Lovochemie dostala pokutu 100 000 korun

Autor diskuse: JaMi - Profil , 5.2.2015

Jitkagold - Profil | Ne 8.2.2015 15:29:09

Rybatorstr >> to si pis :-))))

tuzemak - Profil | Ne 8.2.2015 15:29:03

Denny >> ale běda,kdyby se tak kní někdo choval,to by se tu seběhlo supů.-))

Denny - Profil | Ne 8.2.2015 15:27:43

tuzemak >> Neni potreba,vzdyt vis jak to obcas na mrku chodi.

Rybatorstr - Profil | Ne 8.2.2015 15:26:10

Jitkagold >> O to se postaráš, viď ?? ......... :-))))))))))

tuzemak - Profil | Ne 8.2.2015 15:11:38

Denny >> holka dosti přestřelila,na omluvu odvahu asi nenajde.-)))

Jitkagold - Profil | Ne 8.2.2015 14:26:28

čertice bertice >> Muzu te ujistit,amik neni a asi z nej nikdy nebude !! :-)))))))))))))))

Jitkagold - Profil | Ne 8.2.2015 14:22:44

Kolis >> Pavliku,zase jsi se trefil no:-)) a me jsi rozesmal :-)))))))))))))

Kolis - Profil | Ne 8.2.2015 12:06:16

Denny >> a máš to"pocitacovej tukalisto" o)) škoda klávesnice...

Rybatorstr - Profil | Ne 8.2.2015 11:52:32

Denny >> Pokud by alespoň něco málo věděla o tvém vztahu k přírodě - tohle by nenapsala ani pod vlivem alkoholu či jiných omamných nebo psychotropných látek.
Zde prostě opět selhal systém, jak jsi nastínil - směšné výše pokud nezabrání velkým a bohatým dělat si co chtějí, protože se jim to vyplatí. Pokud by byly ty flastry v řádech milionů, lépe desítek milionů, sakra by si to rozmyslely.....

Rybatorstr - Profil | Ne 8.2.2015 11:49:40

čertice bertice >> Trošku klidu čertice, beru, že tě určité věci vadí, ale střílíš na špatný terč :-))

čolkař,zloch - Profil | Ne 8.2.2015 9:15:36

čertice bertice >> Denny nekritizoval práci místních rybářů a i jemu za velkou louží dojde ,že hnout s firmou,která vytváří víc než polovinu pracovních míst na Lovosicku není jednoduché,zvlášť když patří Babišovi,že?Všichni víme,že výši pokuty bohužel neurčuje ČRS,ale zcela jiné orgány a pro rybáře je každá koruna kterou dostanou navíc na práci kroužků a na zarybňování dobrá .Volíš zbytečně ostrý tón,těch 100 tisíc je pro takhle velkou firmu opravdu jako nic a v budoucnu uvidíme,co se v přístupu fabriky k vodě změní.

Denny - Profil | Ne 8.2.2015 1:08:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

čertice bertice >> No to jsi me to tedy nandala.Urazet te,tak jako ty me,nebudu,to nemam ve zvyku.Ty jsi jiste ta,ktera vi okamzite vse o cloveku vsechno a podle toho ho posuzuje.Podle toho,co jsi napsala,tak ja jsem amik a tak vsichni ti,kteri bydli momentalne za hraniceme jsou tedy Nemci,Anglani.Amici,Skotove atd.Dobra je to tvuj nazor,ktery ti vyvracet nehodlam.Pro tvou informaci,ja zil v Cechach jeste dost dlouho po revoluci, 22 roku byla ochrana prirody soucasti meho zamestnani a ryby jsem tam chytal zhruba 30 let,tak si troufam tvrdit,ze o tom neco vim,neco jsem pro to udelal a take jsem si svou cinnosti v teto oblasti nadelal dost neprijemnosti,protoze jsem nedrzel hubu jen proto,ze nekde byly mestske zajmy nebo zajmy vyse postavenych jednotlivcu tolerovany a prehlizeny.Hrdina jiste nejsem,mam celou radu chyb,jen se znazim rikat lidem co si myslim a i podle toho jednat.Neni to vzdy lehke a musim na rovinu rict,ze to nejde vzdy, a casto i dusledky jsou pro nas neprijemne.
Ja nevim kolik,nebo co pro to rybari udelali po te otrave,to jsem nikde nepsal,pokud ano, tak me to sem okopiruj a nebo nelzi.Ja psal o tom,ze 100tisic za otraveni casti reky je naprosto smesna castka a na tom trvam,protoze jiste nebyly vytravene jen ryby ale vetsinou dochazi k uhynu i dalsich vodnich zivocichu,jenze ono to neni videt a temer se to neda prokazat.Tady prece nejde jen o otravene ryby ale o celou podstatu veci.Bohuzel spousta lidi se umlci tim,ze se do te vody nasype zpet ryba ,ale uz nikdo nerekne,ze je spatne,ze misto ryb,ktere se tam otravily se nasypou kapri nebo duhaci a nejeden cesky rybar se teteli blahem.Pral bych si,abych nemel pravdu,ale pochybuju,ze byly zpet vysazeny druhy ryb,ktere byly otravene.Kolik penez se dostane do ruky rybarum z tech 100 tisic? Troufam si tvrdit,ze budto vubec nic,nebo jen nejaka nepatrne smesna castka.
Podle toho,co jsi napsala,bych mohl usoudit,ze na rozdil ode me,znas velmi dobre pomery v USA ,ale spis bych te odhadnul na to,ze znas jen to,co vidis v televizi a nebo je ti naservirovano v nejakem bulvarnim platku.Muzu te ale ubezpecit,ze co se tyka ochrany prirody obecne,vcetne ichtyofauny a flory,v porovnani procentuelne vyjadrenych vynakladanych prostredku na jeji zachovani,zakonu,jejich dodrzovani a i postihu,tak v tom jsou Cechy,bohuzel,oproti Americe 100 let za opicema.Tohle pisu velmi nerad,protoze jsem si myslel,ze za vic jak dvacet let po prevratu se hodne v tomto smeru doma zlepsi,ale on opak je pravdou.

