Sázavská nutrie

Diskuse k rybímu receptu Sázavská nutrie

Autor diskuse: Láda - Profil , 17.1.2015

rybomil - Profil | So 17.1.2015 18:36:59

a deci vody na podlití ------- tak to bude ta datra ! :§)

rybomil - Profil | So 17.1.2015 18:33:40

píšeš o pekáčku...... ty nutrie co choval můj otec měly tak 2,5 - 4,5 kg ( bez kožichu, hlavy aj. nadbytečností ) takže pekáčku by odpovídala tak ondatra. ale zas na ní 5 cibulí a 12 česneků bude víc než moc :-)

SlavnýLovecPampalini - Profil | So 17.1.2015 18:33:25

Pvl >> to je fakt, i rybu mám radši s kůží

Pvl - Profil | So 17.1.2015 18:24:07

SlavnýLovecPampalini >> Uplně normálně se peče s kožichem --Tolik nechladne

SlavnýLovecPampalini - Profil | So 17.1.2015 18:09:38

Láda - >> hele pečeš to aj s kožichem? nějak se o tom nezmiňuje :-)