Prodejny v Praze - hodnocení!

Jaké jsou vaše zkušenosti s kamennými obchody v Praze - co se cen, nabídky zboží a ochoty personálu týče?
Již tu je otázka na e-shopy, tak nějak by mohla vypadat i tato. Můžete sem psát pozitiva a negativa, případně co, kde kupovat a co radši ne.. apod.
Autor diskuse: Majsher - Profil , 6.8.2009 všeobecné - ostatní
Dále moderuje: Barbusek Profil

Nchřenovák - Profil | Út 21.1.2014 18:14:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Hony >> Hardyman - ® [Poslat soukromou zprávu.] Pá 17.1.2014 17:44:24
chřenovák >> Gammarus je v Praze zrušen a v Plzni také. Pražský obchod byl dobrý škoda...

NPetrus - Profil | Pá 17.1.2014 17:43:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mipo: Black bass je pořád na stejné adrese v Korunní / viz odkaz od Chřenováka /. Mají snahu to znovu rozjet, ale momentálně tam prodávají jen v Po,Čt a Pá. Kupoval jsem tam červy když jsem byl pro povolenku - byli čerství, prodavač ochotný. Jinak by mne zajímalo, zda někde působí původní Black bass tedy pan Driesel - víte to někdo ? Petrus

NDimmu - Profil | Pá 17.1.2014 17:37:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Před koncem roku jsem byl v Práglu a při té příležitosti jsem navštívil Vipu. Byl jsem velmi spokojený, co se obsluhy i sortimentu týče. Cosik jsem pokoupil a k tomu jsem dostal pozornost ve formě jednoho balení cejnového futra na zkoušku, což se mi ještě nikdy nestalo ani při větších útratách. Za mě 10 bodů z 10-ti možných!

NBurdik - Profil | St 16.10.2013 8:16:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

já jsem byl teď třikrát zde http://www.forcarp.cz/ a jednou to bylo v pohodě když tam byl mladší holohlavý pán který je hodně vstřícný a poradí, ale dvakrát tak byl nějaké starej bručoun a to fakt byla síla. Takhle znechutit nákup neuměj ani prodavačky v Tescu. Nepříjemný bez jediného doporučení a pokaždé když jsem se na něco zeptal tak udělal ksicht a sotva otevřel zobák. tam už fakt nikdy nepůjdu.

Ncomputerfish - Profil | Út 15.10.2013 20:39:51 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Chodím nakupovat do prodejny MO na Prahu 4 - Pankrác. Členové snad mají i nějakou slevu, prodává tam rybářský oborník Ivana Štruncová. Taková normální prodejna pro normálního rybáře.

http://www.rybaripankrac.cz/

Ntatra - Profil | So 12.10.2013 20:45:47 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

chřenovák - Pene je super obchod ,nikdy žádnej problém.
Dobrej obchod je ještě v Satalicích (VELA).

Npaia - Profil | St 9.10.2013 18:28:38 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ndeni 79 - Profil | Ne 25.8.2013 11:05:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak bohužel musim konstatovat,ze se mi opet potvrdilo ze rybarske potřeby Temlik v Repich jsou ty nejhorsi,ktere jde v Praze navštívit....
Po vice nez roce od zakoupeni navijaku mi nebyly dany zarucni listy-a to je urguji (vždy pry zapomene).
Pote jsem u Ondry zakoupil 3 pruty Starbaits Partner 3m které mi Ondra dokonce ochotne privezl osobne,ale po slozeni a dukladne prohlídce jsou dva pruty krive. Ondra mezitím odjel a tak byl informovan telefonicky. Byla domluvena reklamace. Od te doby Ondra nekomunikuje,nebere tefony a dela vse pro to,abych mu za toto chovani zlomil nosanek při navsteve jeho prodejny. Mam chut mu tam poslat COIKu,protoze to co v poslední době provadi je vazne hnus.....
Vrele doporucuji se této prodejne vyhnout..

