Licence na tři pruty

Diskuse k bleskovce Licence na tři pruty

Autor diskuse: fotojakes - Profil , 27.2.2013

Radek Fox - Profil | Po 4.3.2013 3:34:43

fotojakes - >> Stále kolem dokola :-)))) http://www.mrk.cz/diskuse.php?id=434374

Rastacarp - Profil | Ne 3.3.2013 14:15:21

Lee-Haney >> Neboj došlo mi ze jsem napsal pěknou krávovinnu a teď mne to mrzí .Chapu ze každéj stát ma svoje pravidla a určitě spoustu věci se neda použit u nás,to co je normální tady asi nemůže fungovat v ČR,jen mne štve ze spousta lidi se snazi o par zmen a hned je z teho oheň na střeše .Chtel jsem jen zareagovat na tema diskuze o lovu na tři pruty.Prekvapilo mne ale aspoň co jsem se díval na profily některých účastníků diskuze ze spousta z nich ma fotky kaprů a pěkných na poměry určitých lokalit.Je to o kazdem co mu vyhovuje lepe,jestli zajít na soukromé revíry a užít si rybacku dle gusta a nebo se spokojit ze svazovym lovem.Jsem tady asi už dlouho a vnímám to jinak,proste mi přijde čím dal více normální jít na ryby a neřešit kolik je hodin a kdy mám přestat z lovem.Jsou tu samozřejmě také omezeni a mnohem přísnější než v ČR ale porad je tu i možnost si zalovit dle gusta se vším všudy.Je to hlavně o dialogu a pochopeni.V Kaprarine je spousta odlišnosti,vždy nejde o trofej v počtu kilogramu udává ných kolikrát na setiny gramu,i zde jsou rybáři kategorizovani ale vždy je to pocit stravenej na rybach,omlouvám se všem kterých jsem se tu dotknul.Rad si také v Česku zarybarim,zajdu na stiky a nemusím tam byt non-stop ale Kaprarina je moje srdcovka asi proto ze jsem sní zacal ve Francii.

Lee-Haney - Profil | Ne 3.3.2013 13:22:40

Rastacarp >> Čoveče já hledím jak vejr z toho co jsi napsal.Na mě z toho tvého příspěvku dýchá nějaká nevraživost k ostatním lovcům,něco jako by vás ostatní lovci omezovali a brzdili.Nechceš se sem tam zastavit,vykašlat se na to moderno,pokrok a jednoduše tu rybařinu brát jako lov s určitýma pravidlama které tam nejsou proto,aby ti znepříjemňovaly život,ale aby se z toho nestal holubník?Mě přijde že mnoho rybářů vidí v řádu někoho kdo jim dělá naschvály a strpčuje jim život.Na ty pravidla je potřeba se dívat všeobecně a taky si uvědomit že pravidla co jsou zde by nefungovaly a nebo by nebyly vhodné třeba jinde a zase naopak.Každý stát má něco a v něčem se liší a ne vše co funguje jinde by mohlo dobře fungovat u nás.

bremic - Profil | Ne 3.3.2013 12:24:48

Rastacarp >> Mrk je ideální místo pro kajícníky :)

Rastacarp - Profil | Ne 3.3.2013 12:15:33

bremic >> újeli mi nervy:Teď mě to aji docela mrzí

Rastacarp - Profil | Ne 3.3.2013 11:00:03

Klidně mne ukamenujte.Je mi to k smíchu .

LosPafkos - Profil | Ne 3.3.2013 8:33:43

unudle >> souhlasím.

unudle - Profil | Ne 3.3.2013 8:31:41

LosPafkos >> Když mně nic jiného nenapadá a ta jeho reakce o tom svědčí.

LosPafkos - Profil | Ne 3.3.2013 8:27:23

unudle >> pozor na označení duševní chudák,za to se dává z Mrku vyhazov.

unudle - Profil | Ne 3.3.2013 8:24:43

Rastacarp >> Tak tady jsi předvedl, jakej jsi duševní chudák.

bremic - Profil | Ne 3.3.2013 8:01:49

Rastacarp >> Tolik nenávisti a v neděli po ránu. To musíš mít ukrutný důvod.Ale nedivím se jestli žiješ tam kde žiješ...Já za Fr udělal tlustou čáru a nikdy více!

Rastacarp - Profil | Ne 3.3.2013 7:20:27

bremic >> Naučil ale to nemá smysl tady rozebírat .To ze jsem napsal co jsem napsal jsem věděl už dávno a je to pravda. To bych mohl klidně ještě přitvrdit .

bremic - Profil | Ne 3.3.2013 6:47:27

Rastacarp >> Tě naučili pěkným věcem ve "světě"

Rastacarp - Profil | Ne 3.3.2013 6:23:59

Lee-Haney >> Ta vaše skupina je banda omezených a hloupých tupců kteří tady jenom zavazi.Co příspěvek to nakej zaostalej názor už mne to nezajímá.Zerte si to co vám tam nasadily a dal se smějte ostatním .Vy hloupí a a zaostalý radolovci.Omezeni jen v té svoji okrajovosti.Jste nám k smíchu stejně jak my vám dak se poserte

u.x.a. - Profil | Ne 3.3.2013 5:06:43

Lee-Haney >> pěkně napsáno..

