MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

gratinovaný kapr s hříbky,čerstvou zeleninou a brambory

Diskuse k rybímu receptu gratinovaný kapr s hříbky,čerstvou zeleninou a brambory

Autor diskuse: KOLIBŘIK ®17.2.2010

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N retrívr - ® Út 25.5.2010 13:01:22
Kolibřík - dík za recepis.Jen podle Tebe ten svůj upravím.Já dělám kapříka velmi jednoduše /tedy venku, doma zase jinak/.Dělám jej staženého v alobalu/také dusím/,naříznu a do dírek máslo-hodně,pak kmín a k tomu ty brambory.Vylepším to o Tvé ingredience, zvláště houby to je moje.
N GRUPA - ® Út 25.5.2010 12:55:38
KOLIBŘIK >> Přesně tak jak jsi napsal, sto lidí, sto chutí, sto kuchařů, sto svíčkových, sto kaprů, sto receptů...........................:-))
N meteor - ® Út 25.5.2010 11:44:38
KOLIBŘIK - >> jj, ten recept vypadá dobře - sice možná trošku přeplácaný, ale určitě ho vyzkouším :-) a kdybys (do budoucna?) mohl k receptu přihodit i foto výsledného papání, tak bych se taky nezlobil :-) že by se napapala i očička.
N vajo - ® Út 25.5.2010 11:39:15
Nikomu se nezavděčíš. Někdo žere ruský vejce, někdo americký brambory, další zase čínský nudle nebo německý buřty, komu se to nelíbí ať si ...............
N foxxx - ® Út 25.5.2010 11:29:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
KOLIBŘIK - >> Jak by řekl Zdenek Pohlreich "Kruciprdel,ještě tomu chybí argentina,sejra a kečup":-)
Recept vypadá podle mně dobře a zajímavě...
N KOLIBŘIK - ® Út 25.5.2010 11:23:58
GRUPA >> Ahoj.Já nerad a nikdy své recepty nikomu nutím a nevnucuji.Za prvé to je nevděčné a staré příslový,,STO LIDÍ STO CHUTÍ,,.tam je ta délka toho gratinování poměrně dobře nastavena k váze ryby a teplotě ve které rybu upravuji.A harmonie a skloubení chuti čerstvých hříbků s paprikami je při délce ůpravy velice zajímavá.Já ti to poslal coby odborníkovi a jsem rád že jsi se vyjádřil jak jsi se vyjádřil.Doporučuji si to vyzkoušet a ohodnotit osobně.V praxi je to o něčem jiném.
N Pellon - ® Út 25.5.2010 11:19:12
Vypada to velmi zajimave a jde to pouzit i na vetsiho nasadaka, kterych nachytam celkem dost tudiz tento recept nebude dlouho lezet jen na papire ale bude vyzkousen i v praxi.
N KOLIBŘIK - ® Út 25.5.2010 11:12:42
Lee-Haney >> Dej si panáka at máš lepší náladu.Lítáš tady z jedné diskuse do druhé.A nebo si přečti jak se loví se srkačkami když se ti to tolik zamlouvá a netahej mi nesmysli di diskusi o vaření.
N Iwík - ® Út 25.5.2010 11:11:58
KOLIBŘIK - >> teda mňam :))
vypadá to pěkně ;)
N Lee-Haney - ® Út 25.5.2010 11:09:29
KOLIBŘIK >> aby ses měl čemu divit.
N KOLIBŘIK - ® Út 25.5.2010 11:05:53
Lee-Haney >> A proč nám to píšeš
N Lee-Haney - ® Út 25.5.2010 11:01:45
vydrák - ® Ne 21.3.2010 18:13:03
Takový blaf jsem tady dlouho neslyšel...

