MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Plněný pstruh

Grilování ryb

pstruh (200g)
10dkg anglické slaniny
1/2 citrónu
zelenina dle chuti
sůl
rybí koření
kmín
pepř
1 špejle, párátko
alobal

Vykuchaného pstruha osolíme, posypeme rybím kořením, opepříme, pokmínujeme. Připravíme si dle chuti zeleninu, kterou předem mírně podusíme. Vezmeme pstruha a dovniř vložíme plátek slaniny (popř. nakrájenou slaninu na drobno), trochu zeleniny a na půlměsíčky nakrajený citron. Pstruha poté sepneme u břišních ploutví nebo na více místech špejlí nebo párátkem, tak aby obsah, který jsme do pstruha dali nevypadával. Na pstruha (na boky) položíme plátky anglické slaniny a zabalíme do alobalu. Poté pstuha položíme na gril a opékáme cca 20-30 min.

 

Tomáš Konvičný - ®, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniPruty Chub Outkast MKII Full Cork

Za 3135
Nový model tenkých a osvědčených prutů s korkovou rukojetí 12ft 3lb za nejnižší cenu. Při koupi 2ks můžete mít levně Chub Spod rod a pouzdro na pruty ZDARMA + další zvýhodnění


akce, rybareniAKCE JRC Radar DSi 2+1+kufřík

Za 5990
Akce 2x signalizátor + příposlech + original kufřík


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Centrum Rybářských Potřeb Centrum Rybářských Potřeb

Prostějov, Plumlovská 3614