bremic - Profil | Ne 3.3.2013 4:58:43

Sven >> a šneky a žáby.....a Číně se chtějí posmívat :)

Lee-Haney - Profil | So 2.3.2013 23:33:52

Rastacarp >> Můžeš mi prosímtě vysvětlit co je to ten ,,sportovní' rybolov?Co to obnáší a jaká je tam idea?
Protože ty a Rostid tady pořád tlacháte o tom jak vám jde o pořádek u vody a v tom případě nechápu proč to píšete do téma o 3 prutech.
Mimochodem ty tvoje horní míry jsou jen nesmysly a není to vůbec žádný pokrok.Uvědom si laskavě že nežiješ támhle v přímořském státě kde ti obyvatelé na nějaké sladkovodní ryby kašlou když můžou mít mořské a to už se nebavím o nějakém zabláceném kaprovi.U nás je to tradiční ryba na stůl a ne támhle hračka na hraní.Chceš ryby pouštět?No prosím tak je pouštěj,řád ti to umožňuje.Chceš se kochat přírodou ,tak prosím dělej i to.Chceš chytat kapry tak je chytej,i to je ti umožněno.Jenomže ty vaše příspěvky nejsou vůbec o nějakém pořádku u vody.To je pořád jen já chci,ja bych chtěl a tam mají to a já to chci taky.A pak to obalíte pořád tou stejnou omáčkou jak vy se u vody chováte pěkně a jiné věci což je mimochodem vaše povinost a není to nic na víc.Ještě jednou napíšu to že nynější řád umožňuje každému lovci si přijít na své.Jenomže jedné skupině to prostě nestačí ,chce víc a tím že chce víc,chce přetvářet svazový rybolov a myslí si že když to udělá tak se to bude týkat jen jich tak nechápou proč to vadí druhým.Jenomže omyl to co by chtěla ta vaše sorta lidí to v konečněm výsledku ovlivní nás všechny a v neposlední řadě i vás,ale to vy si nepřiznáte.
Uvědom si že tady nejste v zemi kde jsou 3 rybáři na 100 hektarové vodě,ale že tlak na vody je tu trochu jiný.Kapraři si stále stěžují že je málo velkých kaprů,že je nemůžou neomezeně lovit,jak je řád zastaralý,ale divné je že v minulosti tohle nikomu nevadilo.Jenomže ta kaprařina která se sem dotáhla byla právě tou příčinou proč je těch větších kaprů míń,proč je u vody čím dál více těch kemperů po kterých u vody po odjezdu zbývají tatry bordela.Protože je to právě kaprařina která tyhle lidi přitahuje a má tendenci dělat z rybařiny cirkus.
Chceš li mít neomezený lov,mít kolem sebe pořádek a být pln zážitků,tak si odjeď do nějaké tramtarie kde dávají lišky dobrou noc a můžeš se tam oddávat svým touhám.Tam to nikomu vadit nebude,ale zde jsi si zaplatil lístek kterým jsi se zavázal dodržováním řádu tak tak konej.Mě nevadí když se změní něco co je dobré k něčemu a má to celkový prospěch pro věc,ale od kaprařů jsou to většinou jen věci z kterého nemá prospěch celek,ale jen oni.

Rostid - Profil | So 2.3.2013 0:13:07

JaČ >> jo a celou dobu se ti ty slova snažím vysvětlit, bohužel to stále nechápeš

JaČ - Profil | So 2.3.2013 0:04:05

Rostid >> Rostid - ® Pá 1.3.2013 10:32:46
Líbí: 0 Nelíbí: 0JaČ >> z části máš pravdu, ale vím, že spoustě lidí, kteří chtějí změny nejde o párty stany, grily, atd. co jsi napsal. spoustě lidí jde o to, že se u vody chtějí nepřetržitě věnovat svému koníčku a užívat si ho v plné parádě, ukojit touhu a vášeň, kterou mají v kaprařským srdci. strávit pár dní u vody, v rybářském přístřešku na uklizeném místě, čerpat 24 hodin v kuse pohodu a klid z krásného prostředí a snažit se o ulovení velké ryby, která přináší ten nezapomenutelný a úžasný příliv adrenalínu, když ji má rybář zapřáhlou na prutě. po pár dnech svobodné snahy o tyto priority po sobě uklidit místo a odjet s pocitem naplnění zase domů.

Tohle jsou tvoje slova a o tom se tady už pár hodin bavíme.
Mimo jiné

Rostid - Profil | So 2.3.2013 0:02:59

arnošt >> jasný, tam to jde, ale kdyby měli u svazovky všichni tři pruty, to by nedopadlo asi dobře, na soukromce jsou k tomu podmínky. :-)

arnošt - Profil | Pá 1.3.2013 23:53:26

Rostid >> Já nebudu lhát,že by se mi tři klacky i u svazovky nelíbily,ale asi jo,asi stačí i ty dva.Tři si v klidu můžu užít na soukromáku... :)