MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Zapečený candát

Pečení ryb

Potřebujeme candáta, sýr na strouhání, houby, vejce, mouku, smetanu, brambory, sůl a pepř.

Candáta zbavíme šupin, vykucháme a nakrájíme na filety. Osolíme je, opepříme a obalíme v hladké mouce.Zároveň si oškrábeme brambory, které nakrájíme na kolečka. Poté candáta i brambory osmažíme. Připravíme si pekáč, který vymažeme máslem, naskládáme do něj osmažené porce candáta, které obložíme bramborami. Navrch rozložíme dušené houby a na kolečka nakrájené uvařené vejce. Nyní zalijeme celý povrch smetanou a posypeme strouhaným sýrem. Pekáč vložíme do rozehřáté trouby a zapečeme. Jakmile sýr zezlátne je pokrm hotov.

 

Georgino - ®, 24.6.2006
Průměrná známka: 2,00

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniSpacák Fox EVO Lite Ven-Tec

Za 2990
Univerzál pro každého, odlehčený, voděvzdorný a zároveň prodyšný. Nepromokavý Ven-Tec materiál, udrží v chladu když je horko a v teple, když je zima. Po registraci do našeho eshopu za ještě nižší cenu


akce, rybareniBoilies Killer Krill ji od 81 Kč za kilo!

Nejprodávanější boilies loňské sezóny! Tasty Baits v příchuti Killer Krill jsme opět cenově zvýhodnili a při koupi 10kg balení tak tento týden zaplatíte je necelých 81 Kč za kilo!


Doporučujeme cestovku
Rubrika Cestovky
Penzion Soroya Penzion Soroya

Poskytujeme ubytovanie a člny pre morsky a sladkovodny rybolov, turistiku na ostrove Soroya v mestečku Sorvaer v severnom Norsku. Jedna sa o...