Náhon u plovárny čeká revitalizace

Autor diskuse: MAXXSKATER - Profil , 20.3.2018

Honza7 - Profil | St 21.3.2018 15:55:34

MAXXSKATER >> Zkazit něco jde velmi rychle, náprava trvá většinou hodně dlouho a v mnoha případech v naší zemi neproběhne nikdy. Držím palce ať to proběhne rychle ku prospěchu našich šupinatých miláčků.

Beagle - Profil | St 21.3.2018 7:55:25

Hlavně ať už začnou bagrovat ten náhon ve strelaku,tam je to úplně jiný kafe!(10 cm vody a dva metry bahna)

MAXXSKATER - Profil | St 21.3.2018 6:39:01

Honza7 >> Hlavně už tam proběhla revitalizace minimálně dvakrát, co si jen já pamatuju, jelikož to mám de facto za barákem. Většinou to má jen chvilkový efekt a ty revitalizace na etapy tomu určitě též nepřispívají, ale to chápu vzhledem k tomu, kolik to stojí peněz. Občas tam chodím na ryby, tak doufám, že tam budu moct chodit i nadále po té revitalizaci, jelikož z některých kroků nejsem zrovna nadšený.

Honza7 - Profil | Út 20.3.2018 22:24:05

V článku je uvedeno : " Náhon, který začíná svůj tok jen pár kroků od zimního stadionu, pokračuje svým tokem přes letní plovárnu a rozlévá do „rybníku“ u stadionu MFK, rozhodně není žádnou chloubou města. Často silně zapáchá, voda se jen líně převaluje. Není proto divu, že i tuto vodní plochu čeká revitalizace za miliony."
Kolegům z města Chrudim přeji v rámci revitalizace aby prostředí bylo po zásahu atraktivnější. Jenom se obávám, že pokud přítok nebude mít zvýšený průtok nemůže dojít k nápravě, že se bude voda jenom líně převalovat. Když bude koryto po zásahu ještě širší, tak rozhodně se nedá uvažovat, že voda bude v takovém místě bude mít větší proud - tohle si trochu odporuje.