Ndeni 79 - Profil | Ne 28.4.2013 12:22:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Reznik76 >> bohuzel. Od konce ledna predelava kram a minuly tyden jsem se tam byl kouknout a zustalo to tak jak jsem to videl naposledy. Tedy napul hotovo a vsude bordel jak v ruskem tanku. Ondra sedel na zidli uprostred toho vseho a na compu si hraje tu priblblou hru s tanky... Prej mu dosly hacky na vyveseni zbozi..... V tomhle stavu je ta prodejna zrala na podpaleni

Nherak - Profil | So 27.4.2013 11:53:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

VIPA - http://rybarske-potreby.vipa-sro.cz/trabucco
Nejsem z Prahy, za svůj život jsem pár obchodů už také navštívil,ale tenhle bych dal za příklad - maximální spokojenost.
Široký sortiment zboží různých cenových kategorií, ochota, nevtíravost, velice příjemné jednání, výborný servis, odborné poradenství - zkrátka "lidičky na svém místě".
Škoda, "že je to tak z ruky" - i když pro mojí peněženku je to určitě lepšejší.....:-)

NBarbusek - Profil | Čt 25.4.2013 10:18:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

S cca týdenním odstupem zhodnotím mou první návštěvu Vipy v Újezdě - zajel jsem se tam podívat na feederový proutek, s tím, že si ho možná koupím. Prodejna je pro mě trochu z ruky a tak jsem ocenil dobrý vjezd a parkování. K neznámým obchodům přistupuji většinou se značnou ostražitostí, ale zde jsem byl velmi příjemně překvapen. Obsluhoval mě mladší prodavač, velmi ochotný, ale nevtíravý, předvedl co jsem chtěl, bez mrknutí oka nosil a sestavoval pruty ze skladu, na otázky odpovídal fundovaně . Moc toho u nakupování nenamluvím, spíš se soustředím na zboží, což vycítil a přizpůsobil se, ale stále "byl na příjmu". Cítil jsem se jako zákazník, který je vítán a respektován. Pan šéf, se kterým jsem pohovořil jen krátce je sympatický. Prut jsem koupil a s dobrým pocitem odjel ho zkusit k vodě.

Nminatrix - Profil | Po 30.1.2012 22:00:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

největší výběr Dragonu by měl být v Holešovicích naproti Národní galerii

Nalda2211 - Profil | St 9.2.2011 15:03:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Majsher - >> osobne jsem navstivil v praze jen dve prodejny a cas od casu jsem nakupoval i tomi korda meli nekdy zajimavou akci a vse v pohode do te doby nez jsem tam koupil bivak JRC Quad 2 Man s prehozem a kdyz jsem prijel k vode a postavil tak byl prehoz kolem dokola o 15cm kratsi tak jsem volal co to je a jeste za me delali blba ze to neumim postavit tak jsem to privezl pred kramem postavili a ejhle prehoz kratkej tak dostali pucunk a rikam tak mi dejte novej kterej bude v poradku a jejich odpoved me dostala do kolen:prej jsou vsechny stejny !!!!! a tezili z toho ze ne kazdej si koupi komplet i s prehozem ale jen bivak tak takhle se vydelava a od te doby chodim na slunecni namesti do kaprarske specialky k zoranovi vyber zbozi mensi o tom zadna ale jednani lepsi a hlavne lidstejsi nejsi jen kus masa co prislo neco koupit a co se tyka reklamace tak zadny problem ani jednou dokonce mi vyreklamovali i hacky od kordy coz me dostalo .......:-)))

NGandy - Profil | Pá 4.2.2011 14:52:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na ostrůvku - Nusle
Rád si tam zajdu nakoupit nástrahy na víkend a drobnosti. Je to kousek od náměstí Bratří Synků, směrem na Bělehradskou ulici. Mám to kousek od práce a vzhledem k tomu, že na ryby se dostanu až po práci, tak je to přímo ideální. Nijak moc velké, ale personál poradí, výběr dostatečný, takže ideální :-)

