Největší nesmysl, lež atd.

Zajímalo by mě jakej největší výmysl,nesmysl nebo lež jste slyšely od ostatních rybářů.
Autor diskuse: syrus - Profil , 13.8.2013 všeobecné - příhody, kuriozity
50 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NTEZAR - Profil | Ne 11.6.2023 15:42:32

Největší lež? Asi dotace na ,,záchranu rybího genofondu"na rybník Katlov...

NDanda05 - Profil | Po 7.8.2023 18:33:42

Nejlepší nesmysl mi přijde když kaprař po proleženém víkendu chytí kapra a napíše, že byl opravdu vydřený 😂

Ndrvoštěp - Profil | Pá 30.6.2023 8:19:47

teo07 >> A i krokodýl tam je. Jednoho jsem chytil😂😂😂

Nsalfi - Profil | Út 13.8.2013 23:06:47

ja kdyz jsem zacinal chytat ryby, tak jsem na jednom malym rybnicku oslovil starsiho pana a zeptal se ho, proc to hazi na druhou stranu k druhymu brehu. Odpovedel, ze ryby jsou plachy a jsou proto na druhy strane. Na moji pripominku, ze na druhy strane sedi taky nekolik rybaru a hazou to naopak sem k nam, odpovedel: " To jsou blbci, co vi o rybach uplny hovno ". Nahodil znovu, trefil naproti sediciho rybare oluvkem do palice, tak jsem radsi sel...

NWENDIS - Profil | Pá 22.8.2014 22:13:20

Jednou jsem zalhal sám,když se ke mě seběhlo asi pět dědů k podložce a ptali se kolik jsem jich už na rybníku chytil. Zalhal jsem že konečně prvního ,ale že už jsem dneska chytil druhou chobotnici na kolínko.Reakce jednoho z nich mě totálně dostala.... Jooo vim o nich ,to sem zanesli větnamci jak vyplachujou ty kelímky z večerky...., a zbytek tlupy mu to odkejvalo.

NCoDu - Profil | Ne 17.8.2014 10:12:43

Mám problém. Chyt jsem 75 cm štiku, ale mám doma je sedmdesátky futra, tak nevím, jak s ní projdu do bytu

NBacillus - Profil | Po 12.6.2023 20:17:15

No povím vám čistočistou pravdu,chytil jsem jednou kapra,neměřenej,neváženej,ale mám schovaný šupiny,používám je místo tašek při spravování střechy.Ocasní ploutev jsem usušil,upevnil na násadu a mám krásný hrablo na sníh Kůži jsem stáhl a jelikož syn je vášnivej motorkář,nechal si z ní ušít pěknou kombinézu.

Nflekos - Profil | Ne 24.8.2014 13:00:11

Z tohoto zápisu administrátor odstranil 2 obrázky.
Ravachol >> Samozdrejme.....

NKaczer - Profil | Čt 21.8.2014 12:12:47

Na boilies neberou, zkoušel jsem jedno nahodit, a po hodině nic!
Tak na kuličku šrotu? To ti nevezme!
Když budeš chytat na burizon, dávé si pozor! Ten kapr to nédřiv vožužlá,
nesekaj, sekej až to vezme.
Proč nechytáš na krmítko, to ti nevezme!
To je jedno, že jdeš na okóna, dej tam lanko! To ti ukósne!
Pche, rybářské krmení, používám pšeničný šrot s krmením pro brojlery a už mám za dnešek doma tři kósky!
Jemný prut na přívlač? Ne!! Štika ti ho zlomy! Já vláčím na kapřák.
Šrot musí co nejvíc lepit!! Kapr ho musí okósat z krmítka! Nesmí ti z něj vypadnout!
Pelety? Já poużívám nakrájenou kousací tyčinku pedigree denta stix!


Tak já už nevím čemu věřit :)

NHeršvec - Profil | Po 7.10.2013 22:48:08

Jeden starší pán u vody. "Koupil jsem si feeder, protože jsem viděl, že na něj tahaj hodně ryb"...."Jo...aha...ale...proč to máte tak povolený? A proč tam máte toho policajta mezi očkama?"..."No, když mě nebaví koukat na tu špičku"....."hmmmm...tak to dává smysl"

NPindˇa - Profil | Pá 30.6.2023 16:49:45

Sa(l)micka >> Já drvoštěpovi věřim, že ho chytil

Nteo07 - Profil | Čt 29.6.2023 23:10:24

Bavim se na Nechranicich s dvouma dědulama, řeč o candatech, ukazuji fotku candáta radeji nebudu psát kolik měl, jen mavli rukou a řekli tady jsou candati 170cm😄, to mi stačilo

