 15:34:49

oskus >> Proto taky byla mezi řádky mezera, první část odpovědi byla pro tebe a nevim co ti na ní vadí a druhá část byla "odpovědí" na zádání otázky :-))

NMirek.V. - Profil | Po 28.11.2011 15:34:00

oskus >> Tak sorry Pampaliny:-)))))

Noskus - Profil | Po 28.11.2011 15:32:15

Mirek.V. >> no tak nereaguj...

NMirek.V. - Profil | Po 28.11.2011 15:31:30

oskus >> Pribla je pouze tvoje otazka alespon se nauc jak se to spravne pise:-))))

NMirek.V. - Profil | Po 28.11.2011 15:29:57

Martin Matuš >> Neprud hownochyte:-))))

NMartin Matuš - Profil | Po 28.11.2011 15:29:03

Mirek.V. >> ty jsi dneska nějakej chytrej, nespal jsi v kni.hovně? :-)

Noskus - Profil | Po 28.11.2011 15:28:03

Mirek.V. >> a na nic jiného jsem se neptal tak nechápu další přiblblé reakce...

NMirek.V. - Profil | Po 28.11.2011 15:26:23

oskus >> Na NBA jsi odpoved dostal a 2x:-))

NPoušťák - Profil | Po 28.11.2011 15:25:12

oskus >> ty mají výluku a nehrajou,tak ti tady k tomu nikdo nic nepoví..o)))

Noskus - Profil | Po 28.11.2011 15:23:35

c.13 >> já se neptal na vzorec ,ale na NBA toť vše

Nc.13 - Profil | Po 28.11.2011 15:22:07

oskus >> N-Butiric Acid,aneb jak píše kolega kyselina máselná.


Jinak universální vzorec na boilie je:


Sypké složky + Tekuté složky + vajíčka + rolball + vařící voda = boilie :-)))


....ale pšššt, nikomu to neříkej!!!!!

Noskus - Profil | Po 28.11.2011 15:20:32

Mirek.V. >> no dobré jednou stačí po druhé už to není vtipné....

NMirek.V. - Profil | Po 28.11.2011 15:16:27

oskus >> Ja bych rekl ze to pochazi z USA a bude to podobnej pripad jako NHL:-)))

Noskus - Profil | Po 28.11.2011 15:14:36

Mirek.V. >> hmmm,pán je zřejmě vtipálek...

Noskus - Profil | Po 28.11.2011 15:14:02

don Ferrari >> aha dík

NMirek.V. - Profil | Po 28.11.2011 15:13:59

oskus >> Ja bych rekl ze to pochazi z USA a bude to podobnej pripad jako NHL:-)))

Ndon Ferrari - Profil | Po 28.11.2011 15:11:22

oskus >> kyselina máselná

Noskus - Profil | Po 28.11.2011 14:58:50

chlapci a co je to to NBA?

NLexoun - Profil | Pá 18.11.2011 0:25:14

Aiwen >> jo,to bylo vidět že v poho :-)))

NAiwen - Profil | Pá 18.11.2011 0:14:42

Lexoun >> Nejde o tupost.. Prostě taky sem si vykládal s borcem a pak sem zjistil, že to je dost významná celebrita a taky sem to bral ze srandy... :D Ikdyž Fishky není celebrita, jde vidět, že si tě vychutnal :D... Ale nic si z toho nedělej, byla to sranda ;) ;) ;).. Stane se..

NLexoun - Profil | Pá 18.11.2011 0:10:26

Fishky >> Tak sorry za tupost,hádám že jsem tě pobavil :-)))))) Jinak,používáš to ještě ? Teda tenhle druh surovin ? Dík.L

NLexoun - Profil | Pá 18.11.2011 0:07:12

Aiwen >> taky mi to vrtalo hlavou,podle jeho reakce ale nějak jsem to dvd nemoh vyhrabat.Takže díky za upozornění :-))) .

NAiwen - Profil | Čt 17.11.2011 23:04:13

Lexoun >> Prosím tě.. Fishky je ten co to DVD natáčel :D :D... Jinak Fishky promin, nechci ti kazit zábavu, ale at ví, že si to ty ;).. Mimochodem Lexoune.. Od Fishkyna se uč... Je to sakra dobrej fishmen ;)

NTomajo - Profil | Čt 17.11.2011 19:02:51

Machino >> přímo do boilie ne

NMachino - Profil | Čt 17.11.2011 18:16:22

Tomajo >> ty používáš nějaké živé složky?

NTomajo - Profil | St 16.11.2011 11:27:32

Rado Korec >> ono je to celkem logicke, ze pri pridani nejake zive slozky nebude trvanlivost moc dlouha. Pouzit se to urcite da, ale boilie je potreba hnez pouzit a nebo zamrazit.

NRado Korec - Profil | St 16.11.2011 11:00:26

Inak neskúšali ste dať do boilies aj niečo živé? Ja som skúšal dať larvy pakomara a mal som problém s plesňou.. Riešil niekto niečo podobné?

NPvl - Profil | St 9.11.2011 19:08:28

Fishky >> :o§)

NMachino - Profil | St 9.11.2011 19:07:26

Slavíček >> jo pamatuješ si ho dobře...no pokud je masař tak to má perfektně vymyšlený:o)))

NFishky - Profil | St 9.11.2011 7:56:05

Lexoun >> jo jo, vím vím, taky sem ho viděl.