Joe Smoker - ® Ne 21.3.2010 18:36:26
Nechápu proč se obhajuješ kvůli takové blbosti....
N GRUPA - ® Út 25.5.2010 10:53:39
KOLIBŘIK - >> nejsem sice kritik na slovo vzatý, ale kombinace paprik a hříbků, mi pod rybou příjde jako nepříliš šťastná volba a 2,5-hod na rybu a brambory je taky dost dlouhá doba. Nemůžu ale s určitostí říct, dobré/špatné, protože jsem neochutnal....:-)
N Lauri - ® St 24.3.2010 7:50:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
KOLIBŘIK - >> Recept vypadá výborně, nejspíš si to zkusím udělat, protože jsem při čtení dostal chuť na kapra. jen mi připadá teplota 160°C na na takovou dobu dost vysoká. Když dělám rybu na pánvi, tak ji peču cca 5minut z každé strany. NO nic zkusíme uvidíme, dík za recept.
N malamut - ® Ne 21.3.2010 18:53:47
vydrák >> ano, od tebe.
N vydrák - ® Ne 21.3.2010 18:50:47
malamut >> jo,jo.
N malamut - ® Ne 21.3.2010 18:46:18
Joe Smoker >> + vydrák: nemyslím, že bláboly o C&R a o ochraně kapra patří do diskusí k receptům na úpravu ryb, od toho je tady dost místa jinde, kde se můžete seberealizovat.
N vydrák - ® Ne 21.3.2010 18:38:12
Joe Smoker >> No jasně.
N Joe Smoker - ® Ne 21.3.2010 18:36:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
vydrák >> Před třením? Copak jsem magor? Dřív než v květnu neberu nic,ani šupinku. Ale to asi každej kdo má v hlavě mozek. P.S. - Pokud jde o moji kapří spotřebu,tak za rok cca 5 kousků,mezi 50 - 55 cm,něco šupík,něco lysák. Všechno neberu,nejsem řezník,jsem kuchař :-))))))).
N vydrák - ® Ne 21.3.2010 18:31:05
pepa-č >> Abys to věděl,vííš!
N pepa-č - ® Ne 21.3.2010 18:24:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
vydrák >> 18:13:03 a proč nám to říkáš?
N vydrák - ® Ne 21.3.2010 18:23:00
Joe Smoker >> Ještě že jsi nenapsal pro prvního chyceného.To by jsme Tě ukamenovali.:-)
N Joe Smoker - ® Ne 21.3.2010 18:18:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
No,máš zajištěn můj vděk. Myslím,že jsi mi připravil návod,jak uspořádat velice důstojnou tryznu pro prvního letošního ponechaného kapříka ;-))). Děkuji i jeho jménem :-)).
N vydrák - ® Ne 21.3.2010 18:13:03
Ryby nejím,ryby pouštím.Jím hovězí a vepřové,taky drůbež a králíky,holoubata a kůzlata,prostě vše,co se na venkově chová.Ale ryby ne,ze zásady ne.
N bart.bm - ® Ne 21.3.2010 18:07:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
Dík za pozvání.Určitě to musí chutnat výborně ale bohužel já kapra moc nejím.Jednou dvakrát do roka si ho dám ale to na grilu a musí to udělat známej a to se pak i olizuju za ušima o))).Sním jakoukoli jinou rybu ale tuhle zrovna nemusím.Není to dáno tím že jsem kaprář ale tím že každý vždycky chtěl odemě rybu ale vykuchanou vyfiletovanou a stáhlou a za mejch mladších let těchto lidí bylo dost jelikož mám velkou rodinu.Takže jsem řek že buď si to udělaj sami nebo nic.A maso z kapra se nevyrovná candátovi,štice nebo okounovi.Co si budem nalhávat.No ale pokud by mi byl naservírován tak bych ho určitě vyzkoušel.
N Čendík - ® St 17.2.2010 7:34:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
To bude určitě mňamka - už při čtení se mi sbíhají sliny ! Určitě to vyzkouším. Dík za recept.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Členská schůze MO ČRS Písek

Členská schůze MO ČRS Písek se bude konat v úterý 4. dubna 2017 od 17:00 hodin v hudebním sále Kulturního domu nábřeží 1.máje Písek

Členská schůze ČRS MO Kladno

Teď v neděli 26. 3. 2017 od 9.00 hodin restaurace RACEK v obci SRBY okr. Kladno.
Holt musíte dojet autem, autobusem, z Kamenných Žehrovic třeba pěšky, ale hlavně přijďte, ať víme co nám výbor...

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniCarbotex DSC 150m 0,205

Za 196
Carbonem upravený vlasec, dvakrát potaževý siliconem pro obtížný rybolov, pevnost uzlu, nízká paměť pro vynikající nahození, vhodný pro sladkou i slanou vodu.Barva šedánávin 150 mnosnost 5,85 kg


akce, rybareniIMPERIAL BAITS - Flying Carptrack WORM UP 100g

Za 224
Naše plovoucí boilie zkrátka ztělesňuje ideální plovoucí nástrahy. Ať se rozhodnete pro použití samostatně nad kobercem drobných návnad (či úplně bez nich) nebo ve spojení s potápivou kuličkou (prezentace na panáčka), vždy zaručuje maximální ůspěch!