Prodejny v Praze - hodnocení! | MRK.cz

Prodejny v Praze - hodnocení!

Jaké jsou vaše zkušenosti s kamennými obchody v Praze - co se cen, nabídky zboží a ochoty personálu týče?
Již tu je otázka na e-shopy, tak nějak by mohla vypadat i tato. Můžete sem psát pozitiva a negativa, případně co, kde kupovat a co radši ne.. apod.
Autor diskuse: Majsher - Profil , 6.8.2009 všeobecné - ostatní
Dále moderuje: Barbusek Profil
3 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMarfi - Profil | Čt 16.6.2011 21:50:22

Dostal jsem poukaz a tak mjsem ho šel proměnit za nějaké věci na zahájení. Poukaz byl od frmy Los Cormoran a musel jsem jít do Řipské. Moji zkušenost lze popsat slovy hrůza. děs a katastrofa... Začala mě obsluhovat jakási "velmi znuděná paní" jejíž nechuť jsem zvýraznil ještě tím, že jsem chtěl Meppsky asi tak za 500,- ale zrovna byly v jiném šuplíku.... pak jsem chtěl nějaké karabinky... ale to už tam paní nebyla, prorože se sebrala a šla domů... Tak jsem musel říct nějakému dalšímu pánovi co chci... prý nejsou a na otázku zda přijdou řekl že neví, že mají jen velký...a zase někam zmizel.. Pak se tam objevil nějaký třetí pán a říkal že musí zavolat na prodejnu aby si ověřil zda ten poukaz platí (podotýkám že paragon byl připnutý s razítkem z druhé strany a byl z prodejny v Olšinách)... Vrchol všeho bylo když jsem měl ještě slevu 10% NA CELÝ NÁKUP - TO JIM HLAVU ZAMOTALO ÚPLNĚ A NEOCHOTA BYLA JEŠTĚ VYŠŠÍ. Na Vyšehradské jejich pobočka již neexixtuje a nedivil bych se kdyby s takovým přístupem krachli úplně.Popis je v krátkosti a pro názornost... a kromě mě tam nikdo jiný nbyl. Já tam ale musel strávit 20 minut i když jsem věděl co chci... Chodím nakupovat dost často, ale je to to nejhorší co jsem kdy zažil a proto za mě osobně .už nikdy více...'!!!!!!!!!

NGandy - Profil | Ne 17.4.2016 19:44:18

Koukám, že TOMI-FISHING hlásí hotovo:
https://www.facebook.com/standa.trestik?fref=nf

NPike - Profil | Čt 23.4.2015 12:58:34

minatrix >> Dobře, lajkuji tě líbí.

Nminatrix - Profil | Čt 23.4.2015 12:57:46

Pike >> ..já to udělal lepčejší ;-)

Npaia - Profil | Čt 5.3.2015 14:06:30

Tak jsem byl po dlouhé době v Kobylisích u Tomi Korda a vůbec nic se tam nezměnilo, ba naopak, je to tam snad ještě horší - na vlascích milimetrová vrstva prachu, totální bordel, uličky natěsno, že má člověk opravdu strach nic neshodit, v určitých koutech jsem radši ani nehledal, aby na mě náhodou nevybafnul kostlivec. Šel jsem tam pro jedinou věc a tu jsem tam nenašel, takže zhnusen a ještě (téměř) naprázdno. Možná mají na krámě miliardu věcí skladem, ale ani sami prodejci už nevědí, co tam všechno mají. Tímto jsem se utvrdil, že do této prodejny už nikdy více!

NGandy - Profil | Čt 31.10.2013 10:04:24

Jarda Š. >> Letos jsem masňáky nekupoval nikde jinde než Na Ostrůvku. Mám to při cestě z práce. Naposledy co jsem tam byl je zrovna vyndavali z auta :-)

Nminatrix - Profil | St 16.10.2013 7:07:07

Rubi Spito - 15.10.2013 22:58:50 >> Tomi-Korda ma hodne doplnku k methodu ci Kaprarska specialka... . A nebo si pockej mesic na Moderniho rybare....