Nmamutt - Profil | So 29.1.2011 21:27:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zdarec jak chodim na Praha 4 Rybařske Potřeby Petr Trvaniček je to na Jižnim meste v byvale kočarkarne v ulici Brechotva ma tam super ceny obsluha super seženu tam co pořebuju jeste jezdim rybařina u Oldřicha v H.Počrnicich

NPetr Z. Vedro - Profil | So 29.1.2011 20:35:49 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

FrancJosef >> Ahoj, ale i když zboží jen vyzvedáváš měl by ti ho prodavač prohlídnout a specielně u prutů zkontrolovat, přece jen obaly nejsou tak dokonalý a při přepravě se může lecos stát. Jsem naučenej, že když kupuju prut třeba u Ouředníčka tak mě ho předvede , sesadí,párkrát s ním doslova " mrskne " a jak říká on , prasnout to má jemu a né zákazníkovi. Tenhle a vše co jsem psal níže přístup v krámě u Kordy mě natolik odradil, že mě tam pravděpodobně už neuvidí. S Kormoránem mám zkušenosti akorát z Řipský , tam je to zase o tom že ti vychválí přesně tu věc co jsi si vybral nic jinýho nenabídnou, jen aby jsis to koupil a byl pryč. Nějaká diskuze o vybavení moc nezabírá. NA běžný nákup živý a krmení zcela vyhovuje.

NFrancJosef - Profil | So 29.1.2011 16:19:28 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Petr Z. Vedro >> Tuhle prodejnu neznám, ale když je objednávka přez net, tak si zboží jen vyzvedáváš. Proto jsou ceny příznivější, nezabíráš prodavačům čas na někoho jiného. Pravda, když v krámě nikdo nebyl, mohli být pozornější,ale.... Že nepozaj co přinesou je už jiná otázka.. :-)
Já chodim do Cormoránu ve Vyšehradský a jsem plně spokojen. Úroveň šla sice trochu dolu, ale pořád je tam alespoň jeden rybář a jeden prodavač, takže s trochou trpělivosti se člověk domluví na všem :-)

NPetr Z. Vedro - Profil | So 29.1.2011 16:10:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Henkel >> Ahoj, U Kordy v Kobylisích jsem byl minulý dýden. 3 Ks prodavač, 1 ks prý paní co hlídá aby se nečorovalo. Feeder jsem měl objednanej, takže byl na skladě. Ale když ho přines a tvrdil ,že je to mno objednaný třídíl, a mě bylo na první pohled jasný že dvoudíl tak to jsem se trochu divil, že to borec nepozná i když je to na obalu napsáno. Nicméně že ho mám rozbalit ( ano já a né prodavač ). Rozbalil a ejhle opravdu dvoudíl !!! Přinesli mnou objednaný třídíl a zase , jestli si ho chci rozbalit a sesadit ? Rozbalil, sesadil, zkontroloval, potom znovu složil, zabalil do původního obalu a oni mě ho sami, podotýkám sami mamarkovali a prodali. Během prohlídky obou prutů jsem se pokoušel o rozhovor na téma feederové pruty , bez odezvy a zájmu všech tří prodavačů . Kolega který tam byl se mnou, si celou dobu prohlížel krám a měl za krkem onu " paní na hlídání " o které jsem si myslel, že je bezdomovkyně a přišla se tam ohřát a vyškemrat rochu prošlého boilí. Při odchodu jsem se trapně zeptal na methodmixová krmítka a bylo mě zděleno, že je asi někde mají ale nevíme kde a jestli vůbe. Je prý lepší si je objednat na internetu a u nich vyzvednout.

NVenca888 - Profil | Čt 27.1.2011 9:17:29 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

já chodim sem:

http://www.rybarskepotreby-voracek.cz/

a sem:

http://www.kaprarskaspecialka.cz/kaprarskaspecialka​/2-KONTAKT

Ta druhá prodejna je větší (tudíž širší sortiment), tu první mám zase blíž a většinou tam taky seženu vše, co potřebuju (vč. rybiček, červů atd.)