N$ - Profil | Po 12.6.2023 20:35:30

Jsem šťastně ženatej

Nmotýlek - Profil | Pá 22.8.2014 14:58:10

Ale terazky vážně. Po dlouhém čekání (už to vypadlo, že na smrt) jsem přemluvil gigantického "vousáče". Připadlo mi,že tam čekal stejně dlouho jako já, zřejmě od plůdku,abych ho dostal zrovinka já. Výbava dimenzovaná na krokodýla, takže šlo jen o svaly, protáhnout jej přes několik spadlých stromů, zatopené ploty a staršáky do zelí a věřit,že se nezlomí háček nebo do mě neudeří blesk(to by byla fakt smůla). Nepustil jsem mu ani píď,přesto jsem, za pár hodin, stál po krk ve vodě a co hodina,to centimetr níž a níž. Naštěstí jel kolem starej formánek s párem mladých chladnokrevných valachů, tak jsem je,na poslední chvíli, zapřáhnul do toho sumce..Co vám mám povídat, utopil je jako koťata..?! Když jsem to rozdýchal, tak si říkám "jdu na jedno, dopiju a jdu a od zítřka už nepiju.." A k tomu mi dopomáhej svatý Petr..
Ale stejně nejlepší jsou lokální revíry, kde během jednoho měsíce naroste délka candáta, ústním přenosem, ze solidních 74 cm na skoro 90-i centimetrovou trofej.
Připíjím na všechny sedmilháře a lidové vypravěče, to je ten nejlepší dip rybařiny.

NDarďas - Profil | Ne 2.7.2023 17:31:58

Největší kec jsem slyšel od kolegy.Pojď na ryby...berou pěkná céčka.🙂

NCoDu - Profil | Čt 21.8.2014 15:02:14

Vytáhnul jsem štiku hodně přes metr, ale připlulo s ní hejno malých štiček, tak jsem ji pustil, ona je ještě neodstavila a kojí.

NkůrovecR - Profil | Ne 17.8.2014 13:54:32

Na soutoku Cidliny a Labe jsem slyšel zajímavé moudro."Tady budou velký ryby,jezdím sem mnoho let a ještě to nebylo vypuštěný"

NAnýzový dědek - Profil | Ne 17.8.2014 10:47:24

Když prší neberou
Když praží slunce neberou
V noci neberou
Tak na co chodíme k vodě, když neberou ?

NSlavnýLovecPampalini - Profil | Ne 8.9.2013 16:57:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

syrus - >> byl jsem v pátek na rybách a jeden procházející rybář mi říkal, že než přišel Havel tak tu byly velký ryby a on může za to že teď tu nejsou, že prej do tý doby všichni chytali bez krmítka a jakmile přišel Havel tak všichni začali chytat na krmítka a všechno se to zkazilo a starý "mazáci" jako je on prý taky museli začít chytat na krmítka, že prej jinak rybu nechytne , že prej by to krmení nejradši zakázal :-)

NPoušťák - Profil | St 14.8.2013 6:29:23

kámoš mě vyprávěl,že správce jednoho soukromého revíru mu tvrdil.....nám se tady pane třou i úhoři...o)))

NŠpráchys - Profil | Út 13.8.2013 9:32:57

Největší nesmysl je kapr!

Nahmed - Profil | Út 13.8.2013 9:03:08

bobrman není pytlák.

Nkakr - Profil | Út 13.8.2013 8:44:33

Kapr je kámoš - ne žrádlo...

N$ - Profil | Po 7.8.2023 20:49:51

jurasoft >> řeknu ti to přesně. Václav Klaus : teď si utáhneme opasky a nejpozději do 7 let na tom budeme stejně jako Němci. A pak nás Němcům defacto prodal. Ale tohle ODS zůstalo a umí dodnes jako jediný zoůsob - utahovat opasky.
Už mlčím

N$ - Profil | Po 7.8.2023 20:04:56

Fídža už to všechno chápe

Nroman - Profil | Ne 2.7.2023 17:52:14

MRK ví vše....

