MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Pstruh na tymiánu

Pečení ryb

Ingredience:
pstruzi (klidně i filety)
sůl, pepř, olivový olej, bobkový list, tymián
citón

Postup:
Pstruhy (vykuchané, očištěné) nebo filety, omyjeme. Utlučeme dohromady tymián, sůl a pepř a přidáme olivový olej. Ryby důkladně potřeme a dáme do pekáčku. Citróny rozpůlíme a dáme do nich bobkový list. Na každou rybu pak položíme jednu půlku citronu i s bobkovým listem.
Vše vložíme do trouby a pečeme 10-12 minut (podle velikosti pstruhů). Před podávání můžeme na rybu vymačkat tu půlku citronu a nebo to necháme až na strávnících.

 

webbiecz, 17.7.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata
Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Gammarus - Prostějov Gammarus - Prostějov

Prostějov, Wolkerova 10