NGandy - Profil | Čt 27.1.2011 9:14:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

masterfish >> Bohužel s ABOS nemám vůbec dobré zkušenosti. Párkrát jsem tam zkoušel něco objednat, několik dotazů e-mailem. Bez odpovědí. Když jsem se zastavil na prodejně, tak mi bylo řečeno, ať se zastavím jindy, že mi poradi kolega co je mistr světa či co...jen pán nevěděl kdy tam kolega bude. A musím říci, že se choval stylem "když do toho nevidíš, tak nechytej a nejdražší je nejlepší". Zastavil jsem se pro objednané zboží, mistr světa tam nebyl a dozvěděl jsem se, že nemají to co jsem přesně chtěl. Ale mají něco dost podobného, jen dražšího (konkrétně šňůry).

Ngrizzly72 - Profil | Út 25.1.2011 23:05:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

velmi často (v létě skoro každý týden) se zastavuji v prodejně ve Velké Chuchli pro krmení a červy, prodejna malá, sortiment spíš plavačkový, ale i feeder a základy kaprařina a přívlače. Oceňuji velmi příjemnou a ochotnou obsluhu a solidní ceny. Po domluvě je možné objednat i co není skladem za zajímavé ceny. Prodejna je kousek od zastávky bus č.172 stanice Velká Chuchle
osobně hodnotím za jedna

NMrtweyUbrus - Profil | Út 25.1.2011 22:46:24 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Mám super zkušenosti s prodejnou VIPA v Počernicích, ochotný personál schopný poradit, když jsem tam utratil dost peněz vždy jsem dostal nějakou slevu nebo něco navíc.

Nmatch-oun - Profil | Út 25.1.2011 14:47:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

paia >> Speciálka bych tomu asi neřek, spíš takovej normální, celkem napěchovanej krámek, kde koupíš skoro všechno, kromě muškařiny. Třeba z vlasců si tam moc nevybereš (i když maj asso), z krmení maj slušnej základ, více značek, živá z lednice, domácí hnojáci. Plavačková / feedrová bižu - zatím jsem tam vždy sehnal, co jsem potřeboval. Nutno ale říct, že nejsem žádnej specialista.

NHenkel - Profil | Út 25.1.2011 14:45:56 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Majsher - >> Mám čerstvou zkušenost s Rybářskou speciálkou v Karlíně. Velmi ochotný personál, předvedli mi několik prutů, ukázaly rozdíly třeba ve kvalitě zpracování. Navíc to mám kousek z práce, takže super. Dneska tam jedu pro proutek:-)

NBobertik - Profil | Pá 31.12.2010 14:53:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tomchamik >> taky jsem chodil rád do Podolí než mě pan skopka pěkně natáhnul, ale byla to tak trochu moje chyba, měl jsem si to víc ohlídat. byli jsme na něčem domluveni a zboží za které jsem měl dát dle domluvi něco okolo 6 tisíc, tak jsem dal 7 400. Dost velkej rozdíl, takže už tam nikdy nejdu. Musí se jim ovšem nechat to, že jsou ochotni a poradí, ale to bohužel není vše.

Jinak kde mám dobré zkušenosti tak to je Mivardi a Rybařina u Oldřicha, obě prodejny Horní počernice. Poradí a je možnost se i dohodnout, že něco seženou. Nová rybářská prodejna v Karlíně se jeví taky celkem OK, prodavač byl ochotný a vstřícný. Moc nemusím Tomiho na Maninách, ale je to spíš o tom, jakýho tam chytne člověk prodavače, to sdamé i v Kobylisích, ale tam jsou o dost ochotnější.

Rád jsem chodil k jednomu staršímu chlápkovi do Kbel, ale ten tu prodejnu zrušil a místo toho je tam Vietnamec, tak toho opravdu nepotřebuju, i když už jsem jednou u něj kupoval brambory.

Kdo mě ovšem dost potěšil a rád se tam vracím je prodejna Pene ve Veleni. Bratři Němekové jsou super, co nemají objednají, už jsem u nich sehnal na objednávku nějaké věci levněji než po netu, jsou vstříctní. A hlavně důležité je, že je to větší garáž u baráku, takže se dá dohodnout i na mimo otevírací dobu.

