MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Kapr na víně

Pečení ryb

Suroviny:
1 kapr do 2kg, česnek (asi 3 hlavičky), 2dl oleje, 2-3dl červeného vína, mletý pepř, sůl

Postup:
Kapra pořádně očistíme a vykucháme. Osolíme ho a necháme asi 2 hodinky uležet. Stroužky česneku oloupeme, kapra jimi napěchujeme a zašijeme. Potom ho potřeme olejem, posypeme pepřem a ve vymaštěném pekáči dáme péct do vyhřáté trouby. Podle potřeby ho během pečení podléváme vínem a potíráme olejem.

Přílohy: Vařené brambory, rýže

 

Tomáš Khel, 23.6.2006
Průměrná známka: žádná

Diskuse k receptu

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]

Co je nového - všechna témata

Začátek pstruhové sezóny:


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNovinka Gumy Prorex!!! Skladem!!

Za 20
Nový DF Classic Shad absolutně přesvědčil náš tým testerů okamžitě v průběhu první testovací fáze – obzvláště proto, že jsme chytli spoustu štik a candátů hned od začátku testování a to jen díky této nástraze.


akce, rybareniJRC Radar DSi Blue 3+1

Za 7490
AKCE - sada signalizátorů s příposlechem JRC Radar Set of 3 Blue and Receiver 3+1 bez kufříku. Doprava ZDARMA!!!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Centrum Rybářských Potřeb Centrum Rybářských Potřeb

Prostějov, Plumlovská 3614