- Články
- Všechny články
- Článek
- Diskuse
Diskuse k článku: Netradiční konzervace boilie
Diskuse k článku Netradiční konzervace boilie
Autor diskuse: Groow - , 5.9.2004
- Zobrazit vybrané uživatele.načítám...
0x v oblíbených a 3x v ignorovaných.
jikrnac - Profil | St 3.4.2013 22:41:09
Používám lososový olej.Skvělý dip a konzervant v jednom.Akorát trochu nákladnější .
žaky20 - Profil | Ne 24.3.2013 15:35:03
Groow - 5.9.2004 16:27:03 >> Chci se zeptat jestli to boilie je tim olejem zalité až po okraj?
GRUPA - Profil | Ne 29.5.2011 15:03:06
Martin M. >> Groow - >> Zajimavý nápad, je to vlastně podobný princip jako u masa či sýrů, které se ne pro ryby ale pro lidi takto nakládají - konzervují. Kus masa v misce vydrží jen pár dní, ale v oleji se trvanlivost násobí. Záleží ale hodně i na teplotě, protože ta je důležitá pro to jak rychle roztok funguje ( kazí se ) Dalším vlivem může být i sytost roztoku ( oleje ), sůl je dobrý prodlužovač a hustič........atd
Ať ti to hrrčííí.......
Ať ti to hrrčííí.......
Cihlan | Út 11.7.2006 16:38:03
Dakujem za prispevok. Vyrabam si boilies a neda sa to porovnat s kupovanymi. Mal som problem s hnilobou ale prispevok mi asi pomoze.
tonca k. - Profil | Út 19.10.2004 14:34:41
poradi mi nekdo jake mam zvolit boilie na zimu?sladke nebo ryby poprípade jestli se hodi partikl?
Johny D | Pá 10.9.2004 21:34:05
Tleskám a plácám, velice dobrý nápad jak ty kapitální libišky zase přesvědčit o tom kdo je tady pánem. Jen tak dál FCY-84. :o))
Lubos Zabcik - Profil | St 8.9.2004 21:16:06
A este jeden detail...boilie konzervovane v glycerole menej uvolnuje atraktanty v studenej vode...glycerol ako keby boilie v studenej vode zakonzervoval..vytvori sa okolo nej povlak..a preto su neni dobre ani dipydo studenych vod, ktorych zakladny nosic je glycerol...
Honzas - Profil | Po 6.9.2004 6:57:12
Jeden můj známý namáčel boilie na 3 týdny do řepkového oleje, aby bylo tvrdé jako kámen a nemohli na něj malí kapři. O olivovém oleji jsem slyšel, že se do nástrah pro kapry nedoporučuje, protože jej nemilují.
Groow | Ne 5.9.2004 16:27:03
Je možný rozdíl ve složení samotných boilies. Protože ja jsem se s tím nesetkal u svých směsí. Něco podobného se mi stávalo, když jsem dělal plovoucí boilies s korkovým jádrem. Pak jsem přešek k pečeným boiliskam.
Marfy | Ne 5.9.2004 15:18:08
Tímto způsobem konzervuju boilies taky,mám ale problém s rozpadáváním koulí na vlasu. Pokud potřebuji po několika hodinách přehodit tak se mi stane, že koule se rozpadají a musím ji vyměnit. Toto se mi stává jenom pokud konzervuji olejem. Máte někdo podobné zkušenosti?
Živě na MRK.cz
Kde to žije - všechna témata
21:09Minimum voltů na trakční baterií 21
20:42Pruty Hearty Rise 283
19:28Proč jsou rybářské závody IBCC kruté a poněkud nespravedlivé? (Video) 6
18:34Zápisník - Lasskoun 9
18:10Hodnocení obchodů a obchodníků 3
14:47Pivo- craft beer 495
14:41Korda Developments a vše co k této značce patří 868
10:01Zápisník - Pavol60 1
9:35Kolik tekutin s sebou na výpravy? 19
9:18Splávek proti vázkám / lov z lodi / kaprařina 3
9:01Zápisník - Bušák 202
7:44Zápisník - mreichel 18
6:44Co Labe 8 441024? 3
0:12Člun boat007 vs. Raptor 286
PáPodběrák na plavanou 55
Co je nového - všeobecné
PoBleskovka: Mladý rybář boří sociální sítě svými videi. Děti odhazují mobily a jdou do přírody
SoBleskovka: Chlumečtí rybáři získali poprvé povolení k odstřelu chráněného bobra, ulovit se ho ale zatím nepovedlo
. . . Bleskovka: Světové šampionáty v muškaření na jihočeských vodách - hájení revírů a pozvánka
. . . Video: Zimní feeder - mražení červi a lisovaný rohlík
. . . Článek: Rybář Jarmil Koloušek a MRK.cz - ukázka z knihy Netipy + soutěž
. . . Článek: Polední ryby nejsou náhoda
. . . Miničlánek: Závěr sezóny s osobákem
. . . Recenze: Nabíjecí čelovka Fenix HM65R
. . . Miničlánek: Karas obecný - pomozte najít lokality
Oznámení - obecné
Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.
NEJLEPŠÍ Z KATALOGU
Doporučujeme e-shop
PÁRYSŮV RYBÁŘSKÝ RÁJ
Rybářské potřeby pro všechny, kteří propadli kouzlu rybařiny. Díky unikátnímu věrnostnímu systému nakupujete neustále se...