MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

pravé halászlé

Vaření ryb

Nakrájame cibuľu a dáme ju smažiť. Po usmažení pridáme očistenné ryby (čo najviac druhov rýb) a koreniny ako červená paprika, čierne korenie, soľ. Posmažíme a pridáme vodu. Po uvarení mäsa ho prepasírujeme cez sito. Po prepasírovaní mäsa a oddelenia od kostí , pridáme paradajkový pretlak ešte všetko povaríme a dochutíme. Na konci tesne pred dovarením pridáme ikry , počkáme kým sa uvaria a potom už len dobrú chuť.

 

davidko743 - ®, 5.7.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniJRC Radar DSi Blue 3+1

Za 7490
AKCE - sada signalizátorů s příposlechem JRC Radar Set of 3 Blue and Receiver 3+1 bez kufříku. Doprava ZDARMA!!!


akce, rybareniprologic cruzade throwing stick

Za 279
Kobra dostupná ve dvou velikostech – 20mm a 24mm, která je vyrobena z velice pevného, ale lehkého plastu.