NSlavíček - Profil | St 9.11.2011 6:15:36

Juraj >> Ale koukám ty jsi dobrá duše ! Pokud si to pamatuju dobře tak co jsi napsal je vzorec kyseliny sírové to nebude pravé ořechové do krmení.

NJuraj - Profil | St 9.11.2011 0:08:49

Havo82 - >> Ty chceš vzorec? H2SO4. Funguje tutově. Akorát to neselektuje ryby a s K70 budeš mít taky drobet problém. :-)))

NLexoun - Profil | Út 8.11.2011 23:32:49

Fishky >> jo,je o tom celý dívko.Nepoužívá žádné rybí moučky a pod.Prostě semele trochu jater,nějaké sardinky,trochu krupičky a pár dalších věcí co se zrovna válí v kuchyni a je to :-))))

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 23:24:11

MifakM >> biovinar hnoji vnoci :-))) klasickej ze straznice

NFishky - Profil | Út 8.11.2011 23:19:12

Lexoun >> neuvěřitelný :-))

NMifakM - Profil | Út 8.11.2011 23:16:26

NiCi >> Ne

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 23:10:07

MifakM >> jasne uz jsem doma vis jakej rozdil mezi normalnim vinarem a tzv. biovinarem???

NMifakM - Profil | Út 8.11.2011 22:57:00

NiCi >>
vinař, tedy přesněji milovník vína a jeho výrobních postupů :-)

Takže vím, že výroba vína je taková poloviční chemická laboratoř. No a staré přísloví a tajemství vinaře je, že se víno dá dělat i z hroznů :-D

Ale to už jsme totálně (asi celkem delší dobu) mimo OT... za což se zadavateli otázky hluboce omlouvám....

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 22:33:51

MifakM >> sry to uz jsi celkem daleko od domaci laborky zeptam se to mas z praxe nebo nacten?

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 22:31:54

don Ferrari >> jasny dik

NMifakM - Profil | Út 8.11.2011 21:40:45

NiCi >>
Odfiltrovat mrtvé kvasinky a "zafixovat" proti dalšímu kvašení >-- hrozí octové kvašení >-- přeměna na ocet

Jinak ochranná atmosféra je 20-30% CO2 a zbytek dusík

Ndon Ferrari - Profil | Út 8.11.2011 21:36:59

NiCi >> rozhodně věřím více tomu z Hulina, jsou to přímo výrobci,

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 21:32:42

don Ferrari >> hele myslis ze to z hulina je lepsi nebo horsi?

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 21:30:20

MifakM >> otazka zni ci s tou vykvasenou breckou dal :-(

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 21:29:37

MifakM >> jo ochrannou atmosferu by melo delat to co2 ktere v pocatku kvaseni vytesni vzduch v kvasne nadoby

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 21:28:34

MifakM >> to by mela zajistit ta kvasna zatka staly tlak +- taky proste upusti CO2 kdyz pretlaci tlak vody v bance kvasne zatky vetsi problem vidim v udrzeni teploty jestli ma byt tlak nejaky konkretni o tom nic nevim

NMifakM - Profil | Út 8.11.2011 21:19:18

NiCi >>

V případě anaerobního kvašení potřebuješ ochrannou atmosféru, stálý tlak, odebírat CO2 a stálou teplotu.

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 21:18:56

don Ferrari >> tohle je si nej cesta proste si to koupit kdyz si vemu kolik stoji vsechny veci na rybarinu tak naka stovka za CLS na sezonu neni tak hrozna uz jen od povolenky

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 21:16:31

don Ferrari >> jasny nic moc o tom nevim ani jsem si ho nikdy nekoupil znam to spis od znamich tak jsem se o tom snazil neco najit vice mene jako knedlhans nakonec jsem to vzdal delam cas od casu rybizak a kdyz si predstavim tu praci by z toho neco zbylo :-(( uz jenom vsechno dobre umejt znamena pomalu na pul dne co delat by se to pri zkvaseni nekazilo a bylo to pozivatelny hlidat teplotu a trva to jak lacnymu ......

Npaulis - Profil | Út 8.11.2011 21:14:24

don Ferrari >> No taky pořád šmejdíš kde sehnat za dobrou cenu.

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 21:12:48

MifakM >> jj

Npaulis - Profil | Út 8.11.2011 21:12:35

MifakM >> :-)

NNiCi - Profil | Út 8.11.2011 21:12:13

MifakM >> nevim jak ridit kvaseni jedine regulaci teploty a to v soukromem po uziti neni taky uplne sranda udrzet teplotu cca + - 0,5 stupne. jo sry jde to existuje nejaka formule pridanim hydroxidu se prej reguluje doba zrani napr medoviny tudis by tim mej jit regulovat objem kvasinek jenze to znamena pak to neutralizovat kyselinou a to uz je nekde jinde

Ndon Ferrari - Profil | Út 8.11.2011 21:12:10

NiCi >> na krmivahulin mají akci a 1kg CSL mají za 60,-Kč, mrkni se na jejich stránky a porovnej si to CSLko s jiným, je to nebe a dudy,