MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Jak stáhnout a vykostit okouna.

Diskuse k rybářskému videu Jak stáhnout a vykostit okouna.

Autor diskuse: Domino.S ®11.1.2013

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N Woohooo - ® Čt 24.1.2013 17:54:43
Sem zvedav kdo to takle proziva kdyz si dava veprove kureci nebo hovezi ... :)))
N Domino.S - ® So 12.1.2013 2:57:08
marmyš >> Tak se stav někdy i ke mě... :-D
N nofish - ® Pá 11.1.2013 17:55:34
marmyš >> mi to moc po břiše stahovat nejde. Ale nějak to neřeším, rpotože okouny mám rád a škrabu je. Teď se mi nechtělo, tak jsem to zkusil stáhnout. Rozmrzlí, nic moc, Trahla se břicha. Zmrzlí šli dobře.
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 17:46:56
nofish >> Něco přes 70 a okouna stáhnu i na břiše tak,že zůstane čistá kůže.Vím kde má okoun maso,ale jde mi taky o to,aby ta porce nevypadala,že už ji měl někdo v hubě.Až někdy pojedu kolem tebe,tak ti to ukážu.
N nofish - ® Pá 11.1.2013 17:28:54
marmyš >> možná že jsi zmasil metrák ryb, ale kolik okounů? Neříkej mi že ho stáhneš i na břše v pohodě. Víš jak blbě to jde z toho břicha? Stáhneš rybu a břicho už je fuč. Zkoušel jsem stahovat zmrzlé, tam to šlo doře. Možnost je seřezávat to z kůže, to ještě celkem jde. Okoun má většinu masa na hřbetě, takže jde o prd, pokud teda nejedeš vyloženě na co nejvyšší výtěžnost. Myšleno, takhle velký okoun.

Ale souhlasím s tebou. Masit ryby není umění. Masit tak aby nebyl zbytený odpad, když už je zabíjím, to je umění :-)))
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 17:22:59
Suly >> Myslím,že se má chlapec stále dost učit.
N Embriot - ® Pá 11.1.2013 17:22:31
hele lidi, zkoušel sem to a je to na prd, to nejlepší maso zůstane i s kůží servané na pupku, tím pádem je ho lepší i se šupinama podélně rozpůlit, jen odříznout kostru, filetky s kostma příčně nakrájet, jikry a mlíčí nevyhazoat, nasolit, opepřít, nacitronovat a zprudka osmažit na sádle!
tím pádem kosti skřehnou natolik že jenom stačí oddělat kůži i se šupinama nebo seškrábnout šupiny, vložit do úst a vychutnat si gurmánský požitek s vínkem nejlépe se ženou, protože pak za tu snahu výsledek opravdu stojí za to :D
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 17:21:58
Hadrák >> Vloni jsem zmasil přes metrák ryb,jen abys věděl. Jde mi o to,,jak to filetuje.
N S&F - pescador - ® Pá 11.1.2013 17:20:06
Domino.S - >> Myslím,že zde najdeš inspirujících návodů jak na to dostatečné množství -
N Cloud - ® Pá 11.1.2013 17:16:19
Video pěkný 1.,sám teď v práci dělám tímto způsobem na zakázku, Pražmy královský,růžový,a Mořčáky evropský.
Mám tetno způsob rád!Na rychlé obsloužení,je to fajn!
:-)

PS: Prodávám všechny ryby jen na maso! :-((
N Domino.S - ® Pá 11.1.2013 17:05:48
nofish >> Tak tak, moc to hrotíte! Ryba je k žrádlu...
N Suly - ® Pá 11.1.2013 16:53:11
marmyš >> Myslim že výtěžnost ač si na nějakou nehraje a v životě neslyšel o lidech jako ty je poměrně dobrá:-)
N nofish - ® Pá 11.1.2013 16:39:49
krmča 70 >> ale no tááák. Ryba je žrádlo, tak proč to hned tak hrotit? Taky jsem jich letos asi dvanáct sežral. Ušetřil jsem život dvěma divokým kačenám zase. Tak co? V pořádku?
N Kejml - ® Pá 11.1.2013 16:35:13
Mňam.. takový okounek na másle.. jenom osolit...
N krmča 70 - ® Pá 11.1.2013 16:33:24
nofish >> to je ale velmi smutná ta vaše masařská realita
N nofish - ® Pá 11.1.2013 16:12:26
Hadrák >> že to řešíš :-) Teď vadí, že zabl malého. Kdyby měl o dva cm víc, tak vadí, že zabil velkého :-D
Vítej ne mrku, tohle je každodenní realita :-)
N Hadrák - ® Pá 11.1.2013 15:59:06
marmyš >> Rybolov - v tom slově je lov tzn. že se ryby loví pro maso, když se vám to nelíbí tak to nekomentujte...
N marmyš - ® Pá 11.1.2013 5:52:06
Pracky mu urazit a ne ho pustit k rybě.Serve kůži i s masem.Aby se z těch pár kostí nezbláznil. Pokud už mermomocí musí zmasit takového prcka,tak si ho má vážit a snažit se mít z něj co nejvíc úžitku.A ještě se u toho,jikrnáč jeden,nechá natočit a radí to druhým.
N bambus11 - ® Pá 11.1.2013 3:00:02
Souhlasím, takovouhle malou rybku je asi lepší udělat celou.. ale jak na to tak koukám, už jsem dlouho nic nezmasil :-))
N Chosé 2 - ® Pá 11.1.2013 2:50:31
Pěkné, rychlé a poučné:-) Jen ta velikost trochu pokulhává:-o Tohle vypadá, že padne pět okounů na 0,5 kg filetu a tak bych šel raději do větších ryb:-)

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všeobecné ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Poděkování

Vážení kolegové, dovolte mi ,tímto poděkovat za nezištné jednání kolegovi pod nikem Edward.a z Frýdku Místku. Dnes mi přivezl pro děti z rybářského kroužku v Sedlnicích spoustu rybářských potřeb /...

Členská schůze MO ČRS Písek

Členská schůze MO ČRS Písek se bude konat v úterý 4. dubna 2017 od 17:00 hodin v hudebním sále Kulturního domu nábřeží 1.máje Písek

Členská schůze ČRS MO Kladno

Teď v neděli 26. 3. 2017 od 9.00 hodin restaurace RACEK v obci SRBY okr. Kladno.
Holt musíte dojet autem, autobusem, z Kamenných Žehrovic třeba pěšky, ale hlavně přijďte, ať víme co nám výbor...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniVezírek 352 032

Za 173
uzlová PAD síťovina, barva zelená, velikost ok 18x18 mm, délka 75 cm, průměr 30cm.


akce, rybareniPelzer návazcová svlékací šňůrka Carp Shark Skin

Za 399
Potahovaná pletená šňůrka na návazce, vhodná pro klasicé a kombinované návazce a ideální volba proti zamotání návazců


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Sema Sema

Hradec Králové, Pražská 8