N: vydrák - Profil | Po 20.5.2013 17:59:30

Jedna prodejna v Praze mě kdysi zaujala - rybářské potřeby v Dlouhé ulici.
Evžen Huml tam kupoval telekop Shakespeare:-))

NMíra59 - Profil | Čt 25.4.2013 10:19:18

chřenovák >> Tu rybařinu v karlíně u Florence jsem zakládal od píky, namakal jsem se tam jak vůl a snažil se postupně o dostatečný sortiment a maximální vyhovění zákazníkovi. Myslím a i podle ohlasu zákazníků se to celkem dařilo. Bohužel jsem na konci ledna musel z rodinných důvodů skončit. Myslím, že můj následník se krám zatím snaží vést ve stejném duchu.
Je fakt, že zatím drobek tápe a plave v tom, ale to je otázka času.
Zboží Mivardi jsem začal částečně doprodávat již já po vánocích, nyní se doprodává kompletní sortiment na vše je 30ti procentní sleva. Zboží od nich se nebude nadále v tomto krámě prodávat, pro celkem špatný přístup ze strany Mivardi k prodejcům.

NBarbusek - Profil | Čt 25.4.2013 10:18:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

S cca týdenním odstupem zhodnotím mou první návštěvu Vipy v Újezdě - zajel jsem se tam podívat na feederový proutek, s tím, že si ho možná koupím. Prodejna je pro mě trochu z ruky a tak jsem ocenil dobrý vjezd a parkování. K neznámým obchodům přistupuji většinou se značnou ostražitostí, ale zde jsem byl velmi příjemně překvapen. Obsluhoval mě mladší prodavač, velmi ochotný, ale nevtíravý, předvedl co jsem chtěl, bez mrknutí oka nosil a sestavoval pruty ze skladu, na otázky odpovídal fundovaně . Moc toho u nakupování nenamluvím, spíš se soustředím na zboží, což vycítil a přizpůsobil se, ale stále "byl na příjmu". Cítil jsem se jako zákazník, který je vítán a respektován. Pan šéf, se kterým jsem pohovořil jen krátce je sympatický. Prut jsem koupil a s dobrým pocitem odjel ho zkusit k vodě.

NPallermo - Profil | Pá 15.3.2013 12:11:33

Gandy >> porad co vim ja staci zavolat zjistit

Nchřenovák - Profil | So 2.3.2013 22:00:05

Šplíchy - ted maji slevu 30 procent na mivardi

Nminatrix - Profil | Út 13.12.2011 19:06:12

Majsher >> Korda :-) Dobrý slevy,zrovna jsme tam před chvílí byli...

NMajsher - Profil | Čt 6.8.2009 23:54:35

Tak já se taky přidám vlastní postřehy:
Zličín - Voráček - malá prodejna, ale vcelku univerzálně zásobená a s hodně dobrými cenami (např. ještě levnější naž má Carpsystem na e-shopu), a příjemná obsluha (manželé). Má cenu tam nakupovat např. veškerou bižuterii.
Řepy - na konečné tramvají - má to svérázný, ale pohodový týpek, na malý obchod celkem široký výběr hlavně kaprařiny a férové ceny.
Tomi-Korda - Kobylisy - Ceny dost brutální-asi jedny z nejvyšších. Hodně velký sortiment, ale až nepřehledný, málo místa na manévrování, prodavači vcelku ochotní, ale u některých z nich mám pocit, že nuceně. O jejich odbornosti nejsem přesvědčený - někteří mi radili pěkně blbě a měl jsem pocit, že chtějí prodat to nejdražší..:(. Oceňuji občasné slevové akce.
Los - Cormoram - Vyšehradská - sortiment se zaváží asi dost nepravidelně, ale je celkem široký, obsluha je svérázná - jeden týpek je alkáč a druhý po chvíli obsluhování s váma přestane mluvit :) Ceny tak průměr, možná trochu vyšší.
Stodůlky u metra - zastopení Sema - sortiment omezený, nikdy neměli to, co jsem chtěl. Prodávají ještě chovatelské potřeby a nějak mi to tam nesedí.