NPetan600 - Profil | Ne 24.8.2014 16:18:05

Pro Michal M:i KDYŽ SE tI TO NELÍBÍ TAK PRO MNE JE TOHLE KRÁL SEDMILHÁŘŮ „Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte. Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, že jsem nepřítelem socialismu, že chci v naší zemi obnovit kapitalismus, že jsem ve službách imperialismu od něhož přijímám tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků… Byly to všechno lži, jak se záhy přesvědčíte, protože tu brzy začnou vycházet knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím. Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno volební období, pak bych se chtěl věnovat práci dramatika. Také vám slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepší životní úroveň v ČSFR, sám odstoupím z funkce.
V budoucnu se podle mého mínění musí prezidentský úřad vymezit. Prezident nemůže mít tak velké pravomoci jaké má dnes. Pro mě není rozhodující s jakým slovem jsou sociální jistoty spojovány, ale to, jaké jsou. Já si představuji, že by měly být daleko větší, než jaké poskytovalo to, co mnozí nazývají socialismem. Možná se ptáte, o jaké republice sním. Odpovím vám: O republice lidské, která slouží člověku a proto má naději, že i člověk poslouží jí.
Za svůj třetí úkol považuji podporu všeho, co povede k lepšímu postavení dětí, starých lidí, žen, nemocných, těžce pracujících, příslušníků národnostních menšin a vůbec všech občanů, kteří jsou na tom z jakýchkoliv důvodů hůře než ostatní. Žádné lepší potraviny či nemocnice nesmí být výsadou mocných, ale musí být nabídnuty těm, kteří je nejvíce potřebují.

NPetan600 - Profil | Ne 24.8.2014 16:12:40

Pro Michal MPřipravujeme koncept důkladné ekonomické reformy, která nepřinese sociální stresy, nezaměstnanost, inflaci a jiné problémy, jak se někteří z vás obávají. Svádět všechno na předchozí vládce nemůžeme nejen proto, že by to neodpovídalo pravdě, ale i proto, že by to mohlo oslabit naši povinnost samostatně, svobodně, rozumně a rychle jednat… Všichni chceme republiku, která bude starostlivě pečovat o to, aby zmizely všechny ponižující přehrady mezi různými společenskými vrstvami, republiku, v níž se nebudeme dělit na otroky a pány. Toužím po takové republice víc než kdo jiný. Náš stát by už nikdy neměl být přívažkem či chudým příbuzným kohokoliv jiného. Musíme sice od jiných mnoho brát a mnohému se učit, ale musíme to po dlouhé době dělat zase jako jejich rovnoprávní partneři, kteří mají také co nabídnout. Jsou lidé, kteří kalí vodu a panikaří, že se bude zdražovat. Dávejte si na ně pozor! Ptáte se s údivem, jestli to bude inflace, jestli bude zdražování? Mnohokrát a jasně tato vláda řekla ve svém programovém prohlášení, včetně dalších dokumentů a ministři na svých konferencích, že jejich úsilím je, aby přechod od neekonomiky k ekonomice byl pokojný, bez sociálních aspektů, bez návaznosti nezaměstnanosti, bez jakýchkoliv sociálních krizí nebo podobně. Jestli se sem tam zdvihne cena cigaret nebo něčeho jiného, to v téhle chvíli nevím, zatím je snaha, aby se nehýbalo nic, alespoň v nejbližších měsících. Žádné gigantické zdražování nebo dokonce nezaměstnanost, jak to panikáři systematicky šíří, nic takového nepřipravujeme.
Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme. Podle mého mínění nesmí náš stát šetřit na investicích do školství a kultury… Také náš mnohokrát deklarovaný úmysl provést reformu tak, aby nevedla k velkým otřesům, velké inflaci, nebo dokonce ke ztrátě základních sociálních jistot, musí naši ekonomové přijmout prostě jako úkol, který jim byl zadán. Zde neplatí žádné NEJDE TO.“

NPetan600 - Profil | Ne 24.8.2014 14:14:16

Myslím,že největší sedmilhář byl Vena Veškrna Havel.

NGašpi - Profil | So 16.8.2014 19:45:44

1kg koulí za 500,-.

Narnošt - Profil | So 16.8.2014 17:40:21

Dawemaster >> A chytil dva 2,5 metrové siamské sumce... :))

NPr3v1t3k - Profil | Čt 10.10.2013 20:08:14

Muj deda vzdycky rikal ze nejvetsi mudrcove jsou ty co chytnou hovno....a rovnou se mi omluvil ze mi bude celej zivot radit....

NHeršvec - Profil | Út 27.8.2013 23:49:15

Člověk si dá tuto diskuzi do oblíbených s tím, že se bude bavit a zatim se tu rozpoutá off-topic debata na téma "jak se pr*aj ryby".....hele...založte si jinou....