NMarfi - Profil | Čt 30.12.2010 22:16:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Psal jsem o tom již o pár srránek dříve - ale rád zajedu do Black Bassu a v poslední době i do Mivardi v Počernicích... Pěkná prodejna, velký sortiment a chlapi jsou tam fakt ochotní. (PRO ÚPLNOST DOKUPUJI HLAVNĚ DROBNOSTI) . krmení a bižu, (uvádím to pro to kdyby někdo chtěl namítnout že v Mivardi nemají třeba SHIMANO...) Líbí se mi prodejna, kde jsi stále zákazníkem a kde ti vyjdou vstříc a to nejen do oamžiku když zadáš PIN své katy u jejich pokladny... :-)

NDan.J - Profil | Čt 30.12.2010 21:40:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Majsher - >> Ahoj kolego,dost často jezdím do Prahy do prodejny Tomi Korda.Řeknu to asi takto,pokud si tam dojedu osobně tak prodavači a celkově personál na výbornou.Na druhé straně,pokud jim pošlu email s dotazem na zboží tak to mají pánové za 5.Pokud jim zavolám tak mi pokaždé tvrdí že ten dotyčný co má nastarosti takovéto záležitosti,se ještě na to nedostal či je nemocen a podobně.Co jsem tam byl naposledy tak jsem je na to upozorňoval,strašně se omlouvali atd.Zanedlouho jsem jim poslal dotaz na zboží za 15000kč,opět se nikdo neobtěžoval mi odepsat.Upřímně řečeno nevím co si mám o tomto prodejci myslet,po předběžném součtu sem přišel na to že jsem u nich utratil,něco málo přes 50000kč.Samozřejmě nejen za sebe,vzal sem tam i pár mých dobrých kamarádů na nákupy.Prostě bych čekal určitě jiné chování,ne každý bydlí v Praze aby si tam obden mohl zajet.Někdo namítne že máme telefon,proč ale nevyužít emailu.Je podstatně levnější,a nemusím se vybavovat hodinu.

NHenkel - Profil | Čt 30.12.2010 21:11:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Zlatá rybka: Velmi příjemný krám, personál ochotný. Vždy mi dobře poradili. Ceny OK. Byl jsem i členem MO, vždy jsem byl spokojený
Rybářské potřeby na Paloučku: Na Pankrác mě odkázal známý a musím říct, že super. Sice jsem kupoval zatím jen povolenku, ale s panem Šimůnkem jsem se již bavil o nákupu cajku a musím uznat, že je velmi ochotný a přemýšlí jako normální člověk.
Rybářské centrum Minská ulice: Tady to bylo zklamání. prodavač byl ice ochotný, ale vysloveně mi zboží nutil. Měl jsem pocit, že potřebuje udat ležáky
ZERP: příjemný malý krámek, solidní výběr, hlavně na přívlač. Výborné je, že mají po celý rok živé nástrahy
Grundik Příbram: Velká, dobře zásobená prodejna, ceny standartní, příjemná obsluha
RP Burian Příbram: fajn krámek na takovou tu normální rybařinu. Není to speciálka, ale je to tam fajn

Ntomfisherman - Profil | St 26.8.2009 11:13:00 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Já jelikož nejsem přímo z Prahy a ani tam nepracuji, tak nejraději navštěvuji prodejny v okrajových částech. Co se sortimentru týče, tak asi nejlepší je v Kobylisích Tomi-Korda a pak
Kaprařská speciálka v Praze 13 na Slunečním náměstí.
Do těchto prodejen někdy člověk musí jít s tím, že ví co chce koupit, jinak tam stráví hodiny a neví kam se dřív podívat a prohlíží a přemýšlí a pak koupí nějakou hovadinu, kterou ani zrovna nepotřebuje!

