MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr s křenovou šlehačkou

Pečení ryb

Podkovy z kapra,máslo, sůl, koření na ryby, křen, šlehačka, kmín, česnek.
Pekáček vymažeme máslem, položíme podkovičky kapra, osolíme, pomažeme rozmačkaným česnekem, posypeme drceným kmínem, kořením na ryby nebo grilovacím kořením, a dáme na 10 minut zapéct.Nastrouháme křen, promícháme se šlehačkou a nalijeme na kapra a dáme dopéct .

 

Luděk Přívratský, 27.6.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniFox Rage Heavy Hoodie

Za 1 290 Kč s DPH.
Skvělá mikina ve dvou barevných variantách, černo-červená nebo červeno-bílá ještě pár kusů na skladě, kvalita za opravdu vyjímečně akční nízkou cenu, po registraci ještě levněji


akce, rybareniSPORTEX - slevy na vybrané modely

Za 2 499 Kč s DPH.
10 let záruka na blank a doprava ZDARMA na všechny nabízené modely!!!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Rybářské centrum BIG FISH Rybářské centrum BIG FISH

Plzeň, Goethova 6