MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Treska s rýží

Diskuse k rybímu receptu Treska s rýží

Autor diskuse: standas ®20.6.2015

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N marmyš - ® So 15.8.2015 17:22:23
sven >> Zkus aspoň jednou do toho salátu dát smetanu(sladkou) a nechat tak dvě hodiny odstát. Co půlhodina zamíchat. To chytne daleko lepší chuť. Někdy později to můžeš inovovat zakysanou smetanou,nebo do něj nakrájet třeba kabanos na kostičky.
N sven - ® So 15.8.2015 17:14:59
marmyš >> pozdě,..... už jsem to prásknul do sebe :-)
Pálivost jsem dohnal vyšší dávkou pepře :-))) Ale příště to určitě vyzkouším. Salát bodnul, nechali jsme ho nejprve v lednici vychladit. Díky za inspiraci :-)
N marmyš - ® So 15.8.2015 17:05:20
sven >> Paprika musí být,kvůli pálivosti.Sem se v poledne přejedl,pivem sem taky nalitý jak žok,takže na večeři bude okurkový salát a šmitec.
N sven - ® So 15.8.2015 13:40:28
marmyš >> Jojo, dělám to stejně, jen bez té papriky. Někdy jsem tam přidal i okurku..
N marmyš - ® So 15.8.2015 13:10:30
tuzemak >> Příště vyzkouším,ale mám dojem,že se bude s tím pepřem přebíjet.
N tuzemak - ® So 15.8.2015 13:07:24
marmyš >> a kmín ti tam chybí,bez toho nejní ten salát ech.DDDD
N marmyš - ® So 15.8.2015 13:04:18
sven >> Já měl salátu misku vrchem,ale pořád sem chutnal.......
N marmyš - ® So 15.8.2015 13:03:25
sven >> Dík,ten salát: rajčata,cibulka, sladká+pálivá paprika. sůl,cukr,pepř,ocet.
N sven - ® So 15.8.2015 12:40:10
marmyš >> Noo, vypadá to hodně dobře :-)))
Možná by si mě na tu rýži i zlomil :-)
Áaale ten rajčatový salát mě dostal.... už jsem ho tak dlouho neměl, že slintám, jak bernandýn :-))
V tom pos...ným horku to musí být úplný balzám.. Ingredience mám, vychlazená rajčata v ledničce... Dneska bude :-)) Díky
N marmyš - ® So 15.8.2015 12:32:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
sven >> Taky jsem dost zkostnatělý na nějaké experimentování,ale občas vyzkouším. Tady je ta treska s rýží.
N sven - ® So 15.8.2015 12:26:14
marmyš >>
Já na ty candáty, nějak letos nemám štěstí... Konzultoval jsem recept s mistrem Babicou a ten radí, když neumíš chytit candáta, tak hoď na pánev kapra.. a když nemusíš rýži, tak hoď do hrnce pár brambor.. :-)))
N marmyš - ® So 15.8.2015 12:10:45
sven >> Musím šetřit 15 táců na uhlí na zimu.To víš,že bych s radostí candáta pustil a v Kauflandu si koupil pangasse:-)
N sven - ® So 15.8.2015 12:04:31
marmyš >> Denně čerstvá ryba :-)) Plno všelijakejch vitamínů, tím nemůžeš nic pokazit :-)))
N standas - ® So 15.8.2015 11:40:06
marmyš >> to je jasný že Okoun je nej :-)
N marmyš - ® So 15.8.2015 11:34:42
standas >> Úterý+středa byl candát,ve čtvrtek okouni,doufám že se z těch ryb nepo.....:-) aspoň porovnám kvalitu.
N standas - ® So 15.8.2015 11:30:19
marmyš >> tak doufám že si pochutnáš :-)
N marmyš - ® So 15.8.2015 11:20:50
standas >> Právě mi na lince rozmrzá filet z tresky(dostal jsem),tak to zkusím a dám vědět.
N standas - ® So 15.8.2015 10:47:14
marmyš >> ne jen se to smíchá v té pánvy s tou rybou a je to.
N marmyš - ® So 15.8.2015 9:53:33
standas >> Tak pro mě to teda jasný není. BigD měl dotaz:
Tu rýži s treskou pak ještě zapékat?
Tak jak,ještě zapékat?
N standas - ® So 15.8.2015 8:31:28
Bursaman >> Dát tam můžeš co chceš ale myslím že nejdříve vyzkoušej tento recept jak je a pak uvidíš.:-)
N Bursaman - ® So 15.8.2015 0:36:36
standas - >> Hmmmm, zajimavy recept, rozhodně vyzkouším. Já osobně bych tam přidal nějakou omáčku, (sladkokyselou atd.) jak používají Asiati když dělají kuřecí maso s rýží a zeleninou. Jinak díky za zajímavý recept.
N standas - ® So 20.6.2015 22:52:54
BigD >> nebylo nic :-(
N BigD - ® So 20.6.2015 22:23:58
standas >> jj- to by byla důstojná náhrada!!
Co na Jihu- nechytils tam nějakého?
N standas - ® So 20.6.2015 21:35:43
BigD >> doufám že brzo nahradím Tresku Candátem :-))
N BigD - ® So 20.6.2015 21:27:18
standas >> OK- díky!
Já moc rád dělám kapra na přírodně s rýží jen s kmínem, pepřem a solí, po vyjmutí v tom výpeku rozpustím kousek másla a přeliji to. Je to bašta!
N standas - ® So 20.6.2015 21:17:30
BigD >> Koření je na zvycích a chuti každého. Já dávám jen papriku a pepř.Jinak je to napsané myslím jasně. :-))
N bremic - ® So 20.6.2015 20:48:29
standas - >> ahoj, tohle rychlé jídlo doma docela frčí akorát rýži dělám s kari.
N BigD - ® So 20.6.2015 20:20:10
Nazdar inženýre!
Buď tak hodný a doplň mi to- jak porcuješ před pečením, nebo je to vcelku? Jaký olej, jaké koření, jak dlouho pečeš? Tu rýži s treskou pak ještě zapékat? Co k tomu doporučíš za pitivo?

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Prodavač - Brno

Rybářská speciálka v Brně přijme zaměstnance na pozici prodavač do oddělení kaprařina, plavaná, feeder, ostatní. Nástup únor 2017. Životopis zasílejte na e-mail info@rybarska-specialka.cz, nebo na...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniDelphin Etna Carp 3,6m 3,00lb AKCE 1+1 + Mivardi Obal 205cm !!

Za 3 949 Kč s DPH.
Dvoudílný, extrémně štíhlý a lehký kaprařský prut ETNA CARP. Nyní v akci 1+1 + Obal Zdarma! Doprava zdarma, možnost nákupu na splátky a další dárky dle vlastního výběru zcela ZDARMA.


akce, rybareniTFG boty Super Tuff Boots

Boty pro rybáře, kteří chodí k vodě i v tom nejhorším počasí. V těchto botách udržíte Vaše nohy v teple, suchu a pohodlí.


Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
LOS-CORMORAN LOS-CORMORAN

Jeden z prvních českých e-obchodů. Věříme, že v široké nabídce více než 3000 položek, si každý najde to, co potřebuje.