čertice bertice - Profil | So 7.2.2015 23:24:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Denny >> to bys tu musel bydlet a znat mistni pomery ze si tady vyskakujes nic o tom nevis jen blbe meles klasickej amik plnou hubu kecu a kam vlezl dostal pres prsty. Hrdino prijed do lovosic a rekni ze rybari proti tomu udelali malo, a nedostanes se ani za ceduli,ty pocitacovej tukalisto nejdriv neco udelej a pak neco kritizuj.

Denny - Profil | So 7.2.2015 20:16:15

čertice bertice >> Opravdu si myslis,ze Obama s tim ma neco spolecneho?Jestli ano,tak to klidne tady rozved,necham se poucit.
Vzdyt tech 100 tisic je za tohle naprosto smesna castka,uvedomujes si to vubec?
Takovou pokutu klidne vyfasuje nejakej potravinovej obchod za to,ze jim tam najdou opakovane hygienicke zavady,ackoliv nikomu prokazatelne neublizili.Za tech 100 litru poleti jeden z manageru na nejake skoleni a podnik to ani nazaregistruje,tak z toho nebud tak nadsena,kolik se toho podarilo.Je smutny to,ze jak pises,se to v minulosti stalo jiz nekolikrat a nic se s tim nedelalo.Proc,nebyl zajem z prislusnych mist,nebo se delalo,ze je vsechno v poradku?Pochop jednu vec,dokud nebudou postihy tak vysoke,aby se to opravdu ty fabriky postaraly o preventivni opatreni a dost se to dotklo financne I samotneho managementu,muze se ta situace opakovat treba nekolikrat do roka,protoze vetsi podnik takovou smesnou pokutu ustoji mrknutim oka.Potom muze klidne zaplatit par tisic na vysazeni nove obsadky,neco strcit rybarskemu krouzku a mnout si ruce,jak jsou dobri a jak je rybari placaji po zadech.

čertice bertice - Profil | So 7.2.2015 17:15:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Max1980 >> jo po boji to je každej hrdina, právník a bůh ví co všechno. Já jen doufam že už tedka bude od toho pokoj a nic jedovatýho sem pouštět nebudou..

Max1980 - Profil | So 7.2.2015 16:20:15

čertice bertice >> no koukám že ted všichni ví co se mělo a kolik se za to mělo chtít, ono rozmazávej něco v mediich když mají vazby na vlastníka chemičky... ale za mě osobně good job a díky hlavně Kubovi

čertice bertice - Profil | So 7.2.2015 15:16:03

Denny >> nomam pocit ze vic uz to rozmaznout neslo bylo to v televizi, mistnich novinach i litomerickych a vedelo to cizp povodi labe i crs usti. Co bys chtel jeste Obamu?

Chosé 2 - Profil | So 7.2.2015 15:14:11

Denny >> Cítím to podobně dle známého rčení: "Vlk se nažere a koza zůstane celá ".

Poušťák - Profil | So 7.2.2015 14:41:25

čertice bertice >> přece nebudou chudýho Babiše škubat?...o)))

Denny - Profil | So 7.2.2015 14:39:21

čertice bertice >> Jen jestli to nebylo kvuli tomu,aby rybari moc nervali a moc se to nerozmazavalo.

čertice bertice - Profil | Pá 6.2.2015 21:03:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No sto papiru je pro ne smesne to je sice pravda, ale crs dostal jeste penize na zarybneni tohoto useku a mistni organizace dostala dalsi penize na cinost a vedeni destskeho krouzku. Na to ze se to tu delo bezne a nikdo s tim nic neudelal, tak jako prvni krucek to nebylo spatny.