MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Nakládání ryb

Diskuse k rybímu receptu Nakládání ryb

Autor diskuse: NeJ ®27.3.2011

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N jiri22 - ® So 24.11.2012 17:41:47
teď jsem vydedukoval, že jde asi o uzení-tak se omlouvám.
N jiri22 - ® So 24.11.2012 17:40:51
Vara-záleží na tom, co chceš udělat na konec. Jestli marináče, zavináče a nebo salát.

1) marináče nejprve upečeš obalené a nebo v marinádě a naložíš jako zavináče do cibule, mrkve-je to v podstatě nálev do okurek, můžeš deko.Tím, že opečeš se maso zatáhne a vydrží déle.

2) zavináče buď přeleješ horkým lakem a nebo vlažnějším. Horký se musí dřív sníst, protože se dřív ryba rozloží a nebo uděláš nakonec salát. Kam dáš krom zeleniny i zelí a můžeš buď majonézu a nebo jogurt-to mají rády ženský (teda s tím jogurtem) Já zavináče sním tak do týdne, potom jsou už rozpaňhané.
N MontoyaF1 - ® So 24.11.2012 17:25:41
Čau chlapi já teda udím kapry cca 4 hodiny tak nevím jak může někdo napsat 10. Jo a olše je na uzení supr, u ryb bych řek že lepší než buk, nedá se sní totiž dosahnout tak vysoké teploty jako u buku.
N vara - ® Ne 28.8.2011 16:57:53
ok dikes jsou velky))
N Sven - ® Ne 28.8.2011 16:55:33
vara >> no, na dva cejny to neumím :-)) ale pošlu ti svůj recept do SZ
N vara - ® Ne 28.8.2011 16:48:10
zdravim lidi,muze mi nekdo poradit jak nalozit ryby do sladkokyseliho nalevu,delam to prvne a na netu to nemuzu poradne najit diky,mám doma 2 nasoleny cejny
N Fanax - ® Pá 8.4.2011 8:34:20
NeJ >> Na tom obrázku to vypadá famozně,jen ta doba uzení se mi zdá dlouhá,ale asi to máš vyzkoušené.Dík za recept,zas je co zkoušet.
N Paranoidní Schizofrenik - ® Pá 8.4.2011 8:27:29
10 h je dost i na pořádně prorostlej bůček, k tomu ještě habr s olší to je síla.....
doporučuju nastudovat opravdu dobrou příručku : Malá škola uzenáře.......
zde : jaknato.webpark.cz/uzeni/files/mala_skola_uzenare-p​redpisy.doc
N stetak - ® Pá 8.4.2011 8:20:40
Těch 10 hod se Mně zdá také nějak moc u nás max 6 hod ,co se týká olše na uzení běžná vec.
N NeJ - ® Pá 8.4.2011 7:49:29
Ten recept jsem si kdysi opsal z časopisu ,,Rybářství".Máme to vyzkoušené a je to výborné.Mimochodem i úhoř se udí při 80 stupních 20 minut a potom při 50 stupních ještě 2-3 hodiny.
N tuzemak - ® Ne 27.3.2011 20:04:35
no tak to je bomba recept,bez octu bych to ještě bral,udit takovou dobu rybu snad nemyslíš vážně??ztoho ti zůstane mížná ten provázek,a olše na uzení slyším poprvý,jedině buk nebo ovocný dřeviny,pár kg masa sem už vyudil,takže nějaký zkušenosti mám....
N retrívr - ® Ne 27.3.2011 19:57:45
NeJ - >> Přijde mi to , zvlášť po naložení, taky dost dlouho.
N xxl - ® Ne 27.3.2011 19:55:07
.....deset hodin udit rybu.--- no to je sóda !!!!!

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Podpora mládeže.

V průběhu závodu Method Feeder Cup proběhne sbírka rybářských věcí, které následně věnujeme rybářským kroužkům v našem okolí. Jestliže nepotřebujete staré pruty, splávky, háčky a další věci, které vám...

Čest Tvé památce..

Ivoši, přeji Ti tam nahoře splnění snu, který si přetvořil do textu své písně: "Jedno přání na srdci mám, tak mě poslouchej. Může se zdát trochu pošetilý, přesto ho mám.
Chtěl bych být řekou,...

pozdrav

Posílám pozdrav tam nahoru Ivošovi S........nikdy nezapomenu :-(

Odešel Rybář

Dnes nás náhle opustil kamarád, rybář a skvělý muzikant Ivo Sláma
Všichni,kdo jste ho znali, věnujte mu tichou vzpomínku…

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniDeštník Full Cover Square Camo Umbrella 250cm

Za 2 699 Kč s DPH.
Zcela nový, velmi propracovaný deštník s nastavitelným kloubem a odnímatelnou bočnicí na zip. Tento produkt je určen pro delší rybářské výpravy. Čtvercový tvar!


akce, rybareniGril jenž nepotřebuje žádné napájení!

Originální otočný gril CHICK je určený ke grilování kuřat, tepelnou úpravu svisle zavěšených ryb nebo grilování masa napíchnutého na jehlách. Značkový gril založený na patentu samočinných turbogrilů.


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
CK Varga CK Varga

CK zajištuje pobyt, rybaření v Maďarsku na jezeře Pölöske, kde ubytování je na výsoké úrovni, zajištujeme sportovní lístek tak i rybářský...