Nmascha - Profil | Po 26.8.2013 13:20:06

největší nesmysl je K70

NLauri - Profil | Po 26.8.2013 12:50:15

Něco aktuálního:
Pojedeme na Rozkoš, tam si zachytáme

NRybovrah 1 - Profil | Út 13.8.2013 23:15:34

Největší nesmysl nebo lépe zhovadilost je tvrzení že kapr 70+ není k jídlu. Chce to jenom kvalitně naložit a poté dlouho studeným kouřem. KAPR NENÍ KÁMOŠ, JE TO JENOM HROUDA MASA.

NTibiik - Profil | Pá 30.6.2023 21:12:51

tonouš >> Gratuluji,ale už sem viděl většího:)

NSa(l)micka - Profil | Pá 30.6.2023 12:45:43

Drobet odskočím od tématu ale: Tak to tady čtu shora dolů a nestačím se divit.... vážně máme mezi rybáři tolik dezolátů? (Pravda, nebyla by to zde na MRKu první diskuze ve které toto sleduju už od covidu, a na některá vlákna už kvůli zastydlým komančům zkrátka nechodím.)

NTrusna - Profil | Čt 29.6.2023 11:56:34

.....zkušený padesátiletý panic....

NAbe - Profil | Pá 22.8.2014 21:55:55 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Seděl jsem na 461119 kousíček od hráze pod zahrádkama, nedělní odpoledne a po hrázi korzují dvě dámy středního věku, když tu náhle jedna ke mě zvolá...:"Pane rybáři, už nějaká zabrala?" Otočil jsem se jejím směrem a silnějším hlasem odpovídám: "Vy jste první"...druhá dáma je mokrá asi ještě teď...Petrův zdar.(já si neumím vymýšlet a hlát, tak snad pro pobavení se to hodí, i když to není k tématu, ale je to zase ze života...)

NpanTau - Profil | So 16.8.2014 20:19:48

Miláčku, ale tobĕ se dneska na ryby přece vůbec nechce? :o)))

NVodní kurka - Profil | So 16.8.2014 17:38:41

Dawemaster >> Ahoj třeba našel 34 dvoukilových kotrčů :))

Nbremic - Profil | St 16.10.2013 7:02:53

Tyhle koule chytají i tam kde jiná nástraha selže :)

NJarda Š. - Profil | Čt 10.10.2013 20:23:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bicák >> To, že se kapr musí vysedět, bych nepovažoval za až takovou lež, kdysi to tak bývávalo, v dnešní době lehátek se kapr musí vyležet.

Nnofish - Profil | Út 27.8.2013 20:53:35

SlavnýLovecPampalini >> Nevím proč chodím na ryby. To jen tak mimochodem :-) Fakt nevím, prostě chodím na ryby. Už spoustu let. Důvod nehledám, chodím "ze setrvačnosti", prostě to k mému životu patří. :-)))
Aby bylo jasno, já neřešil kapry, řešil jsem horní míru. A ta škodí. Škodí mi, jedinci, ve svobodném rozhodtí o tom co se stane s mým úlovkem. Těch věcí co by ničemu neuškodily by se našlo.... třeba omezení docházky na 3-4 týdně (možná by i prospělo, sice bymi to vadilo...), nebo povinost nechat v lese houbu o velikosti větší než "X", nebo čtyřicítka v obci plošně, nebo cokoli jiného. Neříkám, že bych domů táhnul tak velkou rybu, ale protože ji jeden chce pouštět se bez racionálního důvodu zakazuje druhému si ji vzít. Když on by třeba raději zvednul míru na 55 u toho kapra a bral jenom velké. O tom to celé je...

Musel jsem odpovědět, abys viděl o co celou dobu jde.

