MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh na tymiánu

Pečení ryb

Ingredience:
pstruzi (klidně i filety)
sůl, pepř, olivový olej, bobkový list, tymián
citón

Postup:
Pstruhy (vykuchané, očištěné) nebo filety, omyjeme. Utlučeme dohromady tymián, sůl a pepř a přidáme olivový olej. Ryby důkladně potřeme a dáme do pekáčku. Citróny rozpůlíme a dáme do nich bobkový list. Na každou rybu pak položíme jednu půlku citronu i s bobkovým listem.
Vše vložíme do trouby a pečeme 10-12 minut (podle velikosti pstruhů). Před podávání můžeme na rybu vymačkat tu půlku citronu a nebo to necháme až na strávnících.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybarenitřetí prut ZDARMA

Za 2 399 Kč s DPH.
JRC Cocoon 2G - novinka 2017. Doprava ZDARMA!!!


akce, rybareniFox Flatliter 5ti sezónní spacák

Za 4 860 Kč s DPH.
S plnou a bohatou výplní z dutého vlákna a vnitřní podšívkou z fleecového microvlákna Vás zahřeje a udrží v teplíčku i během zimních výprav při mínusových hodnotách, po registraci výrazně snížená cena


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské potřeby- SWEETFISH Rybářské potřeby- SWEETFISH

Břeclav, Lidická 3461/9B