Nkazzan - Profil | St 26.8.2009 10:38:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

R.Potřeby Řepy (konečná tramvají, modrá budova v objektu garáží) - dost zajímavá prodejna, mají tam snad skoro všechno - hlavně velkej výběr pro kaprařinu. Hodně slušný ceny, prodavač je sám kaprař - trochu svérázný ale v pohodě a dokáže poradit - rozhodně tenhle krám nepatří mezi prodejny, jak psal Vitta "chlapi to tady berou", "na tenhle naviják jsme neměli jedinou reklamaci" popř. "testovali jsme to na Pádu, Ebru apod."

NPetr Z. Vedro - Profil | So 22.8.2009 13:31:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

paia >> k tomu Cormoranovi - to že ti tam nabízejí zboží , které právě chtějí prodat je normálka. Nejvíc mě dostali tím, že když jsem tam přišel někdy v únoru a chtěl červi , tak se tvářili jako bych spadl z jahody na znak. Prý je nikdo nekupuje ani na dírky. Popojel jsem do Fish-pro a tam je to zcela normálka. Na Lužinách v Kaprářské speciálce taky.

Npaia - Profil | Út 18.8.2009 13:00:40 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

tak sem přidám své postřehy:

Black Bass - chodím tam pravidelně pro červy i výbavu, ceny jsou více než zajímavé, občas se dá i pokecat, pokud není moc nával, v zadní části ráj pro kapraře, v té přední především věci na vláčku, feeder a plavačku.

Los Cormoran (Řipská) - občas jsem tam zašel, prodejna slušně vybavená, personál je takovej divnej, občas se mi snaží vnutit horší zboží, doporučuji pouze pro cílený nákup zboží z jejich katalogu, slušnej výběr a ceny Mepps

Gammarus - byl jsem tam jednou, když jsem hledal prodejny v okolí, ceny mě usadily na prdel, od té doby tam nechodím, o 100 metrů vedle najdu veškerý sortiment za mnohem příjemnější ceny

Rabářské potřeby na Hradčanské - občas nouzovka, když zapomenu zajít pro červy do Black Bassu, ale nemívá je moc čerstvy, jinak pán je ochotnej, občas si tam vyberu i nějakýho woblírka nebo krmelce, prutů tam moc nemá, spíš věci na obyč chytání (bobkařinu)

Royal Bait ve Kbelích - dost svérázná prodejna, zajímavej výběr pro feeder a plavačku, dá se tu narazit na exkluzivní anglicky proutky a lidi, kteří se pohybují v (nejen) závodní plavačce a feederu, do téhle prodejny si nenoste moc peněz, nebo odejdete s prázdnou peněženkou, naštěstí nemají zavedený terminál pro platební karty.

Tomi-Korda v Kobylisích - chodím tam jen z nutnosti, když sháním něco, co jinde nemají, v krámku je dost těsno, ceny občas zajímavy, občas přemrštěny, když jsem sháněl křesílko, tak mi prodavač byl schopen ukázat 2 kousky a pak rezignoval, že prý to tam nebude přeskládávat, dají se tam najít hodně staré modelové řady prutů (třeba původní Shimano Catana Feeder s blankem jak lešeňářská trubka)

Zeman - krásná muškařská speciálka, kupoval jsem tam dejcháče, protože jsem jinde prostě nesehnal správný rozměr za normální cenu, velmi příjemné a vzdušné prostředí, ukazoval bych ho všem jako vzor rybářské prodejny

Spin&Fly - kombinace muškařské speciálky a přívlačového krámku, více zaměřeno na muškařinu, příjemná obsluha, občas trošku těsno

NSUMÍK - Profil | St 12.8.2009 20:30:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Můj názor- nejlepší :přívlač Black Bass, Zerp Francouzská, Zlatá rybka- každý na něco jiného. Plavaná, červi, krmení- jednoznačně Royal Bait ve Kbelích. Zásadně nechodím na Petrské náměstí U Kajmana- poté co mi odmítli uznat naprosto jasnou reklamaci, dokonce zde byli i jisté urážky ze strany prodavače.

NMarfi - Profil | Út 11.8.2009 21:33:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Berounkáři POZOR - Protože je Radotín taky ještě Praha, přidávám jeden obchod s velmi příjemnou otvírací dobou a ochotným personálem: http://carpfood.cz/page_fish_home.html