Na co ulovit amura na panenské vodě ???

Zdravím , oběvil jsem minulí rok menší rybníček okolo 1 ha a na hladině mě příjemně překvapili amuři kolem metru ale jedná se o panenskou vodu takže boilie je tam neznámé. Zkoušel jsem tam z hladiny kůrku to okolo toho jezdili ale nevzali to a ze dna kukuřici na panáčka o to nejevili zájem , pak třešně a totéž ani ťuk. Tak bych se chtěl zeptat jak na tyto amuři vyzrát když nejsou na hladině ? . uvítám každou radu . Děkuju.
Autor diskuse: pavel.5 - Profil , 25.2.2012 kaprařina - nástrahy, návnady
2 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

N*76* - Profil | Ne 26.2.2012 0:21:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pavel.5 - >> Ahoj, jelikož se jedná o panenskou vodu, tak je třeba týden choď pozorovat co žerou, tj třeba tam skus hodit jen třeba 10g průběžku a rákos nebo něco podobného.. u té bonduelky nebo kukuřice tak se bojím když je to panenská voda že se jí spíše leknou.
Ale toť jen můj názor, přeji více štěstí než jsem dosud měl já.......

Nrybačka - Profil | So 25.2.2012 22:22:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

pavel.5 - >> Ahoj, nedávno jsem psal v jiné diskuzi to, že je výborná obyčejná nakládaná kukuřice z konzervy, která je aspoň 3 dny naložená třeba v kefíru nebo obyč. neochuceném jogurtu(kukuřice musí zkysnout). Amur má rád věci, které smrdí a tohle určitě nebude zrovna vonět ;-). Sice ve velkém množství jako psal Rick se to pěkně prodraží, ale 20kg mi na tento menší rybníček přijde moc velké množství. Co jsem pochopil, moc rybářů zde asi není, tak bych krmil něčím obyčejným(klidně i tou vařenou kukuřicí) na přilákání a jako nástrahu bych použil tu naloženou kukuřici. Přeji ti, abys měl úspěšný lov :-)