MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK - Stále na rybách

Napácovaný kapor na grile

Grilování ryb

Suroviny:
kapor (2-3 kg)
3-4 strúčiky cesnaku
2-3 polievkové lyžice oleja
čierne mleté korenie
červená mletá paprika
mletá rasca
soľ
Vyčisteného kapra s kožou rozdelíme pozdĺžne na polovice. Nožom urobíme z oboch strán priečne zárezy. Dôkladne ho osolíme a okoreníme, potrieme roztlačeným cesnakom a olejom tak, aby sa to dostalo aj do zárezov. Potm ho odložíme do chladničky na 1 deň.
Napácovaného kapra zabalíme do hrubého alobalu(prípadne 2 vrstvy tenšieho) a pečieme na grile 30-45 minút. V polovici pečenia ho obrátime na druhú stranu. Takto sa môže robiť aj v pahrebe.

 

Pablo-fish - ®, 23.6.2006
Průměrná známka: 1,00

Diskuse k receptu

N Georgino - ® Ne 25.5.2008 13:29:09
souhlasím, kapr na grilu je opravdová mňamka
N K. - ® Ne 25.5.2008 13:27:31
Já nemůžu přijít od malička kaprům na chuť, ale toto byla opravdu dobrota. A protože jsme ho nezabalili do alobalu, ale pekli přímo v mřížce nad grilem, byla i kůžička pěkně do křupava vypečená a po kapříkovi se na odpolední grilovačce jen zaprášilo!

[ Vstoupit do diskuse - 2 reakcí ]


Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniVánoční Akce 40%JRC

Dodáme do 24 hodin.Akce platí do vyprodání zásob.


akce, rybarenifox vnadící set

Za 3 105 Kč s DPH.
Při zakoupení této kobry od nás obdržíte prak + rakety FOX zdarma!


Doporučujeme prodejnu
Adresář prodejen
Centrum Rybářských Potřeb Centrum Rybářských Potřeb

Prostějov, Plumlovská 3614