NVodní kurka - Profil | Út 27.8.2013 20:15:10

Zdarec všem.Když se ptám kolegy v práci jestli jde dneska na ryby,tak vyjde ven,podívá se na nebe a praví.Dneska nejdu...dneska fouká vítr od severu a ryby brát nebudou.Vždycky se tomu zasměju a nechávám ho při tom :)) Samozřejmě vím,že je to nesmysl a letos jsem se v tom nesčetněkrát utvrdil
Pokaždé když fouká od severu a ryby berou jako vždycky,tak si na něj vzpomenu a zasměju se :))

NFishky - Profil | Út 27.8.2013 16:06:35

mascha >> K70 je protipólem nastavených pravidel v BP. Smysluplný důvod je fakt, že rybářů je moc a ryb stále více ubívá, nejen kapra, ale všech - a když se náhodou nějaká přemnoží, tak zase na úkor jiných. Chránit bychom měli všechny a někde se začít musí... sežrat se dá cokoliv, ale baštit trofejní ryby je hloupost. A nebo pak ať se žerou klidně trofejní ryby, ale chrání se ty malé produkční... ale něco ať se probůh chrání, jinak tu za chvíli nebude co chytat, je to dost logické, smysluplné, racionální? :)

Nmascha - Profil | Út 27.8.2013 12:27:09

Šámik >> horní míra nemá význam z hlediska reprodukce u žádného druhu ryb. K tomu slouží dolní míra. A speciálně u kapra je reprodukční argument fail, kapr se v naprosté většině našich revírů přirozeně nevytírá a ani není přirozený výtěr kapra žádoucí z pohledu péče o reofilní druhy ryb. Jediným pochopitelným (ale ne racionálním) důvodem pro K70 je touha některých rybářů chytat velký ryby.

NMiras - Profil | Po 26.8.2013 15:09:14

Tyto argumenty zazněly na jedné členské schůzi z úst představilů MO:
Jó, takovej kapr 8 kilo chutná jako dobrej kousek vepřovýho.
Po boilies chcípaj kapři.
Ryba, která se pustí, stejně chcípne.

NKnapík - Profil | Po 26.8.2013 14:27:23

Goce >> měl holt vysokého dědečka

NFishky - Profil | Po 26.8.2013 13:27:11

Heršvec >> u kapra se mi to nestalo, ale u amura mockrát. Je to pažravec a hltá to hlava nehlava. A když ti to uprdne pažerákama, není to zas taková prča. O to menší, když ti to prdnou třeba hned dva za sebou :-)

Nu.x.a. - Profil | St 14.8.2013 10:11:13

Rváč >> na takové vodě bych nechytal ani vteřinu,sedumdesátce bych napsal 67!

Nu.x.a. - Profil | Út 13.8.2013 21:14:49

největší lež je to- že chyť a pusť je dobrá věc....

NM0RGAN - Profil | Út 13.8.2013 16:11:24

Hlubočepy >> "N Hlubočepy - ® Út 13.8.2013 14:40:19
Líbí: 0 Nelíbí: 0
Taky,že rybařina je nejrizikovější koníček vůči manželství-no i když :-)"

Nebo spíš manželství je nejrizikovější koníček vůči rybařině! :-))

Nkakr - Profil | Út 13.8.2013 15:23:51

Po krásném výletu k vodě přišel i krásně rostlý kapr
60cm a 8 kg

viz ML dnes 15:16

NMakrelobíjec - Profil | Út 13.8.2013 14:59:18

syrus - >> rybáři jsou všeobecně ulhaní :)
1. Za všechno můžou masaři .
2, Nekrmto je to nažrany pak nebere .
3. Kaprovi je líp na podložce než ve vodě .
4, Kapr je kámoš .
5.Každej po sobě uklízí .
6.Po každé když někam dojdu tak se zrovna chytla ta největší ryba .
6. Jednou mi kámoš vykládal ,že mu úhoři žrali žížali rovnou z plechovky :)

Ngibon23 - Profil | Út 13.8.2013 12:19:29

Vyslechnutý rozhovor z minulého týdne o jedné přehradě, kde se lovit nesmí, ale hojně se tam pytlačí:
Kamaráde, no tam ti jsou ryby, já jsem tam vytáhl candáta 136 cm! Ale nemá to na tu štiku, co jsem viděl u břehu. Nejdřív jsem viděl jen ocasní ploutev, ta měla minimálně půl metru, no a potom celou rybu. 170 až 180 cenťáků mohla mít a to nekecám!
Aspoň jsme se zasmáli :-))

Nizy123 - Profil | Út 13.8.2013 10:16:35

Jednou jsme si tak povídali s rybáři a jeden nás všechny chtěl trumfnout a nějak jsme se dostali k oblečení na ryby. Dozvěděl jsem se že má nehořlavé maskáče. To mě celkem dostalo :-D .

NMárvin - Profil | Út 13.8.2013 10:16:33

polymethylmethakryla >> myslim si že sežrat kapra 70+ je špatná věc.Řek bych že už ani nebude mít dobrý maso a hlavně je to škoda ryby když už se doroste 70 cm.Kdybych mohl, všude zavedu horní míru kapra 70 cm.

NBarbusek - Profil | Út 13.8.2013 9:58:22

meteor >> já ten samý nesmysl slyšel o PRAVICI :))

NKóĎA - Profil | Út 13.8.2013 9:28:30

"bolen je prefíkaný, ten by na woblera s ocelovým lankem nikdy nezabral"

Npajagogo - Profil | Út 13.8.2013 8:03:28

nasazuje se málo kapř :O))

Njurasoft - Profil | Po 7.8.2023 19:19:48

Někdy v roce 1990, že prej bude líp a doženeme rakušáky.

Ntonouš - Profil | So 1.7.2023 20:41:15

Tibiik >> nejlepší na tom je, že ten týpek který o tomhle cejnovi mluví, tak to myslí to vážně.. vždycky o tom mluví a když se mu smějeme,tak nechápe proč, když on skutečně chytil cejna 105😃

NHynek.N - Profil | So 1.7.2023 14:26:26

Sa(l)micka >> A poprosil bych neodskakovat od tématu a to ani drobet, narušuje nám to tok genitálních myšlenek . 🫶

Ndrvoštěp - Profil | So 1.7.2023 6:24:51

Danda05 >> Uff, konečně mě někdo odhalil😂😂😂

NDanda05 - Profil | So 1.7.2023 1:08:25

drvoštěp >> zastydlej asi ne, ale komanč určitě 😂😂

NDodo677 - Profil | Pá 30.6.2023 15:27:41

Sa(l)micka >> Ne. Mezi rybářama je to samej vědec a akademik se zalibou ve zdokonalování se v bontonu dle Špačka. (....jsme v diskusi "Největší nesmysl, lež atd." :D )

N-bedna- - Profil | Ne 24.8.2014 17:20:36

Petan600 >> No ona je taky velice možná verze,že pokud svět by se změnil a u nás by bylo vše při starém,tak teď nesedíš doma,ale dobýváš za Rusáky Krym,stejně jako poláci,albánci a další vojáci jiných národností u nás v 68 a nikdo by se tě na nic neptal.:-)
Každá doba má své pro a proti,a kurvy budou kurvama za jakýhokoliv režimu.Nejhorší je najít ten správný směr a to nikdy netrvá ze dne na den,ale většinou to trvá dvě tři generace.
A v dnešní době máš aspoň svobodné rozhodnutí jestli v této zemi chceš žít nebo ne,nikdo ti nebrání být tady a nebo někde venku.
Ale politiku bych sem nezatahoval,na to bych se vyprd.Tou si lidi akorát kazí zdraví a ti kdo by ji měli vést se to stejně odtud nikdy nedozví.:-):-)
Jsou lepší témata pro neděli ne?:-)

NMichalM(štikař)͐ - Profil | Ne 24.8.2014 16:48:23

Petan600 >> Já se mám dobře, nemůžu si stěžovat. Plat mám fér, čas na koníčky relativně taky, od desit k pěti nežiju. Byly nám vráceny majetky, lesy který již par let dáváme po hospodaření minulého režimu pomalu dohromady, máme se tak jak si zasloužíme.

Ntuzemak - Profil | Ne 24.8.2014 16:31:44

Petan600 >> a bude dlho trvat,než tu hlavu umyjem....

Nbart.bm - Profil | Ne 24.8.2014 11:16:02

Blue >> ty jo taky sem to mel.takove zelene vlakno.jak rikas...smrad jak zapareny pes :-D

Nbart.bm - Profil | So 23.8.2014 6:59:29

Blue >> jak pise marmys...kdys nebyly sitky z pevneho umeleho vlakna a podberak se musel po rybacce poradne vysusit jinak zpuchrel a diru ti do neho udelala i zuriva 45tka kapr :-D jo to byly casy.podebrals rybu a....v podberaku dira :-D

Nbart.bm - Profil | Pá 22.8.2014 21:39:33

Kozič origin >> navic pero maji za kloboukem a kule jim furt nekde litaji :-D

NBacha - Profil | Pá 22.8.2014 14:45:53

Pane, na co chytáte, že vám to pořád bere? Na Rudý Právo. Fakt? A kolik jste jich už na to nachytal? Seš asi jedenáctej:-)))

Nvundu - Profil | Čt 21.8.2014 22:12:44

syrus - >> největší lež je...."Jdu na jedno"......:-))))))))))))

Nsintrix - Profil | Čt 21.8.2014 13:40:00

Tichej >> já kolo chytil při muškaření. V ČK pod dřevěným mostem. Stačilo z něj sundat naplavený bordel a bylo schopné jízdy. Zřejmě se koupalo jen pár dní. Možná bych dohledal i fotku. Já ho jen odtlačil a předal MP. V broďákách by se mi blbě šlapalo. :-D

NSiven Polní - Profil | Ne 17.8.2014 4:44:33

"Tady štiky nejsou" - většinou tuto informaci dostanu na místech, kde o štikách osobně vím.

NBlue - Profil | Ne 17.8.2014 1:40:43

Kolega z práce mi tvrdil že u nás na pískovně chytil kapra a prej jak byl dlouhej tak byl širokej jsem se tomu musel smát půl směny :-) jsem mu říkal že tedy kapr musel být hranatej :-)

NJarda Š. - Profil | So 16.8.2014 21:05:52

tonda1953 >> V televizi na kanálu F&H teď běží reklama, ve které si kapr pro kouli vyleze na břeh.

NSteel - Profil | So 16.8.2014 16:08:14

syrus - >>

Po změně tlaku ryby neberou.
Ryba skáče, rybář pláče.
Narepelentuj se a na rybách budeš bez záběru.

Takový sraček co si rybáři vmysleli by mě napadlo ještě hodně.

NSteel - Profil | So 16.8.2014 16:04:46

syrus - >>

Kdo nekrmí, ten nechytá.

NTom&Tom - Profil | So 10.5.2014 21:08:20

Špráchys >> Největší nesmysl jsi ty!

NRado Korec - Profil | Pá 11.10.2013 7:15:49

Bol som s kamaratom na ryby, ani rybu sme namali. Je pravda, že jemu stiahlo prút do vody, ale aj to bola zrejme jeho vina... No ale po rybačke tvrdil svojmu kamarátovi (nevedel, že ho poznám) citujem:,, ale nič moc, lapol som jednu 15-tku lysca a 2 menších." :D

NRAJA - Profil | Čt 10.10.2013 20:54:07

syrus - >> Kolega hovorí, že za úbytkom rýb v rieke Morava u nás na Slovensku môže len a len bobor. Bobor je njväčší rybožravec. Je to to hotový zoológ a aj ichtyológ. Ak chceš dám ti tel. číslo.

NBrtek - Profil | Čt 10.10.2013 20:15:01 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

syrus - >> Zní to jako totální výmysl(tím myslím mojí historku) , známej z Kostomlátek kterého jsem poznal v práci,, měl pověst totálního kreténa ,,říkal že na jejich úseku na labi se chytil mečoun ,,drsný,,později nastoupil dost věrohodnej chlápek právě z Kostomlátek s úsměvem mu vyprávím příhodu kterou jsem slyšel od místního kreténa,, málem jsem dostal epileptickej záchvat když jsem od dalšího člena rybářského spolku Kostomlátky dozvěděl že je to vlastně pravda!!

NRAJA - Profil | Čt 10.10.2013 19:54:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

syrus - >> Kolega od nás má vždy no týždňovej rybačke nasledovnú výpravku:
Amurov sme pochytali asi 20, všetci ako jeden, ako polená, každý cca.15kg a 115cm,
sumcov cca. 20ks. od 120cm do 150cm, ani väčší ani menší.A o kaproch ani nehovorím, najmenší nemal 80cm.............

NFlorish - Profil | St 28.8.2013 20:05:25

největší nesmysl je stanovení doby lovu v jednotlivých měsících.....

Nsidneyv - Profil | St 28.8.2013 15:04:22

marmyš >> to mas urcite pravdu:) lenze ryby a baby nemozes ulpne zrovnavat, pretoze ryby mame najradsej chytat co najstarsie a najvacsie, kdezto zenske najradsej v mlade a stihle:)

NPetr Havlíček - Profil | St 28.8.2013 13:50:35

mascha >> ty sobecký hovada o něco bojovali, o něco co jim vadilo. Bohužel i přes značné úsilí a vynaložené prostředky se akce víceméně nezdařila úplně tak, jak si představovali. Nebo jen částečně.
Ale to se stává nejen sobeckým hovadům.

Co jsi udělal ty proto, aby se vysazovalo více reofilních ryb?

Krom toho, že se tady snažíš urazit několik slušných lidí.

NFishky - Profil | St 28.8.2013 12:42:11

mascha >> už jsi viděl muškaře, co by podporoval vysazování kapra? No stejný je to i s kapraři - logiku to má. Přeci jako příznivec lovu kapra nebudu bazírovat na tom, aby svaz vysazoval ve velkém okouny či potočáky, nebo parmy, když je pak první rybář, co je chytí bací klackem po hlavě. Ruku v ruce s tímhle jde i ochrana a dohled a sankce... a to je už moc činností na "první" krok, který by měl být co nejjednodušší a současně smysluplný. Když to jde u kapra, věřím že si to prosadí pak většina příznivců lovu té či oné ryby a navrhnou i adekvátní způsob ochrany. To není sobecký hovado, ale když do něčeho nevidím, tak do toho ani nekecám a když nevím lautr nic o pstruhovi či koljušce, tak se do debat o nich nezapojuju a ani netrvám na nějakým P35 či koljuška50. Je to dostatečně logické? :)

Njaryn82 - Profil | St 28.8.2013 9:50:35

Já zatim četl asi největší blbost že je kukuřice přirozená potrava kaprů.

NP!F - Profil | St 28.8.2013 9:47:20

rybomil >> ver mi ze z hladiska rybej populacie rybarske weby nie su prinos, ale brutalny minus. Kazdy blemt, kvoli ktoremu sa je tazsie dostat k skutocne dobrym informaciam je naopak plus. Pred par rokmi ked niekto zacal chytat ryby, si to musel poctivo vyskusat a naucit sa sam, teraz si pusti gugl, ten ho presmeruje na mrk a prevaznu vacsinu veci, na ktore by inak prichadzal roky, sa nabifli za par hodin. Ja by som tie internety zakazal.

PS: porad prestiznejsi web ako mrk...

Nsidneyv - Profil | St 28.8.2013 9:26:31

marmyš >> a ukaz mi jednoho rybara, ktory si rad nepotiahne velkeho kapra. Podla mna kazdy jeden rybar si rad potiahne velku rybu. a aby si ich mohol potiahnut, musia tam prirodzene byt... a aby tam boli, musime ich chranit, aby ich nezozrali, alebo nepobrali...

Nnofish - Profil | Út 27.8.2013 23:22:57

Šámik >> V sádkách vytřeš tak akorát prd. Mluvím o línovi pro přirozený výtěr...

Řeknnu ti to hnusně, ale pravdivě. Víš proč nekecám do neurochirurgie? Protože o tom vím prd... A přesně tohle by si měli uvedomit i někteří jiní lidé, než začnou kecat do rybařiny :-)
Každý umí něco a do toho by měl kecat.
/// Třeba já umím houno, tak budu kecat do práce hajzlbábám :-) ///

Nmarmyš - Profil | Út 27.8.2013 22:58:51

Šámik >> nedá se říci,že by se lín úspěšně vytřel v každém revíru. jednodušší by asi bylo ho nakoupit a do vody nasypat,jenže to by se muselo ubrat na kaprech.

Nmarmyš - Profil | Út 27.8.2013 19:33:37

sidneyv >> A není to trochu sobecké,aby někdo,kdo chce tahat velké kapry,druhému přikazoval,že nad 70 musí pouštět?

Nmascha - Profil | Út 27.8.2013 18:25:33

Fishky >> lituji, ale začátek ani závěr logické a racionální nejsou. Souhlas s tím, ať se chrání malé produkční. Klidně se to může točit, jeden rok plošné hájení okouna, další rok, plošné hájení parmy apod. Začít chránění tím, že budu chránit přestárlou a pro ekosystém zbytečnou rybu jen pro honění ega pár rybářů je nesmysluplné.

Nnymfa - Profil | Út 27.8.2013 15:37:49

Za vlahých letních večerů vylézají úhoři z vody žrát hrách. To byste nevěřili, kolik lidí tomu věří! :))

Nmascha - Profil | Út 27.8.2013 13:54:32

Šámik >> čím si nejsi jistý? že se kapr přirozeně tře? Zeptej se jakýhokoliv provozovatele kaprodromu s tlustejma kaprobečkama, kolik kapřího potěru se mu tam prohání. Nula.

Pro reprodukci ryb má naopak význam dolní míra. Pokud bude mít ryba reprodukční zralost dejme tomu při třiceti centimetrech a ty dáš míru dvacet pět, pak přirozená reprodukce vlivem masení nedospělých ryb dostane na prdel. Co je na tom